עציון, מה אתה אומר?
ה הגנובה New member 23/1/03 #44 ג´יפי.... בלונדינית עם עיניים כחולות = פצצת מין את לא יודעת את זה עכשיו אנחנו רוצות לראות את ג´יפי האמיתית - זאת עם התוכן.... לא רק פצת המין....
ג´יפי.... בלונדינית עם עיניים כחולות = פצצת מין את לא יודעת את זה עכשיו אנחנו רוצות לראות את ג´יפי האמיתית - זאת עם התוכן.... לא רק פצת המין....
J jif New member 23/1/03 #45 צר לי לנפץ לך את תדמית הבלונדינית. פצצה? אני? רחוק כמרחק שמים מארץ, אבל תוכן יש (הרבה תוכן גופני וגם רוחני )
צר לי לנפץ לך את תדמית הבלונדינית. פצצה? אני? רחוק כמרחק שמים מארץ, אבל תוכן יש (הרבה תוכן גופני וגם רוחני )
ב ביג ליידי New member 23/1/03 #46 לדעתי, את צריכה לחבוש כובע אדום.|כת או כתר של מלכה. זה יהלום אותך יותר.ובקשר לתוכן, זהו. חשבתי גם קודם שאת בטח הרבה אישה וזה טוב.
לדעתי, את צריכה לחבוש כובע אדום.|כת או כתר של מלכה. זה יהלום אותך יותר.ובקשר לתוכן, זהו. חשבתי גם קודם שאת בטח הרבה אישה וזה טוב.
ב ביג ליידי New member 23/1/03 #48 הרבה אישה זה....../images/Emo24.gif אישה גדולה פיזית ורוחנית. אפשר גם רק השני. אם את לא אוהבת כובעים למה חבשת כזה? יכולת לבחור באיקון עם המטפחת.
הרבה אישה זה....../images/Emo24.gif אישה גדולה פיזית ורוחנית. אפשר גם רק השני. אם את לא אוהבת כובעים למה חבשת כזה? יכולת לבחור באיקון עם המטפחת.