איזה יום לג'ודו הישראלי!!!

PRINCER

New member
איזה יום לג'ודו הישראלי!!!

כסף לג'רבי!

ארד לאליס!

ארד לסוסו!

סוסו נכנס למקום ה21 בדירוג העולמי, רק 3 נקודות מתחת למקום שהיה מביא לו קריטריון ישראלי. אולי אם הוא היה יוצא לגרנד פרי אליו אסרו עליו לצאת, הוא היה בפנים.
סוסו הפגין יכולת גבוהה והביא הישג מיוחד. יעשו בשכל בועד האולימפי הישראלי אם ישלחו אותו.

ויותר מזה... סוסו פתח פתח לאורי ששון ובצורה מסוימת גם לארשנסקי!

guinnart

New member
איזה יום לג'ודו בישראל!!!

כסף ושני ארד באליפות אירופה!

סוסו נכנס למקום 22 בדירוג האולימפי, והצליח להתעלות מתי שהיה צריך ולנצח שניים מהטובים במשקל (מאוד רוצה לראות אותו בלונדון!).
ג'רבי בסוג של "אוף-סיזן" מבחינתה מגיעה חדה, מנצחת מעולות, עומדת לא רע גם מול אמאנה הטנק בגמר וזוכה בכסף!
שלזינגר גם ביום של ג'ודו לא מדהים מצידה עולה בקלות לחצי הגמר, מפסידה לאמאנה (שהיום חוזרת למקום 1 בעולם) ומצליחה להראות מה היא יודעת באיפון על זולניר בקרב על הארד!

שאפו לשלושתם!

yati6

New member

מסכים לגבי סוסו - הוא ג'ודוקא מאוד מוכשר שהראה היום ובתחרות הקודמת שהוא יכול לנצח כל אחד - ולכן צריך לשלוח אותו.

ואני חייב לציין שפתאום זולניר לא נראית כזאת מפחידה (גם מצפייה בקרבות אחרים שלה) לעומת הצרפתייה שנראית בדרך הבטוחה למדליה בלונדון.

apy ape

New member
כל הכבוד! הועד כבר הראה שהוא יודע להתגמש

לפני בייג'ינג 2008 כששלחו את תם בארי ונמ"ש שקבעו את הקריטריון בתחרות שלא הוגדרה מראש. וכפי שצויין, גם נתנו
הזדמנות לדודי סלע להוכיח את עצמו. מדליית ארד באליפות אירופה תוך כדי ניצחון על 2 לוחמים שיהיו מדורגים בלונדון זה בהחלט
מקרה שראוי לראותו כחריג.

לאחר שזכה בארד, אני בהחלט מצטרף

וחשוב יותר העפיל מעל לרף ה-22 , כך שאיננו מגיע על חשבון ג'ודאים אחרים, מקומו של ה"ילד הלא נורמטיבי" של הג'ודו אכן צריך להיות בלונדון.

יום מצוין לישראלים.

ברכות למתחרות, למתחרה ולמאמנים הלאומיים.

אני בטוחה ששיקול דעת מקצועי יופעל במקרה של סוסו, כזה שלא יהרוס לו, יחד עם זה יעביר מסר חד משמעי שהישגים לא עולים על התנהגות נאותה.

ואגב, פר אקסלנס, בעיניי הוא לא "ילד לא נורמטיבי", הוא רק "ילד".

בהצלחה מחר.

yati6

New member
כזה לפני תוצאה כמו בשחייה זה אחרת

אבל אין ספק שהמקרה של דודי דומה מאוד.
ההבדל הוא כזה : לדודי נאמר ( או נרמז לפחות , אין לי מושג) שהתחרות תהיה קובעת עבורו - כאן זה סוג של ניחוש .

לדעתי אם איגוד הג'ודו יילחם עליו ויטען לתוצאה חריגה, הוא ייסע. השאלה אם אחרי כל הבעיות שהיו איתו האיגוד ממש ילחם עליו.

צריך לזכור שדודי סלע, הוא ספורטאי

שכבר אז ב 2008 שיחק בשם נבחרת ישראל ונשא על גבו במידה רבה יחד עם אנדיוני ענף שלם במשך תקופה ארוכה דרך משחקי הדייויס(ובזמנו כזכור בלי שיפוי נקודות ATP ועל חשבון תחרויות שבהן יכל להרוויח ניקוד).
זה לא עניין של מה בכך.
לעומת ספורטאי שמעל באמון מספר פעמים(לאו דווקא עם משחת שיניים אלא העלמויות), כפי שרומז לא אחר ממאמן נבחרת ישרא, שאולל סמדג'ה.

