איזה יום מהסרטים

מילקי110

New member
איזה יום מהסרטים

נתחיל מזה שלא ישנתי כמעט כל הלילה הלכתי לישון מאד מאוחר

בערך בשתיים והייתי אמורה לקום בכמעט שש לעבודה אבל לא הצלחתי לקום מרוב עייפות כי גם לילה קודם היה לי בדיוק ככה

ושוב לא הלכתי לעבודה לא לדאוג כי הם יודעים שאני לא מרגישה טוב וגם המנהלת כתבה לי היום מסרון חזרה " תרגישי טוב " וזה לא שקר כי הצינון שלי לא חלף לגמרי .

* אחרי זה היום הלכתי לפסיכולוגית - היא ממש קשוחה , קודם כל היא אמרה שכאשר אוכל לשלם מחיר רגיל ללא הנחה הכוונה ל - 350 שאגיד לה ודיברנו על זה הסברתי

לה שזה לא יהיה בזמן הקרוב כי כאשר אעבור דירה אני אצטרך לשלם את כל החשבונות . זה לא העניין

** היא נתנה לי שיעורי בית בשבוע שעבר לרשום את כל מה שאני אוכלת , והקראתי לה והיא עצרה אותי ביום ראשון ושאלה אותי " האם יש איזו מטרה ? " והיא אמרה שאני

אוכלת ממש רע , ושהיא רוצה שאלך לדיאטנית , כי אם אני רוצה שהיא תעזור לי אז אצטרך לוותר על הרבה דברים בשאלתה "יש איזו מטרה ? " היא התכוונה שהמטרה

בתזונה זה להזין את הגוף ואני לא כל כך עושה את זה . היא ממש קשוחה .. ואמרה לי שאני אולי אומרת בתאוריה שאני רוצה לפתור את מחלת האוכל אבל לפי

מה שאני אוכלת זה לא נכון , ואז היא שאלה האם אני באמת רוצה בן זוג או שזה כמו עם האוכל .. היא אמרה לי תחשבי כי אם את רוצה שאני יעזור לך תצטרכי לשנות דברים

כי לפי איך שאת אוכלת עכשיו אין טעם ... ( היא לא אמרה באלה המילים אין טעם אבל זה היה ברור מדבריה ) היא אמרה אני לא אקח תשלום כאשר האדם לא יעשה עבודה ..

וזהו .. יצאתי מוטרדת מאד ..אני פשוט בין היתר שותה קפה עם שתי כפיות סוכר , אני אוכלת ג'בטות אומנם חצי אבל עדיין , והיא אמרה לי שסוכר לבן וקמח לבן לא יהיה

היא נתנה לי פיתרון למשהו מתוק בבוקר עם הקפה ( ואגב אני לא אוכלת ג'בטה מקמח לבן אלא מלא , והיא אמרה שזה שהיא בצבע חום לא אומר שזה מקמח מלא )

בקיצור היא קשוחה ... היא אמרה נראה שאת אוכלת פשוט מה שאת רוצה .. את ( הכוונה אני ) צריכה לשאול את עצמך כאשר את באה לאכול נניח ביסקוויט ( אני אוכלת

ביסקוויט אחד-שניים עם הקפה בבוקר ) לשאול מה זה נותן לי ? האם אני צריכה את זה ... והיא שאלה " מה זה נותן לך ? " אז אמרתי לה " זה גורם לי להרגיש טוב "

והיא אמרה כן באותו רגע אבל אחר כך .. ויש לציין שהקראתי לה מתוך יום שבאמת אכלתי לא משהו .. אכלתי חצי רוגלך , אכלתי בלילה שני בורקסים קטנים

ועוד הייתי חולה ולא הרגשתי את הטעם .. אז לך אלומה עם את קוראת את זה אני האחרונה שיכולה להרשות לעצמי לצחוק כי אני בדרך .. אם לא אקח את עצמי בידיים

כרגע זה בסדר אבל זה יחזור .

