איזה יום לג'ודו הישראלי!!!

PRINCER

New member
הטעם בקריטריונים הוא לספורטאים בוגרים

ואני לא מסכים שבבייג'ין שליחת הצעירים לא הצליחה.

פאלי נעלם מאז ולא הגיע לאותה יכולת. מילס הייתה מדליסטית ארד באליפות אירופה! היא הגיעה להישגים אבל לא בתזמון הנכון. שפירא בר אור הוא ללא ספק הצלחה, גם בבייג'ין עצמה וגם לאחר מכן. אגב לדעתי גם ריבקין נשלחה בקריטריון צעירים וזו ללא ספק הצלחה!

2.5 מתוך הרבה זה ממש לא כשלון! אני מקווה שישלחו 4 גם הפעם ובטוח שבריו זה ישתלם (קרויטר, פולק, ארשנסקי וקרמר יכולים להגיע עד אז לרמת טופ 8 עולמי!).

yati6

New member
אתם מפספסים פה נקודה עם אורי וטומי

לפני טומי יש שני אירופאים לפחות שיכולים להשיג את הכרטיס - השוויצרי, הצ'כי (שנכון לעכשיו מקבלים) והלטבי (לטבי אחר מקבל) , ואולי גם הפיני שטומי ניצח אתמול יירד בדירוג ויצטרך את הכרטיס (כרגע 22).

אם טומי יקבל במקומם, זה משנה את כל המערכת - צ'כי אחר יצטרך לקבל , ואז במשקל שלו הכל משתנה.

זה עניין מורכב מאוד שאין לי מושג איך האיגוד האירופי יסיים אותו בסוף.
וכל זאת בהנחה שגולן יישאר בין ה-22 (נקווה לכישלון של בולן).

PRINCER

New member
לא מדויק

אחרי אליפות אירופה טומי מקדים את הצ'כי. הלטבי לא אמור לקבל כרטיס כי יש לטבי במשקל של גולן והוא הלטבי הבכיר. במצב העניינים הנוכחי, טומי אמור לקבל קריטריון בינ"ל.

וכמובן שהמשפט האחרון שלך נכון וכל זה מותנה בכשלון של בולן.

BentzWatchJudo

New member
קישור שמראה איך קובעים מי זכאי לכרטיס אירופאי

הטבלה כרגע לא מעודכנת בתוצאות מאליפות אירוה ואלי גם בקיזוזים של האליפיות הקודמות אבל זה הרעיון:
http://217.79.182.227/www.judo-world.net/_ranking/tta_qualification.php?action=EJU&nation_field=
פשוט טבלה של כל הספורטאים מחוץ לרשימת ה- 22 בכל המשקלים.
עוברים מלמעלה למטה לפי הסדר ומסמנים מי זכאי ומי לא. מאד מורכב לחישוב, במיוחד כשלא כל התוצאות ידועות.

BentzWatchJudo

New member
אני מנחש שעכשיוו מעדכנים את הדף...

לפי הדירוג העולמי החדש והקובע לאולימפיאדה.
כשפרסמתי את הלינק הוא היה זמין אבל לא מעודכן.
סבלנות...

BentzWatchJudo

New member
הדף זמין כרגע ולא מעודכן אבל...

מי שרוצה להבין איך מחולק ומחושב הכרטיס האירופאי מוזמן להיכנס ולהסתכל בטבלה

למעלה