P Piren New member 23/12/04 #36 יווו כיף בפורום הזה אבל למה מספר האנשים ששמו תמונה כזה קטן? אפילו יוצרת הנושא עדיין לא העלתה תמונה
Z Zoharrr New member 23/12/04 #37 הייתי שמה תמונה אבל גם אין לי אחת טובה ומעודכנת וגם אני לא פוטוגנית... וחוצמיזה עכשיו יש קוביות בשיניים שיורדות עוד חודש וחצי(יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש) אז אני לא אשים תמונה שלא תהיה תקפה תוך זמן קצר....
הייתי שמה תמונה אבל גם אין לי אחת טובה ומעודכנת וגם אני לא פוטוגנית... וחוצמיזה עכשיו יש קוביות בשיניים שיורדות עוד חודש וחצי(יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש) אז אני לא אשים תמונה שלא תהיה תקפה תוך זמן קצר....
ב בשלולית New member 26/12/04 #40 גם אני לא פוטוגנית... זו סתם תמונה טובה מהבר מצווה של אח שלי! ובאמת יבש פה!! אוף אני דורשת מכולם להעלות את התמונות שלהם! אל תהיו כבדים!!!
גם אני לא פוטוגנית... זו סתם תמונה טובה מהבר מצווה של אח שלי! ובאמת יבש פה!! אוף אני דורשת מכולם להעלות את התמונות שלהם! אל תהיו כבדים!!!
P Piren New member 26/12/04 #41 ../images/Emo140.gif והיובש כאן מדהים.. זה פורום של אנשים שמדברים על יחסים ודברים אינטימיים. .אבל תמונה לא יכולים להעלות יאללה... D-:
../images/Emo140.gif והיובש כאן מדהים.. זה פורום של אנשים שמדברים על יחסים ודברים אינטימיים. .אבל תמונה לא יכולים להעלות יאללה... D-:
א אביבaviv New member 23/12/04 #33 וויסקי... טוב לכל דבר במינון הנכון, אומנם לא יעביר את המחלה אבל בהחלט יגרום לך לשכוח שאתה חולה . טוב נו אל תשאלו אותי, אני השתכרתי מבקבוק בריזר....
וויסקי... טוב לכל דבר במינון הנכון, אומנם לא יעביר את המחלה אבל בהחלט יגרום לך לשכוח שאתה חולה . טוב נו אל תשאלו אותי, אני השתכרתי מבקבוק בריזר....
P Piren New member 23/12/04 #35 מה שאתה צריך זו סידרת אימונים קודם תתחיל עם Black and White וג'וני ווקר אדום בשביל להתרגל לטעם הכי מגעיל שניתן.. ואז גם תעבוד על הקיבולת זה לא קל.. אבל עם השקעה .. ומספיק אימונים.. תוך חצי שנה או שאתה הומלס קופא לקור ברחוב.. או שיש לך קיבולת יפה לאלכוהול
מה שאתה צריך זו סידרת אימונים קודם תתחיל עם Black and White וג'וני ווקר אדום בשביל להתרגל לטעם הכי מגעיל שניתן.. ואז גם תעבוד על הקיבולת זה לא קל.. אבל עם השקעה .. ומספיק אימונים.. תוך חצי שנה או שאתה הומלס קופא לקור ברחוב.. או שיש לך קיבולת יפה לאלכוהול
ק קטרפי New member 17/12/04 #12 איזה יפע את../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif אני ישים תמונה שלי ברגע שאני ימצא (=אם אני ימצא)
איזה יפע את../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif אני ישים תמונה שלי ברגע שאני ימצא (=אם אני ימצא)
ב בשלולית New member 18/12/04 #16 סורי... שכחתי לשאול אותך גלית... מה עם תמונה שלך ?!??@#?$@#?^#$?&^$?!@?$?#?^&?%I?34 חחח נסחפתי
ג גלית המלאכית New member 18/12/04 #18 רוצים תמונה שלי?! נו אז יאללה! אני אראה שזה זורם...... בינתיים זה לא זורם...אני רוצה שישור ענקי בבקשה!
רוצים תמונה שלי?! נו אז יאללה! אני אראה שזה זורם...... בינתיים זה לא זורם...אני רוצה שישור ענקי בבקשה!