** אחרי זה הלכתי לראות היום שתי דירות דירה אחת בגבעתיים שלא נראית לא בגלל שיש שם מטבח פצפון ומכוער אין שם כיריים של גב בכלל והמקלחת שם מכוערת,

ואחרי זה דירה נוספת בר"ג באיזור הרוא"ה ואז .... התקשרתי לאבא שלי כי הדירה בהרואה ממש מצאה חן בעיניי ורציתי לדעת האם יהיה פנוי לראות אותה איתי מחר

והוא אמר שכן ואז אחרי כמה דקות חזר אליי , ואמר " אמא שלך משגעת ממך " שאלתי "למה ? " ( הרי אני בכלל לא בקשר איתה נכון ? ) והוא אמר מזה שאת מחפשת דירות

באיזור הרואה ? אמא שלך אמרה שיש שם דירות ישנות שכונה ישנה , למה את מחפשת שם ? למה את לא מחפשת דירות בשכונה שבה את גרה כעת ?

מילא בגבעתיים אבל למה בהרואה? אז אמרתי לו שחיפשתי ולא מצאתי , והוא אמר תיכנסי ליד 2 , אז אמרתי לו כל הדירות שראיתי עד היום זה דרך יד 2 .

והוא אומר אמא שלך ואני התסכלנו עכשיו ויש שם מלא דירות באזור שבו את גרה כעת ..עכשיו כאשר אני חושבת על זה , זה נחמד כי הם דואגים אבל כאשר דיברתי איתו

חשתי עצבים מזה , של " תחפשי ביד 2" כאילו שאני לא יודעת ... אין לי אבל מה להתעצבן עכשיו בעודי כותבת את השורות האלה , הם דואגים ורוצים לעזור ..

** מה שכן מה אתם חושבים עשיתי .. אחרי שירדתי מהדירה ברחוב הרואה יש שם פיצירייה ליד אז קניתי שני משולשים , לא אכלתי שם לקחתי הביתה

אחרי השיחה עם הוריי ועם הפסיכולוגית היום ובכלל חשתי שהייתי צריכה אותם ... ( הוריי מנסים לעזור אבל הם גם אוהבים להתערב ולפעמים זה מעצבן )

אוך, האוכל הזה

אמרתי לך שהיא קשוחה ולא מוותרת, אבל מילקי, אם את באמת באמת באמת רוצה לעשות שינוי - היא הכתובת. היא לא תיתן לך להתחמק. היא יודעת בדיוק איפה לאתר את הבעיה ואיך לפתור אותה, אבל את חייבת בשביל זה לזנוח מחשבות ואמונות ישנות שתוקעות אותך. היא רוצה לקדם אותך, ואם היא רואה שהיא לא עוזרת, היא לא תמשוך אותך באף כמו פסיכולוגים דינמיים שעושים אהה אהה ומזבלים את השכל במשך שנים ונותנים לך לזבל גם ולא יוצא מזה כלום, את הרי יודעת, היית אצל מישהי כזאת. היא אחת שעובדים אצלה, היא מפעילה אנשים כדי שהם יעבדו, וזה לא קל, אמרתי לך שזה לא יהיה קל, אבל אם תתחברי לראש שלה - שמן הסתם שונה מרוב המטפלים שהכרת - את רק תרוויחי מזה. מה אכפת לך לנסות משהו שונה מכל מה שניסית עד היום? הרי מה שניסית לא כל כך עבד, נכון? אז אולי כאן יש סיכוי? את יודעת, אומרים באו.איי לחברים החדשים לבוא לשש פגישות לפחות כדי לתת לתכנית צ'אנס, ולא לפסול. אני מאוד שמחה שאת לא פוסלת. תתאזרי בסבלנות ותנסי לא להילחם בה ולא ללכת נגדה, תזכרי שהיא בצד שלך. תלכי לפחות עוד כמה פעמים לפני שתחליטי אם זה מתאים לך או לא. אם תצליחי להתגבר על ההתנגדויות - יהיה לך רק טוב ודברים סוף סוף ישתנו לטובה. זה לא קל בכלל, היא לא קלה, אבל גם החיים שלך לא, אז אולי זה הזמן לשנות כיוון.

