איזה דיבוב נוראי יש למיי!!!!!!!

CibiHeart92

New member
איזה דיבוב נוראי יש למיי!!!!!!!

ראיתי שעוד לא פתחו שירשור אז...*שיעול* בכל מקרה זו מדובבת איומה!!!! אבל לא משנה המדובב זה עדיף על מיסטי "האופנייים שלייייייי" ;;
פרק טוב! פיקצ'ו להתפוצץ!!! הלוואי!!! >< גררר צוות רוקט היו שולטים, ג'סי הייתה ענקית! "מה הטעם בכל זה?" וגם "היכונו לצרות בפעם המליון, פולות ומכופלות כי כל חרוז צריך דמיון" חחחחחחחחח ועוד משהו מאוד מיוחד! הפעם עוזי פוקס לא שר את שיר הפתיחה זה לירון!!! לירון לב!!!
יאי אני כל הזמן מחכה שהוא ידובב מישו קבוע שם והוא שר את שיר הפתיחה!!! יאי!!!!!!!!! הנה עוד שיר פתיחה שלו! (הבא של בייבלייד 3 אני מתערבת אבל זה לא קשור) בכל מקרה פרק טוב! מי שעושה את הקול של טורצ'יק עושה גם את של וולפיקס!
ומדקיפ כזה חמוד! אבל כשהוא אומר את השם שלו זה נשמע כמו מאצ'מפ לא? אחלה פתיחת עונה חדשה ^^

CibiHeart92

New member
אה ועודבר!

כשמיי אמרה על אש ופיקצ'ו "איזה חמודים" אני נקרעתי
זה היה שולט

CozCoz

New member
-_-" פתיחה מסריחה לעונה.. (לא השיר)

יש טונה של עיוותים.. שינו את כ-ל הכוונה של הפרק מהגרסה המקורית שלו. מיי = מאי.. ! שידברו עברית כבר חתיכת אולפנים מפגרים. אם לBrock קוראים ברוּק כי זה כאילו-עברית.. גם ככה מאי ! והקול שלה ! מזעזע.. ! איכסה.... והיא משחקת גרוע.. כרגיל.. כל הגניחות וקריאות ה'פיקאצ'ו' מזעזעות כרגיל.. פרופ' בירץ' (לא ברץ' !) - זה בכלל לא מתאים לדמות.. הקול שונה לגמרי! השיר פתיחה יפה ! סוף סוף עוזי פוקס לא שר.. וזה לירון לב.. חח. והמילים בשיר גם הגיוניות !! רק בסוף.. יש איזה קטע תקוע כזה חח. ואיזה מין שם לעונה ?! 'פוקימון - למתקדמים' ?! אם אני חדש בפוקימון..לא בשבילי ..?? ואני אוהב ת'קטעים האלו, שאומרים ת'שם של הפוקימון בצורה שונה, למרות שהפוקימון אומר ת'צורה הנכונה בבירור.. פרופ בירץ': "זה מֵדקיפ." מדקיפ: "מָדקיפ." ממש טמטום. כמו עם בלייזיקן. והקטע עם ג'סי.. והמכונה שלהם..בהתחלה היא אומרת 'מה הנקודה?' באנגלית. .זה ?What's the point .. שבעצם.. זה 'מה הטעם?' או 'מה הקטע?' ולא 'מה הנקודה?' . הם פשוט מתדרדרים..-_-" לפחות החזירו את הלוגו הנורמלי של 'פוקימון'.. העונה הזאת.. תהיה יותר גרוע ממה שחשבתי..

CozCoz

New member
וכל מי שפיספס את הפרק/פתיחה..

תסתכלו בחתימה שלי. יש באתר שם את הפתיחה להורדה בוידאו ובשיר ^_^" (בעברית כמובן)

WoLfN

New member
../images/Emo127.gif

גם אני ראיתי את הקטע של הנקודה. זה היה קורע
כל הקטעים עם ג'סי וג'יימס היו אחלות בחלות. "היכונו לצרות בפעם המליון"

קנשינה

New member
!!!

קודם כל--- אל תעליב את אולפני נלס!!!!! ושנית- השיר פתיחה הרבה פחות טוב מהשיר ביפנית... ולמה לקרוא למיי מאי??? קוראים לה מיי! וג'סי גאונה כרגיל, מאיה בר שלום פשוט נהדרת, וגם ג'יימס!!! ולא נראה לי שמישהו בארץ הזאת חדש בפוקימון 0_0 וזה באמת מעצבן שלפעמים אין התאמה בין צורות הביטוי של פוקימונים... למשל בעונה הראשונה לבלבאזור קראו בכלל בולבזאור, כי ככה כותבים את זה באנגלית.

livnatkris

New member
אני לא אגיב! @__@ ../images/Emo29.gif

יופי יש לנו שתי דמויות של פאן גירלז בפוקימון! מאי ומרינה!