עם זאת, ניתן אולי להחליק ולמחול, אם יש תחושת וודאות, שהבחור לא יעשה שטויות עד ובזמן האולימפיאדה.
אבל זו החלטה שסמדג'ה והחברים צריכים לקבל שמכירים מקרוב יותר את העניינים.

הניתוח שלי משמיעת סמדג'ה הוא שלמרות שהוא לא מסמפט במיוחד את פלשווילי, הרי שכל נציג באולימפיאדה מחזק את האינטרס של איגוד הג'ודו ולכן כנראה שיעבירו בקשה בהתאם למצב.

צריך לחכות עד לסיום האליפות ולראות היכן האחרים מצויים.
אם למשל ששון יתפוצץ ויביא מדליית זהב וכדומה אולי הם פחות ילחמו על פלשווילי.

doron62

New member
הכותרת כתובה בעברית?

כי לא ממש הבנתי מה רציתה להגיד.........קשה להתחיל משפט בכזה......

yati6

New member
רק עכשיו שמתי לב

התכוונתי להגיד שבמקרה של השחיינים זה אחרת , כי יש תוצאה ברורה.

usr

New member
אריק מסוגל להביא מדליה בכל יום נתון

לגבי אורי , הוא העלה 10 קילו שריריםבפרק זמן קצר . נקווה שזה לא יפגע לו בג'ודו.

מהמר על אורי

PRINCER

New member
ומה זה אומר על ארשנסקי?

כרגע טומי צפוי לקבל את הכרטיס האירופי. גם הוא מועמד לקריטריון צעירים...

אם זה נכון, הצעירים שהשיגו את הקריטריון הם פולק, ארשנסקי וקרמר. מוצ'קייב לא רחוקה וקרויטר לא הפגין יכולת גבוהה אבל כבר קפץ בעבר לגובה של קריטריון B.

אגב אני לא מבין למה להגביל את כמות הצעירים לשלושה. למה לא לשלוח כל צעיר שמשיג קריטריון בינ"ל כבר בסביבות גיל 20? מלמד האולימפיאדה הקרובה יהיו לצעירים הללו עוד לפחות 2 אולימפיאדות בקנה כך שההשקעה ללא ספק עשויה להשתלם!

אתה מעלה בסיפא של דברייך מחשבה מעניינת.

בקשר להתחלה, ארשנסקי יכול לחלום באנגלית, רק אם קודם כל בולן האמריקאי אהוב הפורום מודח מחר בזמן ומפנה מקום לגולן, אחרת זה לא רלוונטי.
ואחרי זה מבחינת ארשינסקי שששון לא יתפרע עם איזה מדלית זהב/ כסף.

השאלה היא מה איכות התוצאות של הספורטאי

ביחס לענף, במיוחד שהוא בשיטת "כולם במים/במגרש" ולא בשיטת אלמינציית גביע-כלומר המפסיד מועף. (למשל מטניס)

אם הספורטאי מזדנב באליפות עולם במקום ה-50 ומשהו (התוצאה שלו לא נמצאת מולי), אז לא בטוח שזה בהכרח טוב להקל.

יש כבר את אדלמן שנהנתה מההפקר בענף, כשהיא מגיעה בתחרויות הרחק מאוד מאחור.
לדעתי בדיוק בשביל מקצועות אלה הוכנס בעיקר הקריטריון הישראלי שהוא לרוב נוקשה יותר.

PRINCER

New member
האמת שמחר לבוצר יש יום הולדת

הוא חוגג 25, כך שהוא לא רלוונטי לקריטריון הצעירים.

ברוכי2

New member
משני טעמים, הראשון - אם כל צעיר יישלח אז מה

הטעם בקרטריונים?.
שנית, זה לא תמיד מוכח שקרטריון צעירים = צבירת ניסיון לאולימפיאדה.
לבייג'ין נשלחו (אם אני זוכר נכון) מילס, פאלי ובר-אור. חוץ מבר אור זה לא הוכיח עצמו.
דבר נוסף, כשלון במשחקים האולימפיים יכול להוות נזק בלתי הפיך ראה כדוגמא את עדי ביכמן וורד בורוכובסקי כך שלא כל צעיר שמזדנב בשולי הצמרת יכול להתאים.

למעלה