מילקי, את מתחילה דברים חדשים, את פותחת את עצמך לאפשרויות חדשות, דירות, וכו'. זה מרגש וזה משמח. אולי באמת את צריכה גם למצוא דיאטנית שעובדת עם הפרעות אכילה (אולי היא יכולה להפנות אותך?) או דיאטנית של קיצורי קיבה (בריאטרית)? אל תיתני לעצמך ליפול, את עשית כזה שינוי דרסטי לטובה וכל החיים נראים אחרת, ולו מההיבט הפיזי בלבד... הלוואי שאני יכולתי לייעץ פה, אבל אני בקושי נושמת מהמשקל שלי, אז אני לא דוגמה טובה לצערי

תודה על העדכון ותרגישי טוב

rain drop8

New member
מילקי...

למרות שזה היה יום מהסרטים..אני דווקא רואה את ההשגים לך ביום הזה...
הלכת לטיפול, הצלחת להסביר את עצמך לגבי הכסף, ישבת שם ודיברת על מה אכלת, הקשבת למטפלת הקשוחה ועמדת בזה....
הלכת להסתכל על דירות ואת לא מוותרת ואני מאמינה גם שתמצאי דירה שתמצא חן בעיניך וגם שתקבלי את התמיכה מההורים...
ולגבי הפיצות, אני מבינה שהרגשת שהיית צריכה אותם אבל אני לא רואה את זה כנפילה...
את רואה את זה כהתחלה, כהזדמנות שלך לטפל בעצמך, לדאוג לעצמך ולעשות שיהיה לך טוב...
הדרך הזאת היא לא חלקה...יש מעידות..אבל בעיניי זה ראוי להערכה שאת בוחרת לקחת את הדרך הזאת שהיא לא פשוטה בכלל...
אז היום היה יום מהסרטים ומחר יום חדש, יום של בחירות והחלטות חדשות..
ואני מאמינה בך, מאוד.

מילקי110

New member
תודה בנות

* וכבר ההליכה אליה הניבה פרי , אתמול היא נתנה לי פיתרון למתוק עם הקפה ובכלל

תפוח אפוי עם קצת קינמון מלמעלה . היא אמרה לי לקחת את זה בקופסאות לעבודה וגם לשים בבית היא אמרה שכל הזמן יש לה את זה במקרר

חזרתי הביתה והכנתי את זה ,וזה מדהים זה כל כך טעים וואו ... נראה לי שזה פיתרון .

ברור לי שהיא רוצה לעבור ואני שמחה שאם היא רואה שבן אדם לא עושה עבודה אז היא לא רוצה שיבוא , היא לא תאבת בצע וזה טוב מאד .

אכן היא קשוחה וכפי שאמרתי אתן לזה צ'אנס כמובן אני גם עושה את שיעורי הבית שהיא נותנת לי . אתן לזה הזדמנות נראה .. בנוגע לדיאטנית היא רק אמרה שאפשר אולי

דיאטנית של הקופה . (בישביל שזה לא יעלה לי ) ובנוגע לאחת שמתמחה בבריאטריה , אולי אלך במלבי אתשר אליהם היום ואראה עם נשאר לי במסגרת הקופה אז בסדר

כי במידה ולא זה עולה לא מעט כסף.

סיפרתי לה איך שנראה לי שהדיאטנית שם לא סובלת אותי - והיא הסבירה לי שגם אם כן זה לא צריך לעניין אותי שכן אני באה לקבל שירות ..

* בנוגע לפיצות - גם אם אלך בדרך אני לעולם לא יהיה אדוקה והמפנאטים של הבריאות שאף פעם לא נוגעים בכלום, דווקא דיאטנית בזמנו לימדה אותי שאם רוצים משהו

אז דווקא כן כדאי לאכול אותו כי זה מוריד את הכמיהה , האדם אם הוא מונע מעצמו משהו כך הוא רוצה אותו יותר .

ותודה רבה לכן על התגובות.

