איזה טעות היתה לאכול צנצנת שלמה של הדבר הזה..

רוב הזמן נח

Well-known member

אני אוהב את השיט הזה. גם בעיקר בגלל שזה דג שלא הגיע שקוע בשמן :ROFLMAO:

אבל בדברים האלה הם שמים סוכר שהוא לא טבעי. במוצר הספציפי שקניתי לא היה רשום בדיוק הסוג, אבל לפי המתיקות אפשר לנחש. וגם בגלל שהם כותבים סוכרים ולא סוכר לבן.

בכל מקרה, לפי המצב אחרי כמה שעות לא רבות אחרי שאכלתי את זה, נראה שזה יצא בדיוק כמו שזה נכנס. עשה לי מהומה בחיידקי המעיים. סוג הסוכר שהם מוסיפים שם הוא מהסוג שלא נספג במעי. ובגלל זה הם חושבים שאין איתו בעיות |חבול|
 

דקל נור*

Well-known member

אני אוהב את השיט הזה. גם בעיקר בגלל שזה דג שלא הגיע שקוע בשמן :ROFLMAO:

אבל בדברים האלה הם שמים סוכר שהוא לא טבעי. במוצר הספציפי שקניתי לא היה רשום בדיוק הסוג, אבל לפי המתיקות אפשר לנחש. וגם בגלל שהם כותבים סוכרים ולא סוכר לבן.

בכל מקרה, לפי המצב אחרי כמה שעות לא רבות אחרי שאכלתי את זה, נראה שזה יצא בדיוק כמו שזה נכנס. עשה לי מהומה בחיידקי המעיים. סוג הסוכר שהם מוסיפים שם הוא מהסוג שלא נספג במעי. ובגלל זה הם חושבים שאין איתו בעיות |חבול|
נראה אחד הדברים הדוחים. עדיף גפילטע ביתי.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
נראה אחד הדברים הדוחים. עדיף גפילטע ביתי.
בטח שזה נראה דוחה. גפילטע פיש. זה קבב אשכנזי :ROFLMAO:

אבל זה טעים. יש צנצנות כאלה של עוד חברות. אבל בכולם הם שמים את הממתיק הבעיתי, במקום פשוט סוכר רגיל. פעם היה גרסה קפואה של זה.
 

דיברגנט חדש

Well-known member

אני אוהב את השיט הזה. גם בעיקר בגלל שזה דג שלא הגיע שקוע בשמן :ROFLMAO:

אבל בדברים האלה הם שמים סוכר שהוא לא טבעי. במוצר הספציפי שקניתי לא היה רשום בדיוק הסוג, אבל לפי המתיקות אפשר לנחש. וגם בגלל שהם כותבים סוכרים ולא סוכר לבן.

בכל מקרה, לפי המצב אחרי כמה שעות לא רבות אחרי שאכלתי את זה, נראה שזה יצא בדיוק כמו שזה נכנס. עשה לי מהומה בחיידקי המעיים. סוג הסוכר שהם מוסיפים שם הוא מהסוג שלא נספג במעי. ובגלל זה הם חושבים שאין איתו בעיות |חבול|
שים לב, כמה % קרפיון יש לך?
כסיף הוא הרבה יותר זול ולכן בגפילטעים הזולים, הוא המרכיב המשפיע :(
 

michal@gal

Active member
מנהל

אני אוהב את השיט הזה. גם בעיקר בגלל שזה דג שלא הגיע שקוע בשמן :ROFLMAO:

אבל בדברים האלה הם שמים סוכר שהוא לא טבעי. במוצר הספציפי שקניתי לא היה רשום בדיוק הסוג, אבל לפי המתיקות אפשר לנחש. וגם בגלל שהם כותבים סוכרים ולא סוכר לבן.

בכל מקרה, לפי המצב אחרי כמה שעות לא רבות אחרי שאכלתי את זה, נראה שזה יצא בדיוק כמו שזה נכנס. עשה לי מהומה בחיידקי המעיים. סוג הסוכר שהם מוסיפים שם הוא מהסוג שלא נספג במעי. ובגלל זה הם חושבים שאין איתו בעיות |חבול|
עדיף לקנות את הקפואים או את המוכנים במגשיות. יותר טעים.

כדי שמה שקנית יהיה אכיל, מומלץ להעביר לסיר עם מים ולבשל. זה מוריד קצת את כמות הסוכרים בתוך המוצר הקנוי.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
עדיף לקנות את הקפואים או את המוכנים במגשיות. יותר טעים.

