אם הייתם אצל שני רופאים והם אומרים שזה וירוס, ואת עדיין מודאגת הייתי הולכת במיידי לרופא פרטי הכי מומלץ באיזור שלך. במקביל כמובן להוריד חום, לרחוץ אותה הרבה עם מים פושרים ולפנק אותה כמה שיותר. ליבי איתך.
אצלנו רק אקמולי מצליח להוריד חום. נורופן לא משפיע כל-כך טוב (הבנתי שזה שונה מילד לילד). ניסית לטבול לה גרביים במים וחומץ ולהלביש על הרגליים כשהיא ישנה? אצלנו זה עזר מאוד בלילה! תרגישו טוב!
שמעתי על זה. קצת פחדתי, כי פעם היתה שיטה של מריחת אלכוהול ואני יודעת בוודאות שהיום היא אסורה, אז חשבתי שאולי גם חומץ לא כדאי. גם אצלנו נורופן לא ממש עזר. היא קיבלה נורופן באחת בלילה וכמה עם 40.6 בשש בבוקר.
לי 5 cc לא זוכרת. בכל אופן כרגע עברנו לנרות כי היא ממש מתנגדת לתרופות והיא הקיאה לי את האקמולי. אתמול הייתי איתה לבד וכדי לתת לה הייתי צריכה לתפוס לה את שתי הידיים ביד אחת וזה נורא קשה אז הייתי חייבת לגהור מעליה, אז היא אומרת לי "אמא הרביץ לי". הזדעזעתי, שעה ניסיתי להסביר לה שאמא מנסה לעזור לה וכו'.חבל שלא נתתי לה נרות מהתחלה.
לגבי תרופות מהפה שי סובלת מרפלוקס ונוטה להקיא בקלות (גם היום קרוב לשנה וחצי) ומגיל צעיר אנחנו משתמשים בנרות והרופאה שלנו שלחה אותנו לבית מרקחת פרטית שיש לה אישור ליצר אופטלגין בנר.