5 0 6

New member
פרק יפה! מאי חמודה!

המדובבת לא כזו רעה, רק צריך להתרגל אליה. וכנראה שהפוקימונים החדשים יהיו יותר טובים משחשבתי. הפוצ'יאנות ומדקיפ היו מגניבים. ולמה פרופסור בירץ' אומר מֵדקיפ ומדקיפ אומר מָדקיפ? זה לא קצת סותר? והאוזניים של פיקאצ'ו התקצרו, לא? הן היו הרבה יותר ארוכות? ולמה החשמל שלו פתאום כתום? ואהבתי שכשמאי החליטה ללכת עם אש היא לא עשתה את זה כמו מיסטי, אלא מנתה כמה סיבות: היא לא רוצה ללכת לבד והאופניים שלה הרוסות והם הולכים באותו כיוון אז כדאי שיילכו ביחד. לא כמו מיסטי שהתחילה לעקוב אחרי אש רק בגלל האופניים והייתה מגעילה אליו בהתחלה ולא נחמדה. ומי ששר זה באמת לירון לב?

Houndour

New member
אז זהו, שזה היה רק ../images/Emo79.gif

תירוץ.. היא רצתה להמשיך אתם את המסע כי היא חשבה שהוא חמוד.. והאופניים השבורות ו"אין לי איך להגיע" זה תירוץ ^^ סוףסוף היא הגיע!! יש לה דיבוב בסדר גמור דווקא. ומה שאני הכי אוהב בה זה שסוףסוף ירדו מהרעיון הפלצני שכל אחד חייב לאהוב פוקימונים, אחרת הוא שייך לבאד גאייז. מאי יוצאת כי היא אוהבת מסעות ^_^ והיא גם בחרה בטורצ'יק (או ליתר דיוק, הוא בחר בה..), פוקימון האש! כל הכבוד לה!

5 0 6

New member
מי קבע שזה תירוץ?

ובאמת טוב שירדו מהרעיון שכולם חייבים לאהוב פוקימונים. ומה כל הכבוד שהא בחרה בטורצ'יק? מה כל-כך טוב בזה?

Houndour

New member
מראים את זה.. ../images/Emo79.gif

היא נורא רצתה לבוא איתו. היא אמרה "למי אכפת" על האופניים שלה, כלומר היא לא רואה את אש כחייב לה משהו, היא וויתרה לו על כך. ואז כשהיא חפשה סבה להצטרף אליהם וראתה במבטה את האופניים, עם זה היא החליטה לתרץ את ההצטרפות שלה. מה טוב? סתם אני מאושר כי טורצ'יק הוא פוקימון אש ואני מעדיך אותו על פני השניים האחרים ^^

Vapory

New member
פרק מעולה!!

לדעתי היה פרק מעולה,ולא הבנתי למה החשמל של פיקאצ'ו נהיה כתום?! הקטע שג'סי אמרה - "היכונו לצרות, בפעם המיליון", הרג אותי! חח.. ושיר הפתיחה ממש יפה! הייתי בוחר במדקיפ
כי הוא פוקימון מים!

Vapory

New member
וגם אני שמתי לב שקיצרו את האוזניים

לפי'קאצ'ו!

Vapory

New member
ועוד דבר.. הפרק הזה היה ממש ממש

דומה לפרק הראשון! 1. פיקאצ'ו חולה 2. פיקצ'ו לא מקשיב לאש! 3. האופניים והזנב(שבמקרה הזה מיי) לא מזכיר לכם משהו!?

5 0 6

New member
זה בכוונה.

וראיתם איך אש מתלהב מפוקימוני מים? כשטריקו יצא מהפוכדור ישר "זה פוקימון מים?" ואחר-כך כשמדקיפ יצא "זה פוקימון מים?" אש מתגעגע למיסטי? וזה רק אני, או שהחזה של מאי בולט מדי יחסית לילדה בת 10?

ff4

New member
אממ.

על זה אתה מסתכל?!. ונדמה לי שהיא בת 14.. בכל מקרה, בפרק שלפני הקרב שבין צריזארד ובזלייקן, מתי שהראו א מיסטי, החזה שלה בכלל לא בלט
.

5 0 6

New member
זה העניין, שזה בלט יותר מדי.../images/Emo3.gif

והיא לא בת 14, אין מצב. כל מאמן מתחיל את המסע בגיל עשר ואם היא רק מתחילה היא בת עשר.

למעלה