מילקי110

New member
יום נוסף מהסרטים בגלל החיפושי דירה

היום מבחינת האוכל בעבודה דווקא היה בסדר אכלתי קצת שוקולד

זה מעין חטיפים קטנים כאלה לא משהו גדול והכנתי את התפוח עם הקינמון ואכלתי

אבל אז ... אחרי העבודה הלכתי לראות שתי דירות , אחת ממש מצאה חן בעיניי ולדעתי היא הדירה ואז התקשרתי לבעלת הדירה כי מי שהראה לי זה הדייר

והיא אמרה שהיא כבר התחייבה למישהו והם הולכים לחתום על חוזה ואם הערב שלו לא יהיה בסדר אז היא תתקשר אליי והיא תדע רק ביום חמישי בתשע בערב

זה קצת ביאס אותי כי סוף סוף מצאתי דירה שאהבתי

לפני הדירה הזאת ראיתי דירקה נוספת שגם אהבתי היא באזור מגוריי ( גם ה"דירה " היא באזור שאני גרה כך שזה ממש נוח ) ובגלל שהייתה לי דירה נוספת לראות אז

אמרתי לבעל הדירה שאני אודיע לו על פניו היה נראה שהוא מעוניין שאשכירכי הוא אמר לי שאם אני רוצה שאודיע לו בהקדם כי יש איזה זוג ...

אז אחרי שדיברתי עם בעלת הבית והבנתי שזה לא הולך להסתדר אז ניסיתי להתקשר אליו כמה פעמים והוא לא ענה לי , חשבתי שאולי הוא מסנן אותי ואולי

לא מצאתי חן בעיניו והוא לא רוצה להשכיר לי אז ביקשתי מאבא שלי שיתקשר אליו ( אבא שלי לא הלך איתי לראות , הנוהל הוא שאני הולכת לבד ואם אני רואה משהו

אז הוא בא .. ) וגם לאבא שלי הוא לא ענה .. ניסתי לא מזמן שוב להתקשר וכאשר ראיתי שהוא לא עונה אז שלחתי לו מסרון שאני מעוניינת ושיחזור אליי ועד עכשיו

הוא לא חזר .. ויש לציין שכאשר דיברתי איתו היום במהלך היום לראות את הדירה אז הוא היה זמין כל הזמן וענה לי כמה פעמים ... אז כך שנראה לי שהוא מסנן אותי

כי הוא מזהה את המספר , אבל אז מדוע לא ענה גם לאבא שלי שכן את המספר שלו הוא לא מכיר ?

אני רוצה את הדירה הזאת , כלומר הכי הייתי רוצה כמובן את זאת שלא אשיג ... אבל גם זאת שלפניה ממש נראתה לי : הסביבה , יש לי תחבורה ציבורית לעבודה,

זה אותו קו שאיתו אני נוסעת עכשיו ועובר גם שם ... יש סופר ממש ליד פשוט שלמות ... מקווה שהוא יחזור אוליי

אולי בגלל שאמרתי לו שאני עובדת בתור מזכירה לא נראה לו , אולי זה שציינתי שזה פינוי בינוי ... ודווקא היה נראה יש כימיה אז...

אני יודעת שאולי יש עוד דירות למרות שבסביבה שלי לפי יד 2 לא הרבה ... פשוט אין לי כוח יותר

אז אחרי כל הסאגה שהוא לא עונה לי ובעלת הבית לאיפה הלכתי .. לסופר וקניתי דברים אסורים .. איך עוד אפשר להתגבר על דברים כאלה ללא אוכל ?

אני לא יודעת ..ועכשיו כאשר אני חושבת על זה מכעיס אותי קצת מה שהפיסכולגית אמרה אתמול "יש מטרה ? " אני באתי לעזרה נכון ? אני מבינה שאני צריכה לשתף פעולה

אבל גם היא מתעסקת עם הפרעות אכילה אז היא צריכה להבין את זה .

מילקי110

New member
הוא חזר אליי, נגמרה לו הסוללה

יש מצב שמצאתי דירה , אני יעדכן אתכם מחר

אבא שלי יבוא לראות איתי ויש מצב שסוף סוף...

בישרתי כבר לתיאו שיכול להיות שמצאתי לו דירה , דירה מדהימה שנסיך כמוהו יאהב לגור בה .

אפרופו סרטים, וזה, לא חבל על הסרטים שאת מעבירה את עצמך בכל פעם מחדש עם ה"מסננים אותי, לא רוצים אותי" הזה? עוד לא הבנת כבר שזה בראש שלך?
בהצלחה עם הדירה.

