איזה חרא לא הכניסו אותנו!!!!!

MORIYAE

New member
את לא יכולה לנסח משו משלך?!?

י'מעתיקנית

אהההה!!!!11 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

היה כלכך כיף, באמת!!!!!1 כלכך נהנתי, ממש ממש ממש הייתי צריכה לנסוע קצת מהעיר, איזו הופעה טובה, ובערב אחד קיבלתי 3 הופעות איכותיות היה לי כזה מדהים!!! ועוד לחשוב שבעבודה לא רצו לשחרר אותי מהמשמרת ולהשאיר אותי לעבוד ערב חחחח קיצר הגענו, ואז ממש בכניסה לרייב שמנו לב שבכלל לא מסתכלים מה יש בדף, ישר זוריקם אותו לפח חח ואז ישר אמרנו, איזה שוק.. אחרי זה גילינו כמה צדקנו חחח נכנסו באיזה 22:00 ככה לאולם כדי לא לפספס את סינרגיה ולפתוס מקום טוב.. בסוף נשארנו ליד הסאונד חח הייתה הופעה טובה כלכך!! הם פשוט כל הזמן מוכיחים לי מחדש איזה תותחים הם.. היהודים היו ממש טובים, לפי דעתי בין הפרפורמרים הגדולים בארץ איזה הופעה אששששש הם נתנו!! בסיפור על מוצארט הכלב זו נהפכה להופעה כלכך מיוחדת פתאום, וכשהם שרו את לעוף כמעט בכיתי הם אשכרה עשו לי ממש צמרמורות... והם שרו את באוויר!! יצאו גדולים :) והיה את דונט לייק ובאמת הם בחרו שירים ממש טובים!! ואמממ בית הבובות.. בתחילת ההופעה התקדמתי עם חברות שלי הכי קדיהמ שאפשר,שזה אומר שהצלחנו להגיע עד שורה שלישית או שניה.. משו כזה, חברות שלי פרשו אחורה נשארנו עוד שתיים ואני.. פתאום אני רואה את אלעד חחחחחחחחחח זה היה אחד ההזויים.. ואז דני עולה עם הפתיחה של למעני וכולי כאילו הביאו לי איזה זריקת מרץ יווו לא הייתי בהופעה שלהם יותר מחצי שנה מאז היומולדת!! ואז הם עלו בסדר הרגיל חחח והייתי מקדימה איזה 3 שירים עד שדי כבר לא יכלנו היה ממש חם וצפוף וכל שניה דחפו אותנו מכל כיוון ממש נמחצנו חחח אז פרשנו אחורה מהר, ראיתי את ההופעה די מהאמצע, היה לי ממש כיף.. היה את הקטע שכולם הדליקו מצתים וראיתי את זה מאחורה את כל האורות זה היה ממש יפה, והיה איזה שלב שאני לא זוכרת מה הם אמרו וכולם מחאו להם כפיים ואז אמרתי וואי מגיע להם רצח חחחחחח.. קיצר באמת היה בנננננננזונה!! וקיבלתי (עוד) מפרט חח (אני מרחיבה את האוסף מיום ליום.. :)) איתי כפרעליך!! וראיתי את לירון והילה ואלעד!!!! כפרעליכם איך התגעגעתי!!! קיצר היה לי ממש כיףףף!! אחרי זה סתם העברנו את הזמן מלא חבר'ה מבאר שבע עד 6 בבוקר בתחנה המרכזית ואז באנו לאוטובוס בעשרים לשש בשביל לראות שכל באר שבע מחכה לאוטובוס ואם אנחנו עולים עליו אז זה רק בעמידה, אז סחבנו עוד חצי שעה חחחחחחח אחת המצחיקות בחיים שלי.. וכל היום הזה הזכיר ליעכשיו שאנחנו חייבים מפגש וחפרתי אש ואני עובדת מחר בוקר משמרת כפולה אז לילה טוב לכם :)

eladi88

New member
אה זאת היית את שם מקדימה?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כפרעליך

hagarshtar

New member
אני הייתי../images/Emo118.gif

ואני גם חיה. תאמת בהופעה שלהם כבר הייתי עעיפה מהיום המתיש מאוד ההוא אז ישבתי לי עם חברים בחדר הפופים וראינו דרך המסכים את ההופעה וגם שמענו והיה נחמד ביותר D:

למעלה