הצצות ל-Little Red Next Thing נשמע מעולה!
A ARTPOP New member 29/1/14 #19 שמעתי אלף פעם בערך והחלטתי שאני מפסיק. סתם ימאס לי מהאלבום ובמקרה הכי גרוע, אני בסוף לא אוהב אותו בכל מקרה, האלבום נשמע מעולה מההצצות. אני חושב שהיא מדהימה.
שמעתי אלף פעם בערך והחלטתי שאני מפסיק. סתם ימאס לי מהאלבום ובמקרה הכי גרוע, אני בסוף לא אוהב אותו בכל מקרה, האלבום נשמע מעולה מההצצות. אני חושב שהיא מדהימה.
A ARTPOP New member 29/1/14 #24 האלבום החדש של קייטי בי המושלמת. אחת הבולטות ב- 2011 אם אתה זוכר. בריטית שעושה דאנס ודאפסטאפ (את השני היא די שנחה באלבום החדש לטובת מוזיקה יותר רגשית).
האלבום החדש של קייטי בי המושלמת. אחת הבולטות ב- 2011 אם אתה זוכר. בריטית שעושה דאנס ודאפסטאפ (את השני היא די שנחה באלבום החדש לטובת מוזיקה יותר רגשית).
Y YEEZUS New member 30/1/14 #33 ידעתי שפשוט הייתי צריך להתעמק בו יותר, אני ממממממש אוהב אותו, חוץ מ-3 שירים שגם הם לא רעים בסך הכל (My Iron Lung, Sulk ואני לא יודע מה אני מרגיש לגבי High and Dry). אביתר בנאי אני כנראה אשמע ביום שישי/שבת. תודה שוב!
ידעתי שפשוט הייתי צריך להתעמק בו יותר, אני ממממממש אוהב אותו, חוץ מ-3 שירים שגם הם לא רעים בסך הכל (My Iron Lung, Sulk ואני לא יודע מה אני מרגיש לגבי High and Dry). אביתר בנאי אני כנראה אשמע ביום שישי/שבת. תודה שוב!
R RTur New member 30/1/14 #36 Miley Cyrus & Madonna-Don't Tell Me/We Can't Stop זה ממש נחמד וכיפי.. אפשר היה לוותר על חלק מהתנועות שם אבל הופעה ממש חמודה. הקול של מיילי מתחיל להיות יותר נסבל ואני מת על השיר הזה של מדונה.
Miley Cyrus & Madonna-Don't Tell Me/We Can't Stop זה ממש נחמד וכיפי.. אפשר היה לוותר על חלק מהתנועות שם אבל הופעה ממש חמודה. הקול של מיילי מתחיל להיות יותר נסבל ואני מת על השיר הזה של מדונה.
A ARTPOP New member 30/1/14 #37 Katy B - Aaliyah (feat. Jessie Ware) שיר שלגמרי מחזיק מעמד ועומד במבחן הזמן. כיף שהיא צירפה אותו לאלבום הקרוב.
Katy B - Aaliyah (feat. Jessie Ware) שיר שלגמרי מחזיק מעמד ועומד במבחן הזמן. כיף שהיא צירפה אותו לאלבום הקרוב.