איזה דמויות אתם שונאים? אני יתחיל:

HAINEEKEN

New member
איזה דמויות אתם שונאים? אני יתחיל:

שרידן- איך אפשר לא לשנוא אותה?? אייבי- תוותרי הוא לא רוצה אותך פילר- תפסיקי להתערב קרציה תני לעשות מה שהיא רוצה(אייבי) קיי- תרצח את אימא שלה בשביל מיגל טיסי- כמעט רצח את וויטני כי היא נפצעה ברגל וזהו השאר אין לי בעיה איתם

shambi

New member
ואני ימשיך ../images/Emo26.gif

שרידן התחילה לעצבן אותי - מה הקטע שלך? יש לה את לואיס והיא רק מחפשת לדפוק אותו.. ולא במובן הטוב! איזה עיוורת!! קיי - תפסיקי להיות מעצבנת.. אני אוהבת את סוג הדמות שלה [רוע בלי לב] אבל היא עושה את זה בלי טקט.. עובדה שלא קיבלה כלום עד עכשיו איב - תפסיקי לבכות כל הזמן ולהיות סתם מכוערת צ'ריטי - חמודה בלי גבולות! שתלך לשחק עם כבר ב"דוסון קריק"! סימון - לכי לקוף לעשות לך תספורות ותותרי על קריירת הספרות... בבקשה
כל השאר סתם לא יודעים לשחק או שחוזרים על הטקסטים שלהם בלי סוףףףףףףףףף

Bow Wow4

New member
אני מתעב את

מאנקירזה קופז שימפזג'רלד, אחות של לואיכס, מיגעל, אנסטופידו ופנמה (שגם אותם אני מתעב) מה לא ברור?

Bow Wow4

New member
זה לא מספיק

שהיא שייכת למשפחת קופז-שימפזג'רלד?? אני הייתי אומר שכן...

LauraLF

New member
נהה

אתה חייב לאהוב לפחות את פלומה? היא לא חייה איתם והיא לא כמוהם. אפילו פעם אחת לא שמעו את פילאר או מישהו מהאחים מתקשר לשאול מה שלומה!

Bow Wow4

New member
דהה - אחר הכל אנחנו מדברים על פילאר

האמא היחידה שלא מודעת לקיומם של ילדיה ושאכפת לה יותר מפסל של ציפור מאשר בשרה ודמה. אני מתפלא שאת מתפלאת...

LauraLF

New member
רק אני שמתי לב שגם

היא לא התקשרה ללואיס אפילו פעם אחת לפריז אפילו לא לשאול לשלומה של שרידן?! וכמה פעמים הוא כמעט מת והיא אפילו לא ידעההההה...

Bow Wow4

New member
אם את מתייחסת לפרקים של אתמול

אז שלושת הילדים שלה חוו ניר דאט' אקספיריאנס... מיגל ותרזה כמעט מתו במפולת וגם לואיס כמעט מת (וחבל) בפריז... ובמה היא התעסקה אתמול? נכון, לשרוף את הב"ס, לרדוף אחרי אייבי לבוק-קפה כדי להזהיר אותה מהב"ס, להטיף לה מוסר עד כמה זה לא טוב בשבילה להחזיק בב"ס, לשקר לקבצן שהתקשר בקשר לב"ס, להגיד שלאיב אין קשר לב"ס - וזה רק היה אתמול. פילאר את מושחתת!! תתפטרי!!

LauraLF

New member
וגם ../images/Emo58.gif

קראתי איזה ספוילר ששרידן ישנה בבית הלו"פ ופילאר לא מרשה להם לישון יחד לשואיס... זה לא מפגר?!!?!

הצילצול

New member
תורי....

שרידן- סתומה לגמריי בזמן האחרון. אייבי- לא קולטת שסם לא רוצה אותך? קיי- כנ"ל רק על מיגל טי סי- יא דפוק הזנזונת בתמונה זאת אישתך אתה לא מזהה את הגוף??? ואת צבע העור??? ממש טימטום וויטני- רואים שאת משקרת לגביי צ'אד! תרזה- אסטרונאוטית!!!

shuis4ever

New member
לגבי זיהוי הגוף../images/Emo61.gif

איך את מצפה שהוא יזהה מה הולך שם כשג'וליאן מרוח עליה? ולגבי צבע העור? מה נסגר? את חושבת שהם המשפחה האפרו-אמריקנית היחידה בעולם? ולגרי שרי! אני אפילו לא אגיב.

הצילצול

New member
תשובה

הוא אמור לזהות את אישתו לפחות לפי השיער! כולה רק את הפנים כיסו לה ואם כבר מדברים עליו הוא צריך לעשות משהו לגביי המחשב עד שמגיע איליו דואר אלקטרוני אייבי הספיקה להגיע אליהם הביתה

AsHtOn GiRl 3

New member
שלי../images/Emo26.gif

צ'ריטי-קרציה מהלכת....... סימון-כנ"ל... גרייס-כנ"ל גוון-מעצבנת בטירוף.........

גרייס, טי סי, איב, ג'וליאן ואבא שלו

ואת קיי.... אגב גרייס תראו עכשיו ערוץ 10 גרייס משחקת שם ברצח במשיכת קולמוס

Wiinie The Pooh

New member
אני...

צ'ריטי- מאז ומעולם עיצבנה אותי בטירוף!!! אייבי- שתעזוב כבר את סם... סימון- די מעצבנת בזמן האחרון... פילאר- שלא תתערב! ו... זהו נראה לי...

s h i r a 2

New member
גוון

היא תמיד נדחפת ברגעים הלא מתאימים.ז"א..אני לא שונאת אותה..אבל היא מיותרת לפעמים. וגם סימון...שיותר מהשאר לא יודעת לשחק.

I n n u e n d o

New member
אני אני

טיסי מתנהג כמו בהמה אני בכלל שונאת את כל משפחת ראסל אז וויטני השתרמטה עם צ'אד האריס אז? בגלל זה הבהמה שחושב שהוא מלך העולם שכל מילה קטנה הבנות שלו ואישתו משתינות במכנסיים מרוב פחד מה קרה?!?! מלחמה?!!?!?!??!

אני../images/Emo41.gif

הכי שנואות: תרזה
וויטני
צ'ריטי
עכשיו הפחות- אבל העדיין שנואים: מיגל צ'אד אית'ן

למעלה