R 1 3
Well-known member
בישול של מי? של מזון מתועש? אני מתיחס לאנשים שיודעים לבשל או לאכול במסעדותאין לך מושג בבישול. אין היום מזון מבושל לא משנה שיהיה אפילו חריף, שלא מוסיפים לו סוכר.
טובות או לקנות בחנויות הנכונות - אוכל טרי.
בישול של מי? של מזון מתועש? אני מתיחס לאנשים שיודעים לבשל או לאכול במסעדותאין לך מושג בבישול. אין היום מזון מבושל לא משנה שיהיה אפילו חריף, שלא מוסיפים לו סוכר.
מי שיודע לבשל, יודע שתבשיל צריך כמות מסוימת של המתקה. עם סוכר או משהו אחר.בישול של מי? של מזון מתועש? אני מתיחס לאנשים שיודעים לבשל או לאכול במסעדות
טובות או לקנות בחנויות הנכונות - אוכל טרי.
אני יודעת לבשל, ובוודאות לא מוסיפה סוכר לכל התבשילים.מי שיודע לבשל, יודע שתבשיל צריך כמות מסוימת של המתקה. עם סוכר או משהו אחר.
מי שלא יודע לבשל, חושב שלא צריך להוסיף סוכר.
יש הורים שמתלוננים שהילד לא אוכל מה שהם מבשלים. רק את הפיצות שהם מזמינים הוא אוכל.אני יודעת לבשל, ובוודאות לא מוסיפה סוכר לכל התבשילים.
יש כאלה שצריכים סוכר ויש כאלו שלא.
אז לטענתך הם לא שמים לילד סוכר? הרי זה רעל מזוקק.יש הורים שמתלוננים שהילד לא אוכל מה שהם מבשלים. רק את הפיצות שהם מזמינים הוא אוכל.
הם לא מכינים אוכל טעים. ובשביל שיהיה טעים, צריך להוסיף למתכון סוכר. הפיצה שהם מזמינים שהילד כן אוכל, מכילה המון סוכר.אז לטענתך הם לא שמים לילד סוכר? הרי זה רעל מזוקק.
מאז שהיו קטנים הילדים שלי אוכלים את מה שאני מבשלת ולא מתלוננים. אפילו שכבר יצאו מהבית הם שמחים לחזור הבייתה לארוחות ללא סוכר מוסף באוכל.יש הורים שמתלוננים שהילד לא אוכל מה שהם מבשלים. רק את הפיצות שהם מזמינים הוא אוכל.
מי שלא יודע מה טוב לו אוכל מה שצריך לדעת אחרים.מי שיודע לבשל, יודע שתבשיל צריך כמות מסוימת של המתקה. עם סוכר או משהו אחר.
מי שלא יודע לבשל, חושב שלא צריך להוסיף סוכר.
לא צריך. בפיתה ובלחמניה כבר יש סוכר.מי שלא יודע מה טוב לו אוכל מה שצריך לדעת אחרים.
אתה מוסיף סוכר לכריך גבינה?
לסטייק מוסיפים סוכר ? לחביתה? לסלט? לאורז? לתפו״א ?
התבלינים הבסיסיים בד״כ הם מלח ופלפל
כך גם על שולחן במסעדה. לא שמים תוספת סוכר אלא בבית קפה
יש רוטבים חלקם אולי כוללים דבש אבל הרוב יותר שומנים צמחיים.
מה יש פה לדעת? יש מי שלימדו אותו לבשל רע עם מרכיבים חסרי טעם בלי תוספות מזינות מהצומח
וכדי לתקן הוא שופך סוכר ומלח על כל דבר אפילו בלי לטעום ולהבין איך הוא צריך להיות.
הרגלים הכל הרגלים.. יש מי ששותה קפה עם 2 כפיות ויש בלי ולי מספיקה רבע כפיתלא צריך. בפיתה ובלחמניה כבר יש סוכר.
לתבשיל אורז ותפוחי אדמה אפשר להוסיף מעט סוכר.
לסלט אני לפעמים אפילו לא מוסיף מלח.
תמיד אמרו לך שאם איזה שף בתוכנית נותן לך מתכון, הוא מחסיר ממנו איזה רכיב, בשביל שאם תכין אותו, לא יצא לך בדיוק אותו הדבר כמו שיוצא לו במסעדה. התוספת של הסוכר זה אחד הרכיבים החשובים האלה.הרגלים הכל הרגלים.. יש מי ששותה קפה עם 2 כפיות ויש בלי ולי מספיקה רבע כפית
לאספרסו ממש לא מוסיף וכך רוב האנשים שנתקלתי בהם שותים בלי סוכר.
לסלט לא מוסיף אף פעם מלח לכל היותר מיץ לימון ומעט שמן זית או חומץ תפוחים.
בפיתות קלות יש מבחר שהן ללא תוספת סוכר. כך גם בהוראות אפיה
לגבי ילדים ופיצות - סוכר הוא הרגל נרכש. ברור שיעדיפו משהו מתקתק אם הרגילו אותם
באותה מידה ניתן להגמל מכל הרגל רע. סוכר פשוט או פחמימות שאינן מלאות מדגנים
עדיף להמנע - אבל הדיון כאן לא על בריאות אלא טעם. מעולם בכל שנות חיי לא הוספתי סוכר בבישול
למעט בהכנת ריבה. גם לא לרוטב עגבניות, אפשר להוסיף מתיקות מגזר מבושל סלק או בטטה.
גם לא ראיתי תוכניות בישול שמוסיפים סוכר לאורז או תפו״א . כולם רמאים...
העיקר שאתה עדיין בית החיים. זה הכי חשוב.איזה טעות היתה לאכול צנצנת שלמה של הדבר הזה.
אני בבית חיהעיקר שאתה עדיין בית החיים. זה הכי חשוב.
אני תמיד מעדיף סוכר אמיתי מממתיק מלאכותי. ומשתדל להתרחק ממתיקים כאלה.הכל נכון ,וכפי שכתבת זו טעות לאכול צנצנת שכזאת.
אחד הויתורים שעליך לעשות במידה ואתה חולה -סוכרת ובוודאי אינך רוצה לגרום לעצמך סיבוכי- סוכרת,
כדאי לך לצרוך כמה שיותר דגים טריים ובריאים , כמו : דג פורל, דג-סלמון, דג אמנון, לברק, וכו', אלה טבעיים ובריאים.
תשמור על סוכר מאוזן -ובכך רק תרוויח .
שתהיה לך שנה מבורכת בבריאות ובסוכר מאוזן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.