איזה התרגשות.הגמר הגדול
היום

shalehet

New member
איזה התרגשות.הגמר הגדול../images/Emo58.gifהיום

לא יודעת מה אתכם אבל אני ממש מחכה בקוצר רוח לתוכנית הזאת וכמובן יותר מלתוכנית אני מחכה לתוצאות. אז מה אתם חושבים שיהיה בגמר? מי יופיע? מה ישירו? וכמובן מי יזכה? תרשמו כל מה שבא לכם על הגמר הגדול ובכלל אפשר לעשות סיכום של העונה הזאת... שכל כך מהר נגמרה.. אני מקווה לראות את דיאנה וקונסטנטין בגמר. אני מאוד מצפה לראות הופעות מדהימות גם של בו וגם של קארי, אני מקווה שקארי תזכה, אבל אני חוששת שבו יזכה... ואת העונה הזאת מאוד אהבתי, מוכשרים יותר מכל עונה אחרת לדעתי... טוב... לא ראיתי הכל.... אבל באמת היו כל כך הרבה מוכשרים: קארי, קונסטנטין, אנואר, נאדיה, ג'סיקה, מאריו, אנתוני (בהתחלה ובסוף), מקאילה ללא ספק נתנה אווירה טובה וכיפית לתוכנית, למרות שלדעתי לשיר היא לא יודעת, שרה (מה-24) גם היתה לא רעה, בטוח שכחתי חלק (רשמתי כמובן את אלה שאני אהבתי). שכחתי את וונזל... בשוק... היא בטוח תקבל חוזה, מגיעה לה, ללא ספק הפתעת התוכנית. מי אתם חושבים יצא עם חוזה תקליטים ומי ישאר בלי כלום.. רק זכרונות? אני מאמינה שכל החבורה שרשמתי פה תקבל חוזה, אני מאמינה שחלקם כבר קיבלו. ובטוח שגם בו יקבל, אולי גם ניקו, את שניהם לא אהבתי. זהו.. עכשיו תורכם.

kelly holic

New member
../images/Emo35.gifאבל...

לא אמרתם שהגמר הוא בלילה שבין רביעי לחמישי???

shalehet

New member
התוכנית בשלישי בלילה- היום

התוצאות ברביעי בלילה- מחר (בין רביעי לחמישי)

shavitlavi

New member
וזה מה שיהיה בתוכנית הגמר הלילה:

כנסו לקישור הבא ובו פרטים על השירים שיבוצעו בגמר + קטעי וידאו http://et.tv.yahoo.com/micro/idol/2005/05/24/americanidol_may24preview/

shavitlavi

New member
פרטים מעניינים במיוחד

ב-2 קטעי הוידאו שבקישור. כנסו לשמוע מה יש לשופטים ולהפקה לומר.

shalehet

New member
אהבתי מאוד ../images/Emo58.gif בכל השרשור

את הבחירה של קארי ודווקא את של בו לא כל כך, שמעתי עכשיו את הביצוע שלו לשיר שהוא בחר, לא ממש אהבתי.

shalehet

New member
זה שיר שהוא כבר שר

ומכיוון שאני לא אוהבת את בו. אז לא זכרתי מה זה. אז חיפשתי אותו עכשיו... ושמעתי.. את קארי אני גם ככה שומעת כל הזמן...חחח

shavitlavi

New member
תשובה

בתוכנית הגמר כל אחד מהמתמודדים צריך לבצע שוב שיר אחד שהוא כבר ביצע העונה. קארי תשיר את independence day ובו ישיר את vehicle אנחנו מכירים את הביצועים מהתוכניות הקודמות וניתן להאזין להם שוב.

נועה167

New member
ואי :)../images/Emo58.gif

איזה כיף!! אני ממש מחכה לזה..!! וכמו שאמרת אני אמנם לא ראיתי כל עונה אבל זאת הייתה עונה מדהימה! ולדעתי רובם שם ממש יצליחו! אני מאוד מקווה לראות את הרבה מהם בגמר!! ואת פנטזיה! :)

MaiEgan

New member
באיזה שעה זה?!?!?!?!!?

ווע אני בהיסטריה!!! למרות שאני יודעת טוב מאוד מי תזכה

shalehet

New member
אמור להיות היום בשלוש בלילה

אבל יכול להיות שרק את הגמר משדרים בחי. ואת התוכנית ישדרו מחר בבוקר

shavitlavi

New member
תשובה

תוכנית הגמר שבה המתמודדים מבצעים את השירים לא משודרת בלייב ולכן השידור הראשון לתוכנית זו יהיה מחר בשעה 10:00 בסטאר וורלד. תוכנית התוצאות תשודר כבר בלייב ביום רביעי בלילה כפי שצויין בשרשור שלמטה.

אההה

שני השירים האלה אלה בחירות מצוינות במיוחד של קארי היא שרה את השיר הזה מעולה.. גם בו היה ממש טוב בשיר שהוא בחר אבל אני חושבת שהוא היה צריך לבחור שיר שיותר יראה את היכולות הווקליות שלו...משהו כמו:i don't wanna be,within a dream,stand by me.. אבל הוא ישמע מעולה גם ככה

למעלה