איזה דיבוב נוראי יש למיי!!!!!!!

5 0 6

New member
כן, אבל מצד שני יש מצב שהאמריקקים

שינו את הגיל שלה. למה? ככה.

ff4

New member
מה בלט מדיי? הזה שלה הוא הזה של

מיסטי?

Houndour

New member
זה לא רק אתה.. ../images/Emo79.gif

חח הבאתי פה תמונה להמחשה לפני כמה זמן ^^; יופי, עכשיו ספקת עוד תירוץ לפוקשיפרים >< חחח אבל יפה שחשבת על זה

5 0 6

New member
אני זוכר אותה! שכולם היו צריכים

לנחש! תמונה יפה.

haunter

New member
פרק די טוב

טורצ'יק הכי חמוד משלושת החדשים האלה, מאי עשתה בחירה טובה.
בכלל, היא נראית יותר חביבה ממיסטי. הדיבוב של מאי דוקא טוב לדעתי. אבל... אח שלה לא היה אמור להצטרף גם או משהו? ושיר הפתיחה החדש די בסדר. מה שבטוח - עדיף מהקודם. o_O

ff4

New member
אממ - משהו שקשור לעונה (וכולה).

תמיד שאלתם למה הביאו פוקמונים חדשים ולמה הביאו בגדים חדשים? הינה התשובה (או לפחות מה שאני חושב שהיא התשובה
..). ולמה - בגלל ששינו את הגרפיקה של הסדרה, חייבים לשנות את שאר הדברים (לא שמתם לב שהבגדים הראשונים שלהם היו לא מתאימים לגרפיקה?..)ץ אז שינו את צבע הבגדים שיתאים לגרפיקה ואת הפוקמונים עצמם, שצבעם יתאים לה. תאוריה הגיונית לא?

מי שמדובבת את מיי דובבה את מלודי

מלודי מהסרט פוקימון 2 כוחו של האחד ואני מתגעגעת כבר למיסטי וברוק

WoLfN

New member
ואללה?../images/Emo12.gif מגניב.

וגם אני מתגעגע למיסטי.
ברוק במילא חוזר...

livnatkris

New member
גם אני מיסטי שובי לבאקה ../images/Emo29.gif

אני רוצה שהיא תחזור..... וגם טוגפי -__- מעניין אם הם יעשו כמו שהיה בליגת תפוז שברוק עזב ואח"כ חזר! אני מאוד מקווה שכן אגב אם מאי הופיעה האם יופיע גם הילד מאדוובנס?? זה עם השיער הלבן

ה מ ש י ח

New member
ידעתי שהקול הזה מוכר.

אגב, החלטתי שאני לא אוהבת את מלודי אבל שיהיה. כוחו של האחד הוא ללא ספק סרט הפוקימון האהוב עלי, חוץ מזה שמיסטי משחקת אותה מטומטמת מתמיד.

חחחח

אבל איזה בני יונות חתכו חצי מהסרט בעיברית,לא ראיתי מלא קטעים שהיו באנגלית,למשל שמיסטי וטרייסי היו על לוגיה,ושהוא עושה מיתקפה מוזרה כזאת. ועוד אני לעע זוכרת.

למעלה