רוב הזמן נח
Well-known member
אני אוהב את השיט הזה. גם בעיקר בגלל שזה דג שלא הגיע שקוע בשמן
אבל בדברים האלה הם שמים סוכר שהוא לא טבעי. במוצר הספציפי שקניתי לא היה רשום בדיוק הסוג, אבל לפי המתיקות אפשר לנחש. וגם בגלל שהם כותבים סוכרים ולא סוכר לבן.
בכל מקרה, לפי המצב אחרי כמה שעות לא רבות אחרי שאכלתי את זה, נראה שזה יצא בדיוק כמו שזה נכנס. עשה לי מהומה בחיידקי המעיים. סוג הסוכר שהם מוסיפים שם הוא מהסוג שלא נספג במעי. ובגלל זה הם חושבים שאין איתו בעיות