איזה גשם- ברכה

candy77091

New member
ממש כל הכבוד לך שאת חזקה ולא בורחת

משם בעקבות אי הנוחות.מחזקת את יישוב הארץ.

had3

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif

אבל בבקשה תפסיקו עם המחמאות האלה... גם ככה אני כבר מנופחת מגאוה, וכידוע, דברים מנופחים לא עמידים ברוח חזקה...

had3

New member
צר לי אבל אין לי מושג

על איזה טייס מדובר, ואני גרה כאן כבר 8 שנים...

אז מה את רוצה?

זאת הסיבה שאת שונאת את החרף! ועליך ועל שכמותך היתה מכוונת תפילתי הנ"ל
אם תגורי בבית מבודד עם הסקה פרטית, ללא נזילות או דליפות, עם חלונות מאלומיניום ותריסים שנגללים מעלה בעזרת רצועה בתוך הבית, נראה אם תמשיכי לשנוא את החרף.... אחרי החתונה, גרתי בירושלים שנתיים, בבית ירושלמי עתיק, אמנם חמוד מבפנים אבל מ-ד-כ-א
: לא היו לנו הסקות, השתמשנו ברדיאטורים שלא חיממו את הבית בעל התקרה הגבוהה, התריסים היו מברזל וכדי להגיף אותם היינו צריכים לפתוח את החלון, להוציא חצי גוף החוצה ולמשוך אותם פנימה אבל אז היתה נגזרת עלינו התנתקות טוטלית מהנעשה בחוץ
, מלבד זאת היתה שם סגירת מרפסת שנעשתה באופן חלטוריסטי ולכן בימי הקרה, שהיינו יושבים שם לאכל את ארוחותינו, היתה נושבת עלינ ו רוח קפואה, דרך הקיר הסדוק!, שלא לדבר על הנזילות שהיו כל פעם במקום אחר!!! זה היה פשוט סיוט מתמשך
שנאתי את החרף
ורק חיכיתי שהוא יעבר! אח"כ עברנו לדירה שכורה אחרת, אבל חדשה מהקבלן, בפרויקט כלשהו, הכל היה שם חדש, הקירות, החלונות, ההסקות, התריסים ואז גיליתי כמה נחמד יכול להיות חרף
זה היה החרף הראשון בחיי שכ"כ נהנתי בו! (פשוט גם הורי, לפני שעברו לדירתם הנוכחית התגלגלו משכירות לשכירות ומנזילה אחת לרעותה) ומיני אותו חרף, קיבלתי החלטה, שכל עוד זה יהיה תלוי בי, לא אגור בשום אופן בבית ישן וגם תמיד אמנע מקומה אחרונה.

had3

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo24.gif

לפחות היו לך תריסים.../tapuzforum/images/emo122.gif

חברים שלי גרו שנתיים בבית עץ בנוה צוף

הבית היה מקסים, אין על אץ, כ"כ נעים... אבל האיכות! ה' ישמור, איזה חום בקיץ בקומה שניה, ואיזה קור בחורף בכל הבית. לא כולל בטיבויות, הרעדות של הרוח וכו' כו' עכשיו הם עברו לבית רגיל. פחות רומנטי יותר בטוח

candy77091

New member
טוב את מפחדת מהדברים שבאמת יש מה לפחד

מהם. עבדתי?ומה עכשיו?את בחופשת לידה או שהפסקת לעבוד לחלוטין? כן,כיף כשיש מישהו לצידך שמחבק ודואג לך.כמה פעמים אני מעירה אותו בלילה והוא עדיין עונה רגוע ושליו ולא מעצבן שאני מעירה אותו..

זאת היתה העבודה האחרונה שלי

וזאת גם היתה עבודה זמנית שעזבתי עקב יחס מחפיר ומזלזל מצד ההנהלה- אני לא מצטערת על זה. ובתנאים הנוכחיים, אני לא מוצאת סיבה לצאת לעבוד, לקבל שכר זעום, לשלםשני שליש ממנו לבייביסיטר ומטפלת, להגיע הרוגה הביתה ולנסות לעשות משהו בלי כח וחשק... לא מתאים לי- מה לעשות? אני כנראה מפונקת מידי... ואני גם לא מסוגלת לשים תינוק קטן במעון או אצל מטפלת.

candy77091

New member
יש הגיון אחותי.

בשביל שני שליש משכורת באמת לא שווה לעבוד.

נעמה92

New member
בדיוק כמוני

לרגע חשבתי שאני כתבתי את המילים האלה, אני כ"F אוהתב חורף וגשם, וממש מפחדת מאסונות טבע...

שרונס21

New member
גם הורי מהדרום

ציינו שמזמן לא חוו לילה שכזה... הברקים היו כמו אש בשמים.

איזו עין טובה יש לך ../images/Emo13.gif

אני ממש עובדת על עצמי כדי לשמוח בגשם. בשיא ה
תליתי כביסה רגע לפני שנפתחו ארובות השמיים היום.... ואגב, מישהו הרגיש את הרעידת אדמה באזור שעה 9:40? כי סוף סוף הרגשתי. זה היה ממש מצחיק, ישבתי עם הקטנה על הספה ופתאום אני קולטת שהספה רועדת... לכמה שניות ספורות כמובן. התלבטתי עם זו רעידת אדמה או עוד סימפטום של העבודות בכביש לידינו
פתיחת ynet הוכיחה שאכן היתה זו רעידת אדמה. מצחיק לקרוא לזה רעידה, אולי רעידונת....

../images/Emo9.gif תודה!

מענין.. לא הרגשתי כלל וכלל ת'רעידה... וגמני וגם אימי היינו בבית... נראה לי שרק בקומות גבוהות מרגישים במלא העוצמה, ואימי גרה בקומה ראשונה.

למעלה