איזה יאוש

../images/Emo79.gifתה עושה סחרחורת../images/Emo79.gif

הרשי לי לחזק אותך על עקרונותייך המבורכים! לא עובדים אם הפורום לא עולה! (ואם הוא עולה אז גם לא...) נשמה (תאומה) שלי!!! כפארה!!! מה עם המפגש שניסינו לארגן ולא הצלחנו?!?! אולי ננסה שוב??? (ולא נצליח...)

דפי26

New member
גברת גלגליתוש

אני לא מלמדת ספינינג,לא לומדת בוינגט בקיצור את הגורם לאי מפגשים.אפילו נועה הביעה נכונות להפגש! להזכירך ביום שישי הבא אני
במטוס סילון,לארה"ב רק עם דיילת ובעלול...
בקיצור איטץ נאו אור אפטר 20 בנובמבר (ויסלחו לי כולם על התעתיק). הייתי מתה לנסוע למפגש אצל פילה כך שאם כולם יתאפקו עד סוף נובמבר נסע כולם עם יעל 2 ברכבת ודליה תסיע אותנו לפילה,והדר תכין אוכלוגם אתי וננחש מה יש לרויטל בבטן ונכריח את החברים של אוסנת ונועה להציע להן נישואים והכל יהיה כיף

אוי אוי אוי (מרכינה ראשי בבושה)

יום שישי את יודעת?יש בעיר המראה?!?!? לא נכון!!! לא מסכימה!!! דפיייייייייי אל תסעייייייי!!!!!!!!! יאללא אז אולי נארגן כוס קפה ספונטני באיזה ערב שבוע הבא לפני שאת נוטשת?!? או שנישאר ב"סוספנס" עד שתחזרי ואני מאוד בעד לנסוע לפילב ב-די-יוק איך שתיארת!!! נשמע אחלא!!!

דפי26

New member
האמת היא .....

שלפני שתי דקות קיבלתי קבלה על תשלום והטיול הולך להיות ייייייייייקקקקקקקקקררררררר !!!!!!!! אני לא יודעת איך אני אסתדר בלעדיכן 3 שבועות.... בטח תשכחו אותי
אם יצא שבוע הבא בשני או שלישי איזה פגישונת לקפה או תה אשמח. נכון נשמע כיף לנסוע לפילה?

נשמע כואב (בכיס)... אבל שווה!!!

תעשי חיים ותחזרי עם סיפורים... אנחנו נתגעגע אבל לא נשכח! אין סיכוי! טוב, אני זזה... "נדבר" מחר על הפגישה הגורלית (או כמה פגישות.... the more the better) יאללא ביי אחותי!

gmgy

New member
ואני בהתחלה חשבתי שזה אישי

מה זה?! מישהו שונא אותי שם למעלה?

למעלה