איזה חרא תעזרו לייייי

קח תקרש ותלךך לתחנת אוטובוס

ברגע שאתה רואה תאוטובוס בא תתקרב אליו ותגלגל את הסקייט לגלגל שלו ושהוא יישבר ..........

הוא לא ביקש עצה איך לזיין את האמא

של כל הקומפלט רק הקרש... אוטובוס יעשה עבודה יסודית מידי...

יסודית למדיי......

פשוט תן דריכה חזקה באמצע הקרש.. תגיד להורים שלך שהוא נישבר לך בתרגיל..למה מאיפה להם לדעת עם זה נכון או לא??.....

F u C k F a C e

New member
אמממ....

אם אתה בקטע של לשבור את הקרש אז לטעמי השיטה הכי כייפית היא פשוט לדפוק אותו על הריצפה, לקפוץ עליו וכדומה....

frenzy sk8er

New member
עצה קטנה.......

מניסיון תתחיל להתעצבן עליו ואז תן לא מכה באמצע ואז תן איזה קיק פליפ מלדג ותנחת באמצע עד שתסדוק אותו או שתן לאחד מהחברים שלך "סיבוב" אני אסביר.......בציור.......

sk8boarding

New member
אחי כנס....

תגיד להורים שלך שאתה יוצא למודעון תבקש 80 שקל....ואז אחרי שבוע תקש עוד פעם ....ואז אחרי שבוע תקשב עוד פעם ואז תקש עוד פעם ואז תילך לתחנת אוטטובוס תיקח את הקו שמגיע לאושרי או ליטווב תיכנס לחנות תיבחר קרש תבקש הנחה.....לא יביאו לך.....אז תיקנה בלי הנחה...לך להדביק את הגריפ לך ליסוע ואז תביא פליפ מגאפ עצום תישבור את הקרש ואז תבקש עוד פעם כסף למועדון.......חחחח......סתם.....פשוט תבקש מההורים שלך את הכסף שלך ותילך ליקנות

skate rules

New member
בואנה אחי גם לי יש ת'בעיה הזאת!

קניתי קרש סנטהקרוז לפני 8 חודשים הרסתי אותו לגמרי אין טייל ואין נוז הכל שרוט מלא פיצוצים אני מת לקנות קרש חדש נמאס לי ממנו כבר אבא שלי אומר שאפשר לתקן ת'פיצוצים אם משחזה ושהוא אף פעם לא ראה סקייטר עם קרש חדש הוא אומר שאם אני קונה קרש חדש זה סתם בשביל הפוזה בקשה תעזרו לי אי סי קיו 191179701 תודה אנשים

atmka

New member
תכנסו...

תחסכו כסף וכל שקל שאתם מסיגים תנדנדו להורים שלכם שיקנו לכם ושאתם תשלמו מהכסף שחסכתם ושהם יוסיפו את השאר... אני הצלחתי להגיע ל80 שקל והם שילמו את השאר...

skater007

New member
שמע אחי אני את שלי כבר משיג כן

מצאתי פיתרון שולט הלכתי לסבא וסבתא שלי ולאחותי אחותי חייבת לי מתנה לבר מצוה וקניתי לה מתנה ליומולדת והיא מביאה לי 150 שקל והסברתי לסבא וסבתא שלי מה קרה והם מביאים לי עוד איזה 150 שקל ואני מוסיף עוד קצת הקרש כבר נשבר פעם הבאה שאני עושה פליפ והשבוע אני מניח שיהיה לי קרש חדש

atmka

New member
תתאבד ...

ססססססתתתתתתתםםםםםםם...... אל תיקח ללב.......

Gooo11

New member
ככה זה הורים...

גם אני אמרתי לאימא שלי שאני רוצה לקנות סקט מקצועים שיעלה יותר מ 200 והם לא מסכימים אז תמיד אני צריכה להידפק עם סקט שעולה 200 שקל ולא יותר אני מנסה לשכנע אותם זה לא עוזר... ככה זה הורים...

למעלה