איזה יום עבר עלי

הילית*

New member
איזה יום עבר עלי

בדרך לעבודה (ממש 2 דקות לפני שהגעתי) עמדתי ברמזור ופתאום מישהו נכנס בי מאחורה בצורה מאוד חזקה. נבהלתי נורא. נגרם נזק מסוים לאוטו מאחורה אבל אני יצאתי מהסיפור הזה נורא מעוצבנת בגלל מישהו מטומטם שבמקום לעצור המשיך ליסוע עלי. הגעתי לעבודה קצת היסטרית (בכיתי קצת מהבהלה). המליצו לי ללכת לחדר מיון לכל מקרה. כמובן שקודם רציתי לחסל כמה דברים דחופים בעבודה.... (תמיד חושבת קודם על אחרים...) ואח"כ נסעתי לבית החולים כשבינתיים מתחילים לי כאבי גב. הרופא שם אמר שאני צריכה לנוח עד סוף השבוע (נראה לכם שאני אעמוד בזה ?- יש לי מחר ומחתיים מצגות...ואין מישהו אחר שיעשה אותם) עכשיו אני בסדר