מילקי110

New member
היום אחרי העבודה אני הולכת

אני הולכת לראות את הדירה עם אבא שלי

קבעתי עם בעל הדירה , ונראה לי שאקח את זה : הסביבה , זה ליד סופר , חדר כושר יחסית ליד שזה גם משהו שהיה ממש חשוב לי

הדירה ממש יפה ומרווחת אני רוצה אותה .. עכשיו כאשר אני חושבת על זה המיקום שלה דווקא יותר טוב מהשנייה שראיתי ורציתי אתמול .. למרות שההיא יותר יפה

וזה בניין עןם מעלית אבל עדיין אני רוצה לסגור על זאת שאנחנו הולכים לראות היום ..כלומר זאת שאני ראיתי אתמול ( סליחה על החפירה כאן )

זאת ליד הסופר . ( העניין עם הסופר כאן לא קשור לאוכל כי פשוט אין לי רכב וזה לא קל לסחוב קניות באוטבוס או משהו לכן אני שמחה שיש סופר קרוב כך שזה יקל עליי )

מילקי110

New member
עד שאמצא דירה כל יום יהיה מהסרטים

היום כאמור הלכתי עם אבא שלי

על פניו הכל נראה טוב אבל עכשיו אבא שלי סיפר לי שבעל הדירה שלח לו את החוזה במייל ויש כמה דברים שלא נראים לו

הוא ציין מה הם ואמר שידבר איתו מחר .

כמו כן כבר התחלתי להתעניין בהובלה היה פה מוביל ועשה סיור ונתן לי הצעת מחיר , וגם התקשרתי לעוד שני מובילים

ונראה לי שאקח את זה שהיה פה כי הוא הכי זול.. מקווה שיסתדר אם החוזה ..

* לא יודעת גם מה לעשות בנושא של הפסיכולוגית על פניו אני מרגישה שאין לי כסף לטיפול הזה , כמו כן אני בתקופה ממש לחוצה עכשיו וקשה לי לשמור

ומטריד אותי שהיא אמרה שאם אני לא מחוייבת זה היה על פי מה שאני אוכלת אז אין טעם ..

** כמו כן הטריד אותי שדיברנו בהתחלת הפגישה כמעט חצי שעה על כסף , ובסוף הפגישה הרגשתי שמהרגע שהקראתי את מה שאכלתי היא נעשתה קרה

וכאשר עלינו במדרגות היא הייתה עסוקה עם הנייד וכבר לא עינייתי אותה .. לא יודעת האם להמשיך איתה להקפיא את זה

ובאמת אין לי כסף לזה .. למרות שאבא שלי אמר שהוא יעזור לי עדיין ... והחודש יהיו לי הוצאות , אני צריכה לשלם לעוזרת אני רוצה שהיא תנקה את הבית החדש

לפני שאני עוברת , למובילים צריך לתת טיפ והבנתי שהם מגיעים בערך שלושה בחורים ונהוג לתת 50 ש"ל לכל אחד

יש את החג ... ובחודש הבא נראה לי שלא תהיה לי משכורת גבוהה כי הייתי חולה יומיים , ואם אני אעבור אז אצטרך לקחת חופש ביום ההובלה ויום לפני ההובלה

אני רוצה שהעוזרת תנקה , כמו כן יש את החג וכו' , אז נראה לי שהחודש תצא משכורת לא גבוהה .

** וכאשר אני בלחץ ... היום כאשר חזרתי עם אבא שלי מהדירה עם כל הדיבורים , חוזים וכו' כמובן שביקשתי שיוריד אותי במרכז והלכתי וקניתי קפה ומאפה כמובן

הם נותנים שלוש חזרתי הביתה וחיסלתי את זה ... כפי שאמרתי אבי כרגע בתקופה ממש לחוצה . למרות שעשיתי את השיעורים שנתנה לי כתבתי מה שאכלתי וגם

עוד משהו שהיא אמרה .. אבל עדיין , כסף .. ולא אני לא יכולה לבקש מאבא שלי שישלם את הכל כי הוא עוזר לי מספיק ...

