איזה התרגשות.הגמר הגדול
היום

Juliann

New member
../images/Emo58.gif מאוד מוזר לי הבחירות שלהם.

כולם בפורומים הסכימו שהיו לשניהם ביצועים יותר טובים מvehicle וindependence day. חוץ מזה שהשירים האלו יהיו בסינגלים שלהם והשיר של קארי כבר נמצא בדיסק! כמה טיפשי! גם שמעתי שהשיר שההפקה נתנה לקארי הוא שיר הניצחון של גאי סבסטיאן מאוסטרליאן איידול... פחח מקמצנים על קניית שיר חדש? קארי היתה צריכה לקחת את ALONE או אפילו MAKE LOVE OUT OF NOTHING לדעתי לא היא בחרה את השיר independence day אלא ההפקה כי הם רצו שהיא תשיר קאנטרי ושני השירים האחרים שציינתי הם בהחלט לא קאנטרי. לגבי בו, הוא יכל לעשות את whipping post או spinning wheel.. דווקא את vehicle?? מעניין אותי לשמוע את השיר ששניהם יבצעו, זה בטח POWER BALLAD. והמפיק של איידול אמר ב ET שכל הטופ 12 ישירו עם האיידולים שלהם לא רק קארי ובו, הוא ציין גם את וונזל ונתן שמות של כמה זמרים [שאני אישית לא מכירה בכלל חח].. ואני יודעת שיהיו שם גם הטופ 12 של שנה שעברה. התוכנית תוצאות תהיה שעתיים אז יש להם מלא זמן לשטויות

shalehet

New member
גם אני בעד ALONE

סתם בחירת שירים מעצבנת. אהבתי את INDEPENDENCE DAY באקפלה יותר מאשר איך שהיא שרה בתוכנית

ג'ולי...

לא קשור עכשיו לפורום... אבל לאן נעלמת לי ולמיקה? נעלבת מאיתנו או משהו?

darklighter

New member
מצטרפת לשאלה...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מתגעגעת
עדיין אוהבת אותך למרות שאת בעד קארי...

shavitlavi

New member
ל-juliann

אפשר לקבל את הקישור למה שרשמת על התוכנית ב-ET שבה המפיק מפרט את השירים שהטופ 12 ישירו עם הזמרים שהם אוהבים.

shavitlavi

New member
אוקיי לא צריך

הבנתי שלקחת את זה מקטע הוידאו השני ששמתי בקישור. המפיק הזה עם המבטא הבריטי הכבד פשוט בולע ת'מילים ולא הצלחתי להבין מה השירים שיבצעו האיידולים האחרים עם הזמרים האהובים עליהם.

14מתן

New member
לא הבנתי איזה 3 שירים הם ישירו.....

אחד שהם כבר שרו בתוכנית אחד במיוחד שנכתב להם (לכל אחד שונה אם הבנתי נכון....רעיון לא הוגן כל כך) ואחד לא הבנתי
מישהו ?

shavitlavi

New member
טוב הסבר קצר:

שיר אחד- ביצוע חוזר לשיר מהעונה: קארי-independence day בו-vehicle שיר שני- הסינגל שכתבו להם בהפקה. הסינגל נקרא: inside your heaven הסינגל הזה הוא לשניהם, כלומר בטח יעשו לו 2 עיבודים: אחד שמתאים לבו ואחד לקארי (מי שיזכה ישחרר אותו כסינגל שלו). שיר שלישי- מכיוון שמדובר בסינגל, מי שמשחרר אותו לרדיו חייב שיהיה לסינגל גם B-SIDEואז קארי בחרה לבצע את angels brought me here ובו בחר לבצע את long long road בתוכנית התוצאות (ברביעי בלילה)- כל אחד מבצע שיר עם הזמרים האהובים עליו. בו ישיר עם להקת lynyrd skynyrd קארי תשיר עם rascal flatts

shavitlavi

New member
ועוד משהו

בתוכנית התוצאות ביום רביעי בלילה (שתשודר אצלנו לייב) לא רק בו וקארי ישירו עם הזמרים שהם מעריצים, אלא כל הטופ 12 יקבלו צ'אנס לעשות זאת. ככה כתוב בקישור, אבל טכנית לא מובן לי איך אפשר לדחוף את כל זה לתוכנית של שעתיים.

למעלה