איזה דיכאון

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
איזה דיכאון

ישבתי עכשיו במשך כמעט שעתיים והדפסתי משהו, אחרי שתירגמתי אותו מאנגלית לעברית. הפסקת חשמל קטנה מחקה לי את הכללללללל
איזה יאוששששש, אין לי כח לעשות את זה שוב
יש פה מומחים לWORD שיעזרו לי

תרגעי יקירתי , אינך מחוברת ל UPS?

חבל מאוד, אבל ב וורד אני יודעת שאם יש הפסקה פתאומית אז הוא שואל אם לשחזר מסמך שהופסק באמצע. יש גם אפשרות שבפתיחה (קובץ) תהיי חיפוש של שם המסמך (באם הספקת להעניק לו שם) ו"שונה לאחרונה" "היום". תראי אם יצליח לך.

הגנובה

New member
בדרך כלל WORD מבצע שמירות

אוטומטיות כל פרק זמן מסויים (פרק זמן שנקבע מראש, אם לא קבעת לו פרק זמן - יש לו ברירת מחדל לשמירה - נדמה לי כל 10 דקות). אם כבר שמרת פעם אחת את המסמך - רוב הסיכויים - כשתפתחי שוב את WORD שהמסמך האחרון יעלה עם כל העדכונים שלו עד ה-SAVE האחרון שאת ביצעת או עד ה-SAVE האוטומטי האחרון. אם זה לא קרה - כדאי שתתקיני את אפשרות השמירה האוטומטית למנוע כאלה נפילות בעתיד - והדבר החשוב ביותר - ללמוד לבצע שמירה כל 10 דקות או כל 2 דף שתירגמת או הדפסת... אלה לצערי האפשרויות העומדות בפנייך... אני מקווה שמשהו לפחות חזר... אגב - עם איזה WORD את עובדת?

הגנובה

New member
להתקנת אופציית השמירה האוטומטית:

לחצי על: כלים
אפשרויות
שמירה
סמני
באופציה שמור מידע שחזור אוטומטית כל: 10 דקות

תנסי לכבות את המחשב ואחר כך להדליק

ואם יש לך מזל יצא לך טופס שכתוב עליו משוחזר. אז תעשי מהר מהר שמירה.

jif

New member
תודה על העיצות

הבעיה היא שאכן הוא שמר לי עותק משוחזר ובשמירה בטעות לחצתי על "לא" לשמור במקום "כן" ואז זה נעלם. מחר תהיה לי המון המון עבודה. לא נורא.

הגנובה

New member
ג´יפי - כבר אמרנו ש.... יכול לייצר

רק גאונים
- מצטערת - אבל הרגת אותי מצחוק
אין דבר - מחר יום חדש... ויהיה הרבה יותר טוב

הגנובה

New member
זה לא נורא ג´יפי - זה רק המחשב...

שזו תהיה צרתך הגדולה ביותר
רוצה לצחוק קצת
אתמול ראיתי את התכנית של יאיר לפיד בערוץ 2, וכשהגיעו הפרסומות היה כתוב ג.יפית ממליצה - אני קמתי בקפיצה וצרחת שמחה מהספה... בעלי הסתכל עלי כמו מטורפת - בקריאה שניה ראיתי שזו ג. יפית - ואני התבלבלתי וקראתי את זה כ - ג´יפית ממליצה...

jif

New member
מצחיקולה

אני נעלבת שאת חושבת שאני נראית כמו ג´ יפית
. סיימתי לכתוב מחדש את כל המסמך
, שיהיה בשעה טובה

הגנובה

New member
את מצחיקולה ../images/Emo151.gif - לא אמרתי שאת

נראית כמו ג. יפית - אמרתי שהשם שלכן נראה לי זהה - היות ואני כל כך עסוקה בפורום הזה.... נכנסתן לי לעצמות

הלוואי עליי הכסף שלה ../images/Emo8.gif

כמה שהיא מכוערת ה ג. הזאת
ככה היא עשירה
הייתי מוכנה להיות קצת מכוערת ולהסתדר קצת עם הכסף שלה.

עציון

New member
לא היה ולא נברא.

ותגידי תודה שלא קיבלת את השם המקורי שרצו לתת לך.....

הגנובה

New member
סיגלי, תיזהרי../images/Emo70.gif - על כמה אני

מתערבת איתך שיש לו בת בשם יוכבד שתחיה

למעלה