איזה דמויות אתם שונאים? אני יתחיל:

moran14h

New member
שלי

במקום הראשון-צריטי!! גאד אני שונאת אותה אחר כך את ווטני וסימון ואז טיסי ואיב (היא מעצבנת) את המלאכית את גרייס וסם (פיכס) פילאר וזהו (אני חושבת)

backstreet girl

New member
אני:

אני שונאת מוות את גו'ליאן- הוא הפריד את שואיס הוא יהיר הוא שחצן הוא בגד באייבי הבדהימה קיי- היא לא קולטת שמיגל לא אוהב אותה .. היא מנסה להרוס לבת דודה שלה את החיים האנק- הוא מתלהב,מעצבן,נודניק. טי.סי- הוא מעצבן לאללה,כמו שאמרתם הוא כמעט רצח את וויטני כי נפצעה ברגל, הוא יתאכזב קשות מאיב והיא כולה לא אכלה ארוחת בוקר... ב'ת- אצלינו בישראלהיא מתוקה כמו סוכריה אבל עוד איזה 100 פרקים אצלינו היא תעשה לשרדין את המוות....

tomaya

New member
גם אני רוצההה

אני שונאת את: האנק- כי הוא הדבר בכי מעצבן שיכול להיות ג'וליאן ואליסטר- בגלל שהם מנסים להפריד בין שואיס תרזה- היא מעצבנת אש!!!!! בת'- קשור למה שקורה בארה"ב... ויטני- כי היא מפגרת הקיצור כולם חוץ משואיס....

חחחחחחחחחח!!!

תרזה קופה שהיא בוכה.
חרוז!

lee_1

New member
../images/Emo41.gifגם אני רוצה

איב- בכיינית ומתחסדת טיסי- חמום מוח צ'ריטי- בלונדינית מעצבנת (אין לי משהו נגד בלונדיניות אישית אבל הספציפית הזאת כן) סימון- מתי כבר תביני שצ'אד לא רוצה אותך ולא משנה כמה שתעשי דברים מוזרים בשיער זה לא יעזור??? ואחרונה חביבה- והכי שנואה פלאפי!!! תעזבי כבר את טימי בשקט!!!!

python 4

New member
רגע, יקיריי, ../images/Emo24.gif

מה זה השרשור רווי השנאה הזה? למה לראות הכל בשלילי?
בואו נראה את הצדדים החיוביים של כל אחד! לאייבי יש יופי מדהים, לפילאר יש יצר התעניינות בזולת, לצ'רי יש לב זהב, לאיב יש אחלה תסרוקת, לתרזה יש קול נהדר, ולשרי יש את לואיס. הכל טוב.

moran14h

New member
../images/Emo6.gif

חחחח אבל לא מצאת שום דבר טוב בסימון וויטני..

python 4

New member
יש גבול ליכולת האלתור שלי.

מצטער. אבל היי, אני מוכן להכריז על משימה נושאת פרסים. כל מי שימצא לי משהו טוב בסימון (וחייב להיות כזה) יזכה בערב מרתק במחיצתה.

python 4

New member
מזל טוב! זכית בדייט עם סימון!

הפרס שלך - ארוחה בלובסטר שק, כל ההוצאות משולמות (על חשבון רעות, כמובן) ואחריה תוכלו לפרוש לכם ולעשות מה שריפלי עשתה כשהיא נתקלה במלכת החייזרים בסרט המצויין הנוסע השמיני 4 (כן, כולל החלפת הנוזלים).

python 4

New member
לא, אבל אתה יכול לקבל K300,

אולי זה יעזור לך במקרה שסימון תנסה להתנפל עליך (תוצאות לא מובטחות).

LauraLF

New member
הנה עוד משהו טוב בסימון

היא מאוד מקורית!! תראו את התסרוקות שלה

למעלה