איזה חרא כתב כתבה נגד הגיים-בוייז!!

כאן מורוש ואשרי כנסי יחתיכת בת זונה

לכי לישון יחתיכת פרה אין לך מה לעושת בחיים אז את נכנסת לפה את לא אוהבת אות9ם ואת יודעת זה פורום לאלה שמעריצות את הגיים בויז ולפי מה שאני רואה את לאא אז לכי כוסאמא שלך מה את עושה פה אז יש לך בעיות שאנחנו מעריצות להקה מושמת כזאת אם כן אז לכי תשני על האף

adi 3

New member
חחחח טוב אני אמרתי את דברי יקופות

צ'או לכם פקאצות מכוערות זונות וכל השאר. אה ועוד משהו שרצית להגיד כשהלהקה המסריחה שלכם תתפרק תתאבדו בבקשה!

כאן מורוש ואושרי לנצחח כנסי!

יווו העלית לי את הפיוזים יחתיכת קופההההההההההה מפגרת סתומה מה הבעיות שלך כוסאמא שלך השרמוטה הזאת בדיוק כמוךךךךךךךךךךךךךך מה ההבעיה שלךלךךךךךךךךךךךךךך תיחנקיייייייייייייייייייי אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מי שמדברת על פקאצות מכוערות וזונות ..אין פה אחת כזאתי חוץ ממך.... זאת חברה של מורושש אים עוד פעם אחת תקללי ת'גיים בויזז אני אכנס באמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא שלך יא זונה מזוינת למה את נכנסת לפורום של הגיים בויזז {המושלמים שלנו] מה משעמם לך בחיים ???.רואים שאת סתומה לכי לישון צאווו זונה ואני לא רוצה לראות שתיכנסי עוד פעםם כלבה מסריחהההההההההההההההההההה
--->יוו איך זה דומה לך אני מתההההההההההההההה חחחחחחחחחחח .......אמאאאאאאאאאאאאא ומשו אחרון לכי תתאבדי את ישרומטהההה

כנסי מתוקה:

זונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! מסריחהההההההההההההההההההההההה! יעומדת בתורררררררררררררררררררררררררררררר! העלית לי את הפיוזים!!!

אמא שלך כנסי ימפגרתת

תסתמי את הפה שלך פאקצה מי שהולידה אותךךך ימטומטמת שאני לא יכנס בךךך תשמרי על הפה שלך כי אחרת אני יככנס בך קשות את לא תדעי איך לצאת מזה ותתאבדי את יקופה מסריחה פרחולההה מפגרתתתת לכי תזדיינייי ימניאקית עוד מילה אני לא יודעת מה אני יעשה לך ותאמיני לי שהם יותר כוסונים ממך ואת מסריחהההה זונה מפגררתתת עוד מילה אני נשבעת לך שאני יכנס בךךך העלאת לי את כל העצביםם!!!! חתיכת משועממת אין לך מה לעשות בחיים לכי תעשי שמיניות באויר יפרה מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פאקצה אחותך ואת ואמא שלך ביחדדדדדדד אמא שלך זונה מוצצת יוווו את לא יודעת מה אני יעשה לך עם אני יראה אותךךך ותאמיני לי שלא כדי לך לראות אותי כי אחרת זה היה היום האחרון שאת תיחי ותדברי ככה על הבויז הכוסונים ולפי שמך עדייי את נראת קופהה מי ישמע איזה כוסית עולמית דוגמנית שמעייי כדאי לך לטוס מפה ומהר יחתיכת פרחולה מגעילההה (רעות מצטערת על המילים אבל הייתי חייבת להוציא עליה את הקריזה))

מושלמת**

שאני לא יכנס בך יחתיכת פרההההה בת זונה שרמוטה מפגרתת דפוקה סתומה ....להמשיך??? חכי מה כולם יטעשו לך שהם יראו את זה מה הבעיות שלך אה..............????????????????.. הם מושלמים אם קול מהמם ושירים מצוינים סליחה את בכלל שמעת שיר שלהם לא נכון!? אז על תדברי לפני שאתשומעת טוב אנחנו מעריצות אותם שרופות עליהם אוהבות אותם יש לך בעיה אם זה ?אם כן אז זה לא המקום שלך כפי ששמת לב זה למי שמעריץ אותם וזה לא פורום לכונפות מפגרות ומכוערות כמוך ברור לך1?!?! לכי תחפשי מי שינענע אותך כונפה פרהה.....

