איזה חרא כתב כתבה נגד הגיים-בוייז!!

איזה חרא כתב כתבה נגד הגיים-בוייז!!

איזה חרא! איזה בן זונה!אני לא מאמין שאני משתמש במילים כאלה אבל זה נכון, הוא אמר המון דברים לא נכונים על הגיים-בויז המושלמים!! רואים מהשם שלו שהוא אשכנזי, ורוב האשכנזים הם פריקים גזענים ועשירים שמשתלטים על גלגל"צ ורוצים להשמיע רק את הלהקות הגרמניות שלהם! לכו כולכן ותגיבו לו, שהוא יבין שלא מתעסקים עם הגיים-בויז!!!

litalg06

New member
איזה איש מפגר! למה מי הוא בכלל שיכת

וב דברים כאלה על אושרי ערן אדם שרון ואביחי המהממיםםםם שהם הלהקה הכי מדהימה בעולםם! נעלבתי בשמם של הבויז המדהימיםם

pito0sh

New member
מסכימה איתך ב100%

צריך לקטול אותו בתגובות... 16/9/06=> ק=ד=ו=ש

אדרררר

New member
יואוווו אני לא יכולה יותר!

לא יכולה יותר לראות שכותבים עליהם כאלה דבריםםםםםם הם כ"כ מתאמצים משקיעים וכאללללה מוכשרים שאסור לדבר עליהם לרעה בכלל! אוףףף זה משגע אותייי!!

אני חייבת להגיד

שזה פעם ראשונה שלי שאני פשוט מקללת: מי שכתב את זה הוא פשוט כניראה חרא של בן אדם זבל ובן זונה מבפנים!!!!!!!!!!! כניראה שהשכל והתחת קפצו לו והוא חש ת'צמו מבין...עלקי באקי,,,,,פשוט חוצפה של אנשים במיוחד לא מישו צעיר במיוחד ((לפחות ככה ניראה לי)) אין אין אני עכשיו מה זה עצבנית.........אוףףףףףףףףףףף במ'ת

חע חע חע חע חע חע חע

איזה תגובה כתבתי להם חחחחח הם בטח רותחים מכעעסס מגיע להםם כלבים גרמניםםם קנאיםםםםםם כמה קנאים יש בעולםם אלוהיםםם

אדרררר

New member
יוווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאא

אין לכן מושג כמה הכתבה הזאת עצבנה אותי! מה זה אמור להיוווווות? קטע מהכתבהההההה.. "פורומים של מעריצות טיפשות ומעריצים אימפוטנטים ממלאים את הרשת. הנערים האלה פשוט נדחפים לכל מקום שרק אפשר להידחף אליו. חשוב להבין, שכל זה קורה לפני שהם אפילו הוציאו סינגל אחד לחנויות. מדובר בלהקה עם אפס פעילות מוסיקלית, ומקסימום פעילות יחצנית." איכס איכס איכס איכס איכס איכס אני שונאת את מי שכתב את זה כ"כ יואואווווו שונאאאאאאאאאאאאאאאת!!!!!!!!!!!! רק תראו לאן הקנאה מובילה

אדרררר

New member
גם אותי

איכס יש גבול לגועליותתתתתתתתתתת ככה חשבתי לפחותתתת...........

תיראו מה הגבתי

תיראו מה רשמתי לו: יא חתיכת חוצפן!! אתה לא מודע אפילו לכישורים שלהגייםבויז, יש להם פווול כישורים שאני מאמינה שלך אין (לפי העוקצנות שלך שמראה על קנאות רבה), לפי הקנאות מבינים שלך-בניגוד לגיים בויז חסרים הרבה דברים, אני מתארת אותך כמכוער, צפונבון עלוב שלא יודע כלום חוץ מלרדת על אנשים שמצליחים בעזרתת הכישורים שלהם, הגיים בויז שווים, הם חמודים ולא עוקצניים כמוך- ויש להם המון מעריצות (שהן לא ילדות קטנות, ולא טיפשות) דבר שלך אין... אז בוא נאמר דבר אחד: לפני שאתה יורד על מישהו בצורה כזאת, קודם תסתכל על החסרונות שלך, כי לך לדעתי יש המון חסרונות, תיראה מה אתה שווה לפני שאה שופט אחרים, חתיכת עלוב!!!

למעלה