איזה חרא תעזרו לייייי

skater007

New member
איזה חרא תעזרו לייייי

אתם לא קולטים הפלטה שלי אז הטייל שלה ממש ישר והנוז מפוצץ לגמרי קיצר אמרתי לאמא שלי שאני קונה פלטה ואז היא אמרה לי להסביר לה מה הבעיה אז אמרתי לה ואז בערב היא שאלה את אבא שלי עם ה בסדר אז פתאום הפ החליטו שהיא בסדר גמור ושל חצי שנה אני לא יקנה פלטה כי זה דבילי מצידי אז אמרתי שזה הכסף שלי ולא שלה אז הם החליטו שאני לא קונה פלטה כל חצי שנה הפלטה הזאתי לא נותנת לי להיתקדם כבר כי אני בקושי יכול להביא איתה אולי ישר ועם לא יתנו לי לקנות פלטה חדשה אני יצטרך לפרוש (מה שאני ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שלא יקרה) וביינתים אני לא יכול ללמוד כלום חוץ מפייקי ונולי חבר שלי הציע שאני יקח תסקט שלו ביינתים אבל הוא לא נוח לי ומה זה יעזור הרי לא הוצאתי תכסף על הסקט שלי סתם תעזרו לי תנו לי רעיונות איך להצליך בבקשה!!!!!!!!!

skater007

New member
הקפצה תעזרו ליייייייייייייייייייייי

שישישי שלום קפץ קפץ ונעלם

Asaf055

New member
יש לי קרש obey אבל אני יכול לימכור

לך אותו ב60 הוא במצב סביר+ אין פיצוצים מאיפה אתה ? וזה שאני מוכר לך זול זה לא ביגלל שהוא חרא אלה כי אתה צריך עזרה !

skater007

New member
שמע אחי זה לא זה.....

תודה אבל פשוט אין קטע אני לא יכול לקנות קרש ב1.90 עד שאני לא משכנע תהורים שלי או מוצא דרך לשבור אותו בתרגיל אבל אני לא נוחת נגיל איזה 6 מדרגות כדי לנחות על האמצע ושהוא ישבר

gal margera

New member
אחי...........................

.........תנסה לשבור את הקרש באמצע! ואז תגיד להורים שלך שנחתת איזה תרגיל באמצע ושהיה בקרש סדק . ותגיד להורים שלך שאתה קונה מהכסף שלך ותגיד להם על המבצע שיש באינטר סרף ובסרפרס פרדייס שכל קרש 200 שקל במקום 340 . ואז תראה מה יהיה אחר כך

JACKASS 4 LIFE

New member
אחי יש לי רעיון...

תעמוד על אמצע הסקייט ותרזיק בכל יד את הנוז והטייל ואז תנסה לכופף אותם ממש חזק אבל אל תישבור אקיצור תעשה ככה הרבה פעמיים... ותינחת אולי הרבה פעמיים על האמצע ותוך שבוע אין לך יותר קרש.... ותנסה לישבור אותו מול העיניים של ההורים שלך....

yuriskateboard

New member
תגיד לאמא שלך שתבוא לספוט

ואז תעשה תרגילים וזה בסוף תגיד לה כזה "תיראי אני קופץ את זה" וקפוץ איזה דרופ או מדרגות ותנחת באמצע, אבל חזק באמצע ואז תגיד לה "קרש יכול להישבר אפילו תוך יום, זה תלוי איפה נוחתים"

oduder

New member
וואההה

איזה סטייל יש לבאנדם תמיד לפני סשן אני רואה את הקטע שלו בסרט של זירו

yuriskateboard

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל ההורים שלך לא יודעים שאתה לא

נוחת אולי מ-6..... אז תגיד להם בכל זאת שנשבר לך הקרש...ושבור אותו...אני עשיתי ככה פעמיים...אין לך מה לחשוב בכלל, על קרש גמור אי אפשר לסוע...

JACKASS 4 LIFE

New member
אחי אני לא מבין מה הבעיה?!?!

לך תקנה בלי לישאול אותם הרי אמרתה שהכסף שלך..... ואחריי שקניתה מה כבר יכול ליקרות?!? הם יכעסו קצת אבל לו נורא זה יעבור להם....

למעלה