אוקיי נזכרתי בעוד חחחחחחחXDD
-בגלל שאני גרה בצפון וכל זה והתחלנו בצפר ישר אחרי המלחמה אז כל המורות חזרו עם טראומות והחליטו להיות פסיכולוגיות שלנו ולנסות לדבר איתנו על "הרגשות והתחושות מהמלחמה".. מן הסתם לא שיתפנו פעולה כי למי יש כוח לחפור.. אז מישהו הוריד לפלאפון צלצול של שריקה כאילו משהו נופל [קטיושה.. אהם אהם
] ושמנו את זה יום אחד בשיעור והמורה התחרפנה לגמרי שאנחנו עושים צחוק מדברים שלא אמורים לעשות מהם צחוק - וממ.. בתחילת השנה המורה שלי להיסטוריה היה מעיף כל מי שמחכה מחוץ לכיתה לפני השיעור או מי שאין לו תלבושת אז יום אחד חצי כיתה בערך יצאה החוצה כי הם חיכו מחוץ לכיתה [אח"כ הם פשוט עשו את זה בכוונה כדי שהוא יעיף אותם וכדי לא להיות בשיעור] ואז עוד כמה ילדים יצאו כי ל הייתה להם תלבושת ונשארנו אולי 15 ילדים ואז כל מי שנשאר יצא אחריהם פשוט ככה באמצע השיעור
[נו מה, המורה עיצבן רצח. טוב שלא!] ואלה סתם קטעים מצחיקים שנזכרתי- - פעם שאלנו את המורה אם היא בהריון XDD ואז היא ענתה "אני לא בגיל שאפשר להיכנס להריון!"
- באחד השיעורים המורה צעקה על מישהו מהכיתה אז הוא התחיל לצרוח לה "מה את צועקת עליי?! הא?! זה בגלל שאני רוסי נכון?!?!" ועוד שניה הוא בוכה פחחח XDDDDDD - המורה: "טוב תעשו למחר מעמ' 1 עד עמ' 982372854 כולל בחן בשיעור הבא!" מישהו מהכיתה: "מה זה המורה? את לא נורמלית זה מלא! נו באמת.. מה נראה לך שאנחנו? קנגרו???" [נבעת שזה היה ככה מילה במילה
] - למדנו בכימיה על תגובות כימיות שיש בשריפה של משהו המורה: "מה יוצא כשיש שריפה?" מישהי: "עשן!!!"
חפרתי אבל יש כ"כ הרבה שהייתי חייבת