אמא שלך קופהה

זונההההההההההההההההההההה מוצצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תמותי אמןןןןןן יחתיכתתת פוסטמה מוצצת לכי תמותי היית מתה (ואת עדיין מתה) שהם יהיו ערסים יערבייה מסריחהההההה יגיזעניתתת מסריחהה ואת קונפה פרחה פאקצהה מסריחהההההה לא סובלת פאקצות בדםםםם ואת היחידה פה שפאקצה..!!! עוד מילה זונה.. הם יותר יפים ממך לא שאת יפה.... הם שווים יותר ממך כפרה היית מתה להגיע לקרסוליים שלהםםם

שמעת על המשפט זה...

גמאני מעריצה שרופה של הגיים בויז הכוסונים---> ו=ג=א=ה ב=ז=ה????? לך אין שכל ימחוצקנתתת מפגרתתתת לבנתיים את היית מתה להיראות כמוהם את מקנאה שאפחד לא יסתכל עלייך כי את אחת קטנה מפגרתתת שמחפשת צומי כל היוםם

littal9

New member
חתיכת סתומה!!

מה את מבינה מהחיים שלך... ערסיות עלק בטח את אחת כזאת יחסרת חיים.. מה את ניכנסת לפה זה עוזר לך במשהווו... תעופי מפה!!!. בהייייייייי

יוו את לא יודעת איך העלאת לי את העצ

ביםםםםםםםםםם נשבעת לך בחיים שלי שעם אני רואה אותך (או שעדיף שלא כי אני ימות שאני יראה אותך מרוב הכיעור) אנטי ירצחחח אותךךך אני לא יודעת מה אני יעשהה לך יש לך מזל שיש עכשיו ראש גדוללל כי עכשיו אני הולכת ... ביוש פורום יקרר שליי מתה על הגיים בויזז ואני גאה בזה!!! ביוש נשמות שלי תמשיכו להיכנס בהה חזק..!! לא להתייאש כמו שהעפנו את כל הפאקצות שמוצצות!! יאללה ביושש נשמות מתה עליכן!!!!

בונאההההה יבתת כחבהה!

ימפגרתת סעיי סעי לנו מהפורוםםםםםםםםםם יפוסטמההההה אינאללל דודה שלךך בטיפולל!! יבתת של אלףף כחבותת פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צומי צומי בבאמא שליי יאאלה תעופיי לי מהפרצוץ ושבי בצד שחקי דוקיםם!!!!!!

יאאווו נכנסתי בהם חזק!!!!

איזה תגובה דפקתי להםם!!!! ברו'ששש הכי נקרעתי מהתגובה שלך!!! קנאיםםםםם!!!!!!!

לאדווה

תראי את זאתי שקורים לה..ADI 3 תיראי מה היא רשמה הזונהה הזאת תיראי איך אני ומור ניכנסתו בה תיכנסי גם את

littal9

New member
לספיר

תמישכו להיכנס באמא אמא שלההההה.. גם אני עושה את זה!!!!

yafit93

New member
איזה חוצפן מי הוא חושב שהוא

מי הוא שהוא מדבר עליהם ככה הוא פשוט בנאדם קנאי שרואה שלא שמים עליו ועליהם כן והוא מקנאאא שאת הכתבות המטומטמות שלו שידחוף לתחת ואם הוא יכתוב עליהם עוד מילה אני יהרוג אותו שהם יהיו ממש גדולים (גם עכשיו הם גדולים כן) הוא יצטער על כל מילה שלו כי תמיד זה ככה על להקה שבתחילת הדרך צוחקים ואח"כ אוהבים אותם ושוכחים כל מילה מהעבר!! ג=י=י=ם ב=ו=י=ז-------------> ש=ל=י=ט=ה ו=כ=ב=ו=ד

נטלי חן

New member
../images/Emo46.gif..מי שרשם את זה הוא פשוט...

מטומטם!!!!....שיחנק אמן..!!!...הוא סתם רושם שקרים על הגיים בויז..!! עלק גיי בויז...סבא שלו גיי..!!

ספירולה

New member
חחחח יאללה adi לכי ******* . . .

לכי לכי תחפשי מי ינענע אותך...וחזק, עד לזעזוע מוח י'פצלוחה מה איכפת לך שאחנו אוהבות אותם?!?! קשה לך בחיים האא? אין לך עוד מה לעשות?! פחח מטומטמת. . . . בננות יפוווות...קבלו את זה בהבנה, יש אנשים עם קשיים שכליים בעולם adi קפצי!

למעלה