מילקי110

New member
לקרוא בפורום על זה שאתה מחלק מחמאות

ולהזיכר או יותר נכון לא לשכוח איך זה היה איתי

ושוב אתה מתגלגל בראש , איך התייחסת אליי , לחשוב על זה שגם בתפקיד לא הצלחת לגייס את עצמך להתייחס , זוכרת שאמרת לפעמים יפה לך

אבל רק לקרוא את השם , ולקרוא על כך שאתה נותן מחמאות ושוב אתה מתחיל להתגלגל . יש לציין שלא יצאת מעולם לגמרי אבל קצת הצלחתי ואז שוב לקרוא שם

על המחמאות שנתת למישהו .. מישהו שכתב קיבלתי מחמאות מזה ומזה וכמובן מ... ממך ..

במקרה שלי אפילו מתוקף תפקידך , עד כדי כך עוררתי אנטיגוניזם ?

מיצי2013

New member
היי

בהצלחה עם הפסיכולוגית (למרות שהיא נשמעת קשוחה
), עם האוכל ועם הדירה מילקי.... אל תתבאסי אם דירה שאהבת נלקחה ע"י מישהו אחר, בסוף מוצאים משהו מתאים, זה לא הכל או כלום.

מילקי110

New member
זה רישמי : מצאתי דירה

אותה דירה שהבאתי את אבא שלי לראות בקרבת מקום מגוריי

אני הולכת לחתום על החוזה בעוד שעתיים .

וגם הזמנתי הובלה היום , וגם את העוזרת שתנקה יום לפני המובילים ..וגם ביקשתי יומיים חופש בעבודה אחד אחרי השני

כי עוזרת ואז יום למחרת הובלה , בערב ראש השנה כבר אהיה בדירתי החדשה ...

זה עוד לא נגמר כי צריך להודיע לכל הגופים מהדירה הישנה על סיומי חוזה וכו' ... אבל זהו עשיתי זאת ..

מצאתי דירה , כאשר אחזור מהחתימת חוזה אעדכן אתכם אבל בגדול זה עניין סגור ...

זאת אחלה דירה במיקום טוב , יש תחבורה ציבורית , וכפי שציינתי אוטובוס ישיר לעבודה , חדר כושר בקרבת מקום , סופר ..

תודה לאל ..

מילקי110

New member
זהו חתמתי על החוזה

בפעם הראשונה כתבתי צ'קים על שמי

וזה לא אני אורזת אלומה כי לקחתי חברת הובלה עם אריזה מוסיפים כסף והם אורזים את הכל

אני עוברת עוד שבועיים כך שיש זמן ... אבל זהו , אני לא מעקלת עדיין ...

היה שבוע ממש עמוס ועדיין לא נגמר כי מחר יש לי פגישה עם הפסיכאטר אחרי העבודה - ביקורת , וביום שישי אני לוקחת את תיאו לוטרינר לחיסון

ממש היה עמוס אני רגילה לסיים את העבודה ולבוא הביתה בד"כ , חוץ מפעם בשבוע קבוצה וביתר השבוע שחייה , מידי פעם מינימום פעמיים ( למרות שצריך שלוש פעמים )

** ואגב עם הפסיכלוגית ( שהיא אגב לא פסיכולוגית אלא פסיכותארפיסטית ) התקשרתי אליה היום והסברתי לה שאני כרגע במעבר דירה ושזאת תקופה ממש לחוצה

היא הייתה מאד נחמדה ואמרה " כן בהחלט " אמרתי לה שאני אהיה איתה בקשר בחודש הבא והיא עדיין הייתה ממש נחמדה ומבינה ואמרה " כן אני מבינה" וזאת האמת

חברים , אני אדם ישר ותמיד אומר אמת .. והיא אמרה " בסדר אני מאחלת לך שנה טובה ומעבר קל " ואכן נראה לי שאהיה איתה בקשר בחודש הבא כאשר יהיו לי פחות

הוצאות ויהיה לי יותר קל ... לא אמרתי לה כמובן : אוכל , כסף וכו' רק שאני עוברת דירה - וזאת האמת ..

למעלה