איזה דברים מצחיקים/מפגרים עשיתם

moshe present

New member
איזה דברים מצחיקים/מפגרים עשיתם

למורים שלכם? הכי מצחיק כשכל הכיתה מחליטה על משהו ומשגעת את המורה... למשל אצלנו שנה שעברה מישהו היה מחליט על מילה מוזרה לשיעור ולא קשורה ( נגיד כרוב כבוש) ומעביר אותה בכיתה והמטרה זה לגרום למורה להגיד את זה... ואז כולם מתחילים לשאול שאלות מטומטמות וזה מצחיק רצח אם עושים את זה טוב.. ועוד משו ששמעתי עליו זה כל פעם שהמורה מסתובבת להזיז טיפ טיפה תשולחן קדימה/אחורה.. עד שפתאום כל השולחנות צמודים אחד לשני, גם נראה לי צריך להיות מצחיק... קיצר שתפו תנו רעיונות =)

חחחח

אצלנו קראו לזה בינגו מורה ומורה מלוח [כמו דג מלוח
] ו.. הממ חוץ מלהזיז פעם אחת את השעון בכיתה [אין אצלנו צלצולים אז כל המערכת מבוססת על השעונים בכיתותו הכל באחריותך- להגיע בזמן וכו'] כדי שהיא תשחרר אותנו מוקדם יותר לא עשיתי כלום, אני חנונית.

moshe present

New member
חחח מורה מלוח

הזכרת לי גם משהו שפעם היה עובד- ילדים מהכיתה היו מקליטים את הצלצול ואז משמיעים אותו בפלאפון זה עבד פול פעמים עד שהגבירו את הצלצול בטירוףףף ( יש לי מורים מבוגרים שעוד שנייה מקבלים התקף לב) ככה שאי אפשר לעבוד עלייהם יותר =0

Flying Pig

New member
בינגו!

לכל אחד יש דף מילים, עדיף מוזרות, והוא מנסה לגרום למורה לומר אותן. ולפני שנתיים היה מישהו שהיה שר אופרה, דופק את הראש בחלון, ואז פותח מטרייה באמצע שיעור.. כן, הוא היה ילד מוזר.

וואו יש כ"כ הרבה

- השנה קיבלנו מחנכת חדשה, אחרי ש-4 שנים היינו עם אותה מחנכת והיא הייתה כמו אמא שלנו בבית ספר.. קיצר המחנכת החדשה מלמדת אותנו לשון והבעה ובאחד השיעורים [זה היה אחרי ההפסקה הארוכה שבד"כ אוכלים בה..זה חשוב לצורף העניין חח] החלטנו לשגע אותה ובקושי נתנו לה ללמד ופתאום מישהו מהכיתה שלי מצביע, וזה היה משהו כזה: הוא: המורה, אפשר להוציא פרי? המורה: לא! אתה באמצע שיעור! הוא: מההה, אבל לא הספקתי לאכול בהפסקה! היא: טוב בסדר, אבל בלי הרבה בלאגן ואז הוא מתכופף לתיק, פותח את התא הגדול ומוציא.. פאקינג אבטיח
והוא צורח לה "אבל המורה אבטיח זה פרי!!!!" נפלנווווווווווווו מצחוק וגם צילמנו את זה בפלאפון זה אמור להיות ב-youtube איפשהו.. - עוד קטע שעשינו היה בשיעור ספרות, זה היה משהו כזה- מישהו: המורה אפשר לצאת לשירותים? זה דחוףףףף המורה: כן.. [עם מבט של "בבקשה אל תשתף אותנו
"] ואז הוא מוציא עיתון מהתיק, מקפל אותו, שם אותו מתחת ליד ויוצא מהכיתה
- בכיתה ט' החלטנו לשגע את המורה לערבית אז החבאנו פלאפון בתקרה של הכיתה [אפשר כי בתקרה היו כאלה "חורים".. לאדעת להסביר
] ואז צלצלנו אליו כל השיעור והיא התחרפנה כי היא בדקה תיק תיק בכיתה והרעש לא היה משם
- פעם אחת המורה לתנ"ך נכנסה לכיתה וכולם שמו ת'ראש על השולחן ועשינו את עצמנו ישנים.. ופתאום מישהו עשה קול של נחירה.. נקרענו
היו עוד מלא אבל אני לא זוכרת כרגע

צטלע

New member
יווו הקטע עם האבטיח!! ../images/Emo6.gif

שאבתם את הרעיון מהסרטון שהיה פעם בפליקס?! הסרטון המקורי של האבטיח, שלמורה הזו היה מיקרופון כזה. זה הוסר עכשיו כי היא עלתה על זה שצילמו אותה והעלו את זה לאינטרנט. אגב, היא המורה שלי השנה לספרות חחחחח (זה היה בביצפר הקודם שהיא לימדה)

moshe present

New member
חחחח

ראיתי את היום את הקטע של האבטיח בתוכנית בוקר של גידי גוב... שם זה לא נראה כזה מצחיק לא הבנתי מה הקטע אבל כשהסברת נשמע שופך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטע עם האבטיח קורע
וגם עם העיתון-מקורי
הקטע עם הפלאפון זה בכל כיתה עושים

חחח זה עוד כלום

אנחנו עושים הברזות כיתתיות מכל מיני שיעורים יש אפילו מבחנים שאנחנו עושים ביחד פשוט צועקים אחד לשני את התשובות כשהמורה בכיתה [זה היה בעיקר בכימיה שנה שעברה, השנה אני כבר לא לומדת
]

חחחח

גם אנחנו עשינו את הקטע עם הפלאפון, רק שאצלנו מי שמצלצל לו הפלאפון צריך להביא גם עוגה לכל הכיתה... P:

וואי

זה בדיוק מה שעשינו בבית ספר הקודם שלי! חשבתי שזה רק המצאה של המורה ההזויה שהיתה לי

Stinki Winki

New member
חחחחחח איזה גדולים אתם!

הרגת אותי
בייחוד עם האבטיח והעיתון... יש מצב ללינק לסרטון של האבטיח?

Infinity AL

New member
חחחח אצלנו../images/Emo6.gif

עשינו אותו דבר הפלאפון שצלצל כל השיעור כמו שמישי אמרה פה, רק ששמנו אותו על המזגן בכיתה
ואממ פעם אחת איזה מורה יצאה החוצה לשניה לדבר עם מורה אחרת שקראה לה, והיא עושה לנו כזה" כבר חוזרת" ואז איזה מישו בכיתה אמר שכשהיא תיכנס הוא יגיד סתם : "אתם רואים? אמרתי לכם!" וכוווולםם יצחקו ועשינו את זה ממש טוב והיא פשוט לא הבינה על מה נקרענו מצחוק..עד היום היא שואלת מה זה היה

חחחח

יש לי מורה שקוראים לה נחמה-ותמיד אנחנו קוראים לה רוחמה (בכוונה) והיא משתגעת מזה... והכי מצחיק זה שאומרים לה "המורה את רוצה סטירה?" והיא אמרת "מההה?" ושוב אומרים לה : "רוצה סטירה?" ושוב היא לא מבינה ואומרת "מהההה?" ואז אמרו לה "המורה את מסתירה" וזה היה אחד הדברים המצחיקיםם

זה טוב לאהוב את המורה להיסטוריה../images/Emo23.gif

היא כ"כ חמודה! ובעלה רואה 24, שזה כבר שולט!
והיא בהריון.
אז אני תמיד אומר לה שתעשה לי דרדס.

למעלה