איזה יבש פה ככה זה תמיד?
ע ענן שלא שט אל האופק New member 15/12/04 #2 אם במקום לספר משהו מעניין... אנשים רק מקטרים שיבש פה.. מה את מצפה? תשאלי משהו, סקר, סקופ, תלונה על החיים, כל דבר שעולה לך לראש. ככה מחזיקים פורום. יאללה, תזרקי משהו! זהו.
אם במקום לספר משהו מעניין... אנשים רק מקטרים שיבש פה.. מה את מצפה? תשאלי משהו, סקר, סקופ, תלונה על החיים, כל דבר שעולה לך לראש. ככה מחזיקים פורום. יאללה, תזרקי משהו! זהו.
ג גלית המלאכית New member 15/12/04 #3 טוב אז בואו נעשה קטנה עם חברי הפורום. למי שיש תמונה של עצמו שישרש אותה.... **בבקשה** הפורום מת
ע ענן שלא שט אל האופק New member 16/12/04 #7 ארר... כרגע אין לי אפשרות לשרשר תמונה, אבל אני אנסה בימים הקרובים להעלות את זיו פני לסייבר ספייס... בינתיים, אני רק אספר שאני קובי, חייל משוחרר, מאבטח בסינמה סיטי, ואם תחטטו כאן, תגלו גם מי החברה המדהימה שלי... זהו.
ארר... כרגע אין לי אפשרות לשרשר תמונה, אבל אני אנסה בימים הקרובים להעלות את זיו פני לסייבר ספייס... בינתיים, אני רק אספר שאני קובי, חייל משוחרר, מאבטח בסינמה סיטי, ואם תחטטו כאן, תגלו גם מי החברה המדהימה שלי... זהו.
P Piren New member 20/12/04 #23 פחח.. תודה ../images/Emo9.gif אבל זה ממש לא בירה גלנפידף 15 שנים סולרה רזרב ... וויסקי לא רע (צריך לקנות 12\18 שנים) הבקבוק באמת נראה קטן .. אבל זה ליטר
פחח.. תודה ../images/Emo9.gif אבל זה ממש לא בירה גלנפידף 15 שנים סולרה רזרב ... וויסקי לא רע (צריך לקנות 12\18 שנים) הבקבוק באמת נראה קטן .. אבל זה ליטר
P Piren New member 20/12/04 #26 LOL האמת.. זה קצת מעודן בשביל לנקות טוב טוב בשביל זה היה שיבס ריגל! .. זה .. זה מנקה לך טוב טוב את מה שאת רוצה
LOL האמת.. זה קצת מעודן בשביל לנקות טוב טוב בשביל זה היה שיבס ריגל! .. זה .. זה מנקה לך טוב טוב את מה שאת רוצה
E elindith New member 20/12/04 #27 ועארק לכאב בטן?../images/Emo12.gif איזו התמצאות? יש לנו פה עסק עם בארמן?
P Piren New member 20/12/04 #28 פחחח לא .. לא ממש.. את זה אני משאיר לאחותי (שעשתה קורס ברמנים) ... אני פשוט אוהב וויסקי