איזה התרגשות.הגמר הגדול../images/Emo58.gifהיום
לא יודעת מה אתכם אבל אני ממש מחכה בקוצר רוח לתוכנית הזאת וכמובן יותר מלתוכנית אני מחכה לתוצאות. אז מה אתם חושבים שיהיה בגמר? מי יופיע? מה ישירו? וכמובן מי יזכה? תרשמו כל מה שבא לכם על הגמר הגדול ובכלל אפשר לעשות סיכום של העונה הזאת... שכל כך מהר נגמרה.. אני מקווה לראות את דיאנה וקונסטנטין בגמר. אני מאוד מצפה לראות הופעות מדהימות גם של בו וגם של קארי, אני מקווה שקארי תזכה, אבל אני חוששת שבו יזכה... ואת העונה הזאת מאוד אהבתי, מוכשרים יותר מכל עונה אחרת לדעתי... טוב... לא ראיתי הכל.... אבל באמת היו כל כך הרבה מוכשרים: קארי, קונסטנטין, אנואר, נאדיה, ג'סיקה, מאריו, אנתוני (בהתחלה ובסוף), מקאילה ללא ספק נתנה אווירה טובה וכיפית לתוכנית, למרות שלדעתי לשיר היא לא יודעת, שרה (מה-24) גם היתה לא רעה, בטוח שכחתי חלק (רשמתי כמובן את אלה שאני אהבתי). שכחתי את וונזל... בשוק... היא בטוח תקבל חוזה, מגיעה לה, ללא ספק הפתעת התוכנית. מי אתם חושבים יצא עם חוזה תקליטים ומי ישאר בלי כלום.. רק זכרונות? אני מאמינה שכל החבורה שרשמתי פה תקבל חוזה, אני מאמינה שחלקם כבר קיבלו. ובטוח שגם בו יקבל, אולי גם ניקו, את שניהם לא אהבתי. זהו.. עכשיו תורכם.
![](https://timg.co.il/f/Emo24.gif)