איזה חרא לא הכניסו אותנו!!!!!

li gueta89

New member
איזה חרא לא הכניסו אותנו!!!!!

הRC קולה האלה פרסמו יותר מדי כרטיסים הם לא נורמליים !! ממש מבאס!!!!

eladi88

New member
מממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

גם אותי ואת חברים שלי בהתחלה לא הכניסו כי אמרו שהביתן שם סגור....ולא היה לנו כח לחזור לאיפה שההיפ הופ...אז נשארנו שם ליד הכניסה לביתן... ופתאום הם נתנו להיכנס...כולם כמובן רצו...הפילו שם איזה כמה בנות על הרצפה מסכנות...מזל שהצליחו להוציא אותם בזמן...ואז נכנסנו באמצע סינרגיה...היה נחמד... אח"כ הפסקה...ראיתי את לירון שיר והילה....התחיל בית הבובות...היינו מקדימה...ראיתי את איציק...היו דחיפות מעצבנות אי אפשר היה לעמוד בשקט אז חזרנו אחורה...והיתה הופעה סבבה...אבל המוני מידי.... אח"כ היהודים גם היה מטורף...ממממ ואז כבר הלכנו...

Lee Roni

New member
../images/Emo207.gif היה מסע בנזונה!!!!!!!!!!!!!!

חזרתייייייייייייייייי אחרי מסע של "אחריי" של 3 ימים מפרכים, מעייפים וקשים אך בהחלט היו שווים את זה...:] התגעגעתי מאוד... לכוווווולם!! חנוכה שמיייייייייייייייח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחייכוווווווו ולסיום... השיר של הקבוצה שלי: אילו יהודי היה יודע מיזה, מיזה שושו השועל.... ה-י-ה שמח, שמח ורוקד, שמח ורוקד 120 שנה!!!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאעאעעאע היה מדהים :) זהו.

talba3

New member
גועלל נפש

לא מאמין שפיספסתי את ההופעות האלה! הייתי רק בשל סאבלימינל וסינרגיה בחוץ ושל שי 360 במתחם ההיפ הופ אוףףף

mory89

New member
באסההההההה

חח זה בגלל שכל הזמן חיפשת אותי חח

MaaYaNiT 15

New member
ההופעה של בית הבובות אתמול.. ../images/Emo41.gif

תכל'ס, הכי נהניתי ממנה.

Good 2b Me

New member
ממ..הייתי אתמול בהופעות של RC../images/Emo188.gif

בהופעות של סינרגיה ב"ה והיהודים.. ויש לי תמונה של ב"ה אז.. הנה
איזה חמודים הם
<יש לי גם סרטון אחד של "שיר ועיפרון" אבל לא י'דעת להוסיף..>

ואי

ממש נהנתי מההופעה. למרות שבאמת..היה יותר מדי אנשים..ובקושי נכנסנו. אה אמ,אני חדשה :) היי,אני עדי

MORIYAE

New member
היה נחמד../images/Emo3.gif

היו מלאאאא אנשים
.. אבל היה שאוווה... ההופעה של סינרגיה הייתה טובה...
, הייתי מקדימה...<ללא אוויר,מקום וכו'..> בהופעה של ב"ה, שהייתה הכי טובה לדעתי,עברתי לאחור...בשביל הנוחות וזה..
אחחח...היה כיףף... <ראיתם את המכנסיים של שי
...חחח
> והיהודים-היו טובים...ומרגשים
הרבה אנרגיות.. קיצר,אני נהניתי אתמול...

למעלה