כדי שמה שקנית יהיה אכיל, מומלץ להעביר לסיר עם מים ולבשל. זה מוריד קצת את כמות הסוכרים בתוך המוצר הקנוי.
ברור שטרי או קפוא יותר טוב. אבל הקפואים כבר לא מגיעים לסופרים שאני קונה בהם.

מה שבצנצנות גם טעים. הבעיה שבגלל סוג הסוכר יש אחרי זה בעיות.
 

R 1 3

Well-known member
מי שם סוכר בקרפיון ממולא? צריך להיות מלח פלפל לבן שרש פטרוזיליה טחון בצל גזר וציר מהבישול.
אם לא מכינים לבד עדיף לקנות בחנויות של אוכל מוכן שם מוכרים בתבניות 5-6 יחידות
בהכנה ביתית. לא מרגישים שום סוכר.
 

דיברגנט חדש

Well-known member
מי שם סוכר בקרפיון ממולא? צריך להיות מלח פלפל לבן שרש פטרוזיליה טחון בצל גזר וציר מהבישול.
אם לא מכינים לבד עדיף לקנות בחנויות של אוכל מוכן שם מוכרים בתבניות 5-6 יחידות
בהכנה ביתית. לא מרגישים שום סוכר.
החרדים שמים הרבה סוכר, יצא לי לקנות במסעדות בבני ברק שהם מוכרים אוכל וזה היה מחריד.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
החרדים שמים הרבה סוכר, יצא לי לקנות במסעדות בבני ברק שהם מוכרים אוכל וזה היה מחריד.
צריך לשים סוכר בכמות המתאימה. אין היום מזון מבושל שתאכל במסעדה שלא הוסיפו לרוטב או למרק כמות מסוימת של סוכר כלשהו. ואם הם יכחישו את זה, הם שקרנים. סוכר הוא למעשה תבלין שיוצר מתיקות למזון. היום אפילו מזון חריף מכיל סוכר.
 

R 1 3

Well-known member
צריך לשים סוכר בכמות המתאימה. אין היום מזון מבושל שתאכל במסעדה שלא הוסיפו לרוטב או למרק כמות מסוימת של סוכר כלשהו. ואם הם יכחישו את זה, הם שקרנים. סוכר הוא למעשה תבלין שיוצר מתיקות למזון. היום אפילו מזון חריף מכיל סוכר.
למה צריך? חפש מתכונים ותראה בעצמך - לא צריך ולא בבל״ת.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
למה צריך? חפש מתכונים ותראה בעצמך - לא צריך ולא בבל״ת.
מתכון לאיזה מאכל עם רוטב או מרק שלא רשום בו בתבלינים גם סוכר, זה מתכון שמרמה אותך. אפילו בשביל ששווארמה תצא טוב מוסיפים לבשר סוכר.
 

R 1 3

Well-known member
מתכון לאיזה מאכל עם רוטב או מרק שלא רשום בו בתבלינים גם סוכר, זה מתכון שמרמה אותך. אפילו בשביל ששווארמה תצא טוב מוסיפים לבשר סוכר.
איך מרמה אם זה יוצא לי ולאורחי טעים ולא מוסיף סוכר לשום מאכל?
מה זה תצא טוב? אתה לא מכין בעצמך ומבחין שזה טעים בלי סוכר?
לא שולל שבאוכל מסחרי או מסעדות מסוימות מוסיפים הרבה תבלינים מיותרים
לכן זה לא אוכל ביתי.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
איך מרמה אם זה יוצא לי ולאורחי טעים ולא מוסיף סוכר לשום מאכל?
מה זה תצא טוב? אתה לא מכין בעצמך ומבחין שזה טעים בלי סוכר?
לא שולל שבאוכל מסחרי או מסעדות מסוימות מוסיפים הרבה תבלינים מיותרים
לכן זה לא אוכל ביתי.
לא להוסיף סוכר בכלל, זה קצת כמו לא להוסיף מלח בכלל. האוכל צריך מתיקות מסוימת, כמו שהוא צריך מליחות ו/או חמיצות או חריפות. ואת המתיקות מקבלים מהוספת סוכר או ממתיק אחר.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
מי שם סוכר בקרפיון ממולא? צריך להיות מלח פלפל לבן שרש פטרוזיליה טחון בצל גזר וציר מהבישול.
אם לא מכינים לבד עדיף לקנות בחנויות של אוכל מוכן שם מוכרים בתבניות 5-6 יחידות
בהכנה ביתית. לא מרגישים שום סוכר.
אין לך מושג בבישול. אין היום מזון מבושל לא משנה שיהיה אפילו חריף, שלא מוסיפים לו סוכר.
 
למעלה