איזה יום מהסרטים

Lady Stark

New member
פסיכולוג זה שם כללי

ופסיכותראפיסט זה מטפל בשיטה דינמית (פרוידיאנית).
מזל טוב על הדירה, מילקי. תנסי לנוח כדי לא להתיש את עצמך יותר מדי.

אז זהו, שלא

המטפלת של מילקי היא הכול, אבל לא דינמית. היא סיביטיסטית קלסית, וכך גם מציגה את עצמה (היא חברה באיט"ה).

Lady Stark

New member
אם כך

היא כנראה לא פסיכותראפיסטית במובן המקורי של המילה.

כך היא מציגה את עצמה, ואני מאוד מאמינה

ביושרה שלה. ואגב, דינמי זה לא בדיוק פרוידיאני...

Lady Stark

New member
בגדול הדינמי מושתת על פרוידיאני

אבל יש בו הרבה אסכולות, למשל לקניאני וכו׳.

רק חסרה הספה

מילקי110

New member
הבוקר חשתי אפיסת כוחות

* פשוט חוסר אנרגיה טואטאלי .

מותשת . לא יודעת איך אנשים מתפקדים בעולם הזה מאיפה יש להם כוחות לדברים

לדוגמא - לסוע באטובוס עם ילדיהם ואני חושבת איך יש לכך כוח לילדים , כמה אנרגיות צריך בישביל זה ?

כל אדם יגיד לכם שלעבור דירה זה מעייף , אבל אחרים פחות מקטרים ממני כך נראה לי .

טוב - הולכת לעבודה - יום טוב .

מיצי2013

New member
טבעי שתרגישי ככה היום

כל האנרגיה והמתח של חיפוש הדירה יורדים אחרי שחתמת על החוזה.... הגיוני שסוף סוף תתני לעצמך להרגיש עייפות אחרי שסיימת עם החיפושים והדאגה.

מילקי110

New member
תודה מיצי

* אכן טבעי .

וזה לא משנה פסיכולוגית\פסיכותראפיסט זה לא משנה לדעתי ..

מה שכן משנה זה האן איש המקצוע הוא טוב . לדוגמא : הפסיכיטר דרך הקופה

היום הלכתי אליו לביקורת והוא פשוט אידיוט , הפעם האחרונה שראיתי אותו הייתה לפני חודשיים

הוא רק שאל ביובש " איזו תרופה את לוקחת ? " אמרתי רסיטל , "באיזה מינון הוא שאל ? " עניתי לו

ואז הוא אמר זאת התרופה הראושנה שאת לוקחת ? ואז שאלתי " זה לא כתוב לך במחשב ? " והוא מלמל אני לא רואה את זה כרגע

ואמרתי לו איזה שם של תרופה ולא זכרתי את השם שלה , אז הוא אמר לי " מה ?" אין תרופה כזאת אולי זה שם של סרט שראית

אז אמרתי לו מעולם לא ראיתי סרט בשם הזה , ואני לא זוכרת את השם המדויק " אוסבטן ..." אני רק זוכרת שהיא עשתה לי הפרעות בשינה ולכן

ביקשתי לעבור לרסיטל .. והוא אמר ביובש "אה" ואז הוא פתח את היומן בישביל לקבוע לעוד שלושה חודשים

ושאלתי תוך כדי " האם אתה חושב שיש לי אספגרגר " והוא לא מרים את הראש מהיומן ושואל " איך הגעת לזה למה אספרגר ? " אז אמרתי לו כי יש לי בעיות תקשורת

הוא לא עונה ... " האם אתה יכול להגיד לי מה יש לי " הוא מסתכל במחשב .. ואומר " יש לך קצת הפרעות חרדה " שאלתי " לאספרגר עושים אבחון נכון ?" והוא אמר

" כן את יכולה לעשות איבחון פסיכולוגי אבל אני לא יודע להגיד לך איפה בדיוק עושים כזה " ( שכן הוא אף פעם לא יודע כלום בפעם הקודמת לא ידע כלום על קבוצות ..

לא יודע כלום בקיצור ) ואז שאל " האם את רוצה לקבוע לעוד שלושה חודשים " ויש לציין שגם אני לאורך כל הפגישה הייתי אדישה לחלוטין כי אין לי כוח לרופאים האלה

ובטח שלא לצנון הזה . אז שאלתי " האם גם רופא משפחה יכול לתת מרשם ( ואני יודעת שכן כי אתמול לקחתי מירשם אחר לתרופה לא נפשית והפקידה שלה שאלה

אותי האם את רוצה גם לרסיטל ? " ) והוא אמר " נראה לי שכן " אז אמרתי לו שאני אראה אם תהיה לי איזושהיא בעייה אז אני אקבע איתו תור.

אבל נראה לי שסיימתי איתו זה פשוט מיותר לחלוטין להתגלגל עד לשם בישביל שתי דקות , כאשר גם הרופאת משפחה יכולה לתת לי מרשם .. עדיף .. פשוט מיותר

לחלוטין .. והוא באמת אידיוט ,אם הייתם רואים אותו .. אדם כזה כבוי , בקושי מדבר ..... עונה תשובות מטומטמות ... הוא קצת עיצבן אותי ..

למעלה