איזה דברים מצחיקים/מפגרים עשיתם

היא התעלמה מזה בחינניות. ../images/Emo3.gif

או היה עוד מקרה איתה... שהיא סיפרה על הפרק שהיא ראתה אתמול ב"הסמסונים"...
ואז דניאל עושה: "היי, ומה היה פרק אחר-כך?!" זה היה כ"כ כ"כ כ"כ מצחיק!

Ori California

New member
XD יש לי כמה

שלשום שמנו פלאפון של ילד מהכיתה בתקרה באמצע השיעור(זה לא הולך להיות סתם ששומעים צלצול והמורה לא מבין מי זה
) קיצר,יש לילד הזה את הצלצול של הבצפר בפלאפון(גם לי,אבל אני לא שמתי את שלי שם
ילד טוב חחח) והפעלנו כמה פעמים את הצלצול באמצע השיעור והמורה השתגעXD בהתחלה הוא לא התייחס ואחר כך הוא צעק "מאיפה זה יוצא?!!!!!" זה היה קורע רק חבל שהוא לא שיחרר אותנו מוקדם
והיום ילד הבריז משיעור הסטוריה(שהיו שעתיים לא ברצף ובשעה הראשונה הוא היה ומהשניה הוא הבריז) אז המורה ביקשה מאחד מהילדים מהכיתה להתקשר אליו אז היינו כל הכיתה בשקט ומי שהתקשר שם על רמקול,והילד שהבריז אמר שהוא עכשיו בשירותים ושיש לו חרבון רציני וכל הכיתה שמעהXDDDDDDDDD

ליטול B

New member
../images/Emo6.gif מלא רעיונות מאגניביםםםםם

אימצתיי
ואיי יש מלא דבריםםם אני לא ממש זוכרת
למשל הקלטנו את הצלצול של ההפסקה ואז באמצע השיעור הפעלנו המורה חשבה שנגמר השיעור ויצאה

היום היה לנו משהו מאוד מצחיק!

ב"ה בעצם היו כמה! הדבר הראשון שקרה היה שמורה שלנו התחילה להסביר לנו איך כולם ידעו מי זה קיין <ספר בראשית> אז היא אמרה, : "כמו שלנו היה נומי נומי ילדתי" להם היה "נומי נומי אל תהיה דוד קיין שהרג את הבל" והיא פשוט שרה את זה וזה היה קורע! הדבר השני שפשוט 2 בנות התחילו לצחוק בשיעור מתמטיקה, והמורה הסתכלה עליהם וכל הכיתה מסתכלת על המורה והמורה פשוט התאפקה לצחוק וכל הכיתה מנסה לא לצחוק וזה היה איזה 5 דקות רצוף! זה היה ענק!!!!!!!!!!!! מלחמת מבטים בכיתה חחח!

מממממממ אני אספר כמה../images/Emo12.gif

מרדנו במורה לספורט ומישהו החליט להפיל עלי את האשמה של "זו שמנסה להעיף את המורה", הבאתי את "מת לצעוק" בשיעור האחרון של תנ"ך בכיתה ט' והמורה לתנ"ך נכנסה להלם עשינו למורות רעשים של כל מיני תרנגולות וזהו שהוקלטו בפלאפונים התקרבנו כל כמה דקות עם השולחן לכיוון הלוח וכמעט מחצנו את המורה
אחרתי לשיעור והמורה כעסה כי גם אחרתי וגם פתאום צלצל הפלאפון צלצול של הודעה.ישבתי ודיברנו ודיברנו ופתאום התקשרו אליה..אז צעקתי "אה ה!!!!!!!!!!!!"
זייהו

Stinki Winki

New member
ממ

אנחנו מזה ילדים טובים, מסתבר. יש איזה צליל כזה ממש גבוה שלא כולם שומעים (אפשר להוריד כזה לפלאפון), לרוב בנים שומעים אותו... אז באמצע השיעור כולם מתחרפנים ורק הבנות לא מבינות מה קורה. אגב רק מורה אחת שמעה את זה
אבל לא זאת שזה הופעל בשיעור שלה... ממ אני לא מצליחה לחשוב על עוד משהו.

moshe present

New member
הממ את יכולה להגיד מאיפה מורידים את

הצליל הזה? נשמע ממש מגניב הייתה שמחה לחרפן כמה אנשים

אוקיי נזכרתי בעוד חחחחחחחXDD

-בגלל שאני גרה בצפון וכל זה והתחלנו בצפר ישר אחרי המלחמה אז כל המורות חזרו עם טראומות והחליטו להיות פסיכולוגיות שלנו ולנסות לדבר איתנו על "הרגשות והתחושות מהמלחמה".. מן הסתם לא שיתפנו פעולה כי למי יש כוח לחפור.. אז מישהו הוריד לפלאפון צלצול של שריקה כאילו משהו נופל [קטיושה.. אהם אהם
] ושמנו את זה יום אחד בשיעור והמורה התחרפנה לגמרי שאנחנו עושים צחוק מדברים שלא אמורים לעשות מהם צחוק - וממ.. בתחילת השנה המורה שלי להיסטוריה היה מעיף כל מי שמחכה מחוץ לכיתה לפני השיעור או מי שאין לו תלבושת אז יום אחד חצי כיתה בערך יצאה החוצה כי הם חיכו מחוץ לכיתה [אח"כ הם פשוט עשו את זה בכוונה כדי שהוא יעיף אותם וכדי לא להיות בשיעור] ואז עוד כמה ילדים יצאו כי ל הייתה להם תלבושת ונשארנו אולי 15 ילדים ואז כל מי שנשאר יצא אחריהם פשוט ככה באמצע השיעור
[נו מה, המורה עיצבן רצח. טוב שלא!] ואלה סתם קטעים מצחיקים שנזכרתי- - פעם שאלנו את המורה אם היא בהריון XDD ואז היא ענתה "אני לא בגיל שאפשר להיכנס להריון!"
- באחד השיעורים המורה צעקה על מישהו מהכיתה אז הוא התחיל לצרוח לה "מה את צועקת עליי?! הא?! זה בגלל שאני רוסי נכון?!?!" ועוד שניה הוא בוכה פחחח XDDDDDD - המורה: "טוב תעשו למחר מעמ' 1 עד עמ' 982372854 כולל בחן בשיעור הבא!" מישהו מהכיתה: "מה זה המורה? את לא נורמלית זה מלא! נו באמת.. מה נראה לך שאנחנו? קנגרו???" [נבעת שזה היה ככה מילה במילה
] - למדנו בכימיה על תגובות כימיות שיש בשריפה של משהו המורה: "מה יוצא כשיש שריפה?" מישהי: "עשן!!!"
חפרתי אבל יש כ"כ הרבה שהייתי חייבת

יאי

יש לכם פול דברים מצחיקים!! אנחנו סתם ילדים טובים.. אבל השיעורים שלנו גם מצחיקים..איכשהו...

Stinki Winki

New member
ככה גם אצלנו...

אין משהו מטורף מדי פשוט דברים קטנים שמצחיקים כנמצאים בסיטואציה

Blood Roses

New member
אוי, אני לא זוכרת.

אבל היום היתה הפסקת חשמל בשיעור מתמטיקה, אז אמרנו למורה שזה לא בריא והיא צריכה לשחרר אותנו [נו, זה באמת מתסכל להישאר עד 5 כשארבע יחידות משתחררות ב-4 ושלוש יחידות ב-3], אז בסוף היא שחררה אותנו 5 דקות לפני הזמן
והיום המורה להיסטוריה תארה את אלכסנדר מוקדון "חתיך" כדי שנקשיב

Stinki Winki

New member
היום בשיעור היסטוריה

המורה שלנו התחיל להתברבר על איזה משהו שקרה לו כשהוא היה בכיתה א', ושאלתי אותו איך הוא בכלל הגיע לדבר על זה אז הוא צעק עליי (כרגיל) שאני לא מקשיבה (כאילו מישהו כן)... אחרי זה הוא שואל את עצמו "איך הגעתי לנושא הזה...?" נו זה היה משעשע. הוא מורה כזה לא קשור... יכול לעבור מהנאצים לצבי הנינג'ה וכאלה. אהה ושנה שעברה המורה למתמטיקה שהיה לי (ירדתי הקבצה) איים על אחד התלמידים במקל של מטאטא. וגם בטוש ללוח. והמורה לביוטכנולוגיה תמיד מאיימת על תלמיד אחד (שכל הזמן נרדם) שהיא תקשקש עליו.

למעלה