איזה דיסק אתם הכי אוהבים?

נימרודל

New member
מה??? מר ג'ק,

אייך אתה יכול לאהוב גם את גנס אנד רוזז וגם את מטליקה? לא שמעת על מה שקרה להם? אוקיי שתיהן היו להקות מצליחות מאד, אז הם החליטו לעשות הופעה ביחד שבטח הייתה מכניסה המון כסף וידברו על זה הרבה ונו... אתה מבין. אז מטליקה עלתה ראשונה והיו שם הרבה אפקטים כאלה של זיקוקים ואש והסולן של מטליקה נשרף בפנים, לקחו אותו לבית חולים ובינתיים מטליקה התקשרו לגנז אנד רוזז ואמרו להם להמשיך בהופעה, ואז גנז אנד רוזז אמרו: "מטליקה לקחה עכשיו את כל השואו, אנחנו לא ממשיכים בהופעה". ואז הם הסתכסכו וכבר לא היו כאלה שאהבו גם גנז וגם מטליקה. או זה או זה. אני אישית שמעתי רק מטליקה בינתיים אבל אתה לא חושב שגנז קצת הגזימו?

Mr Jack

New member
חחחח חמודה :)

אני שומע מוזיקה נטו. לא איכפת לי מהסכסוכים, הריבים שלהם וכל השיט. אז אוקיי, אקסל רוז הוא בן זונה, כי פשוט בן אדם חרא (אני לא מאמין שכל חברי הלהקה ככה), אבל הם עושים מוזיקה טובה. מצויינת, אז זה לא ימנע ממני לשמוע אותם כי הם היו חארות כלפי מטאליקה... גם מטאליקה לא צדיקים, הם תבעו את המעריצים שלהם אנד שיט. הם גם חארות. חוץ מזה שיש מלא שאוהבים את גאנס ומטאליקה, הם תמיד מוזכרים באותו משפט ! וד"א אני לא שומע למשל את גאנס החדשים, הלהקה החדשה שאקסל הקים. כי לדעתי בלי סלאש זה לא גאנס !

נימרודל

New member
בוא נודה בזה...

לך תמצא בנאדם שאין בו חרא. ומוסיקאים זה כאילו הם עוברים את שלב גיל ההתבגרות כל החיים שלהם. לא מבחינה פיזית כמובן, מבחינה נפשית. אוף מצבי הרוח האלה דורשים כאפה. ואקסל רוז אני חושבת שהבנאם חתיכת קריטקורה!!!

abarth

New member
אני יודע שכבר כתבתי, אבל בכל זאת

אני הכי אוהב את Meddle . אני רק מנסה להבין איך אנשים לא מכירים אותו (חוץ ממך ThePiper
)? אחד המעולים והמשובחים ביותר!

meandmeandme

New member
מדל מצויין!

אם אתה מעוניין יש במדור המאמרים של פורום "אגדות רוק" (פורום מצויין) ביקורת שכתבתי על האלבום המשובח הזה. פשוט לחץ על איפה שכתוב "מאמרים" ואז "ביקורות אלבומים" ואז תחפש בP.

Jam Head

New member
אממ , ניתן שלושה..

Pink Floyd - Animals Death - Symbolic Immortal - At the heart of winter

yuvalpik

New member
טוב

אני לא יכול לבחור אחד, dark side ,meddele,led zeppelin 3,4,yes-close to the edge red,והאיש שראה הכל -רוקפור, אה! וכמובן, שבלול של אריק ושלום

למעלה