איזה יאוש
גל עם 41.1 מעלות חום!!!

איזה יאוש../images/Emo7.gifגל עם 41.1 מעלות חום!!!

בשש בבוקר הייתה עם 40.6, אחרי אמבטיה ואקמולי ירדה לה ל-39 מעלות ואחרי ארבע שעות כבר הייתה עם 38.5 ועכשיו שוב. כבר היינו אצל שני רופאים. שניהם לא מוצאים כלום ואומרים וירוס. קרה אצל מישהי? אנחנו מאד מודאגים.

אורה S

New member
בטח שקרה ואם אין שום ממצאים

אז הרופאים אומרים וירוס מה שחשוב שתשתה ולהוריד את החום אני משתמשת בנורפן יותר אפקטיבי לדעתי מאקמולי וגם אם באמצע עולה שוב החום (כלומר לפני שעברו 8 שעות) אפשר לתת אקמולי כמובן אמבטיות ואני גם שמתי סמרטוט רטוב על המצח והרגלייים הם לא אוהבים את זה אבל זה מוריד את החום ואם את לחוצה ורואה שלא עוזר לדעתי ללכת למיון מאחלת לכם רק בריאות!

lilend

New member
קרה לבן של חברים

וזה באמת היה וירוס, לפעמים החום פשוט עולה גבוה יותר מפעמים אחרות. אל תתדאגי, זה בטח יעבור בקרוב. חשוב רק לשים לב למצבים של אפטיות ולמקרים שבהם כל "מורידי החום" למיניהם לא מצליחים להוריד את החום. החלמה מהירה!

שנינונה

New member
קרה לנו חודש שעבר. שני היתה עם חום

גבוה יומיים והרופא אמר שיכול להיות שזה אדמדמת ואם לא תהיה פריחה אחרי יום-יומיים אז זה ויראלי. אבל כדאי לשים לב אם החום לא יורד אחרי יום-יומיים לגשת שוב לרופא לבדיקה.

luka22

New member
להוריד בגדים, לעשות אמבטיה קרירה -

אלו יעזרו לך להוריד את החום חוץ מהאקמולי. בכל אופן, אל תתני לה להגיע לחום כ"כ גבוה!

tweetym

New member
לעשות בדיקת דם

לדעתי זה חשוב ומראה בדיוק מה יש

נויה77

New member
חמודה, גם מתן שלי כל השבוע עם

חום גבוה והינו אצל 2 רופאים וכולם אומרים וירוס ושבכלל הוירוסים השנה מאד תוקפניים ואין מה לעשות נגד הוירוס מלבד באמת כמו שכבר הציעו לך, לעשות לו אמבטיה כמה שיותר ארוכה ואקמול וכמובן לעקוב. גם אני כבר די מיואשת, זו הפעם השניה בחודש שהוא תופס וירוס של חום גבוה.

galiaS

New member
לנו היה שבוע כזה לפני כמה חודשים

כל מה שאני יכולה להמליץ לך עליו זה נורופן. מוריד את החום יותר נמוך ליותר שעות (לפחות זה מה שזה עושה אצלנו. כשיש לנטע חום מאד גבוה אנחנו עם נורופן).

galiaS

New member
רק מציינת שנורופן ללא מומלץ בלי

אישור רופא לפני גיל שנתיים (אני מוסיפה את זה רק בשביל להיות PC).

lilend

New member
מחזקת את הצורך באישור רופא

לגבי הנורופן: אני באופן אישירגישה לנורופן, אני לא אלרגית לשום דבר אחר אבל לנורופן אני מגיבה די רע, הכאב מתגבר (לקחתי להקלה על מיגרנות)ופעם אחת הגעתי למצב של הזיות. שמעתי על עוד כמ האנשים שזה קרה להם ולכן אני באופן אישי אמנע מנורופן (מתוך מחשבה שאולי הרגישות גנטית). בכל מקרה זה נראה לי מידע חשוב פה בפורום ונראה לי חשוב להתייעץ עם רופא.(בכל זאת ישנה סיבה שלגבי האקמולי לא צריך ייעוץ מרופא ולגבי נורופן כן צריך).

ניקי ב

New member
תרגישו טוב../images/Emo24.gif החום באמת גבוה

אמבטיות קרירות. נורופן מצוין להורדת חום, כמובן באישור רופא מתחת לגיל שנתיים. אם יש לך אישור ותירצי לדעת כמה לתת יש לי טבלת נורופן בבית. בריאות

בדיוק מה שקרה לנו!

ב-4 ימים האחרונים היה לעידו חום גבוה שמגיע לפעמים ל 39.7 לקחנו אותו בערב חג למוקד ולא מצאו כלום וכמובן אמרו לנו שזה ויראלי ואתמול בבוקר (ביום הרביעי לחום) לקחנו אותו לרופאה והתחיל להופיע לו פריחה בפנים והחום ירד. היום הוא קם בבוקר וכל הפנים שלו אדומות אדומות מהפריחה. עשינו הבוקר בדיקת דם כדי לדעת אם מדובר בוירוס או סוג של חיידק או שזה יכול להיות בכלל של אדמדמת. כמה ימים יש לה חום? אני מציעה לך לעשות לה הרבה אמבטיות פושרות וגם לשים לה גרביים שנטבלו בחומץ מהול במים לאיזה 20-15 שעה ואח"כ אמבטיה פושרת (מסריח אבל מאוד עזר לנו להוריד קצת את החום!). אה וכשיש לה חום גבוה להוריד לה את המכנס ולהשאיר רק עם חולצה קצרה וטיטול! תרגישו טוב!

היה לנו שבוע מעל 40 מעלות

כל הרופאים אמרו שזה וירוס, הבדיקות היו תקינות והחום בסוף ירד לבד. שווה לבדוק כמובן - אבל לא להלחץ. חום כזה אצל תינוקות הוא לא כמו אצל מבוגרים- זה הרבה פחות נורא ממה שנדמה לנו (ואני חייבת לציין שהייתי בהיסטריה מוחלטת)

lulyK

New member
אוי ../images/Emo24.gif החלמה מהירה לגל.

גם אצלנו - כמו אצל נטע של גליה, עזר מאד נורופן. בעקבות דברים שבלינקה וענתש אמרו בשירשור בפורום אחר, אם זה נמשך יותר מכמה ימים לאר הייתי מסתפקת ב"וירוס" ודורשת בדיקות דם או הולכת למוקד (למקרה שמדובר בדלקת בדרכי השתן או משהו אחר שהרופאים מתקשים לעלות עליו לבד).

עשינו גם ספירת דם עוד אין תוצאות

בינתיים החום ירד מאד אחה"צ אחרי אמבטיה ממושכת, אבל היא הקיאה שנייה אחרי שנתתי לה את האקמולי אז שמתי לה נר. היא לא כ"כ שותה, אני לא יודעת מה לעשות. ניסינו את כל הפיתויים, היא שותה קצת פה ושם ואוכל "שלוקי" (מיץ קפוא כזה). היא עושה פיפי אבל הוא די צהוב.

gold cat

New member
קרה גם קרה ../images/Emo4.gif

בחום של 41.7 הגענו בדחיפות לבי"ח דנה והם ממש לא התרגשו. הם אמרו שאין משהו שהם יכולים לעשות שאנחנו לא. להמשיך עם האמבטיות, אקמולי, קומפרסים והרבה מנוחה. האבחנה - וירוס. מקווה שתעברו את זה מהר. תרגישו טוב

1במיה

New member
קרה לנו עם רוני בגיל 10 חד' . נמשך

כ3-4 ימים ועבר כאילו כלום. שתרגיש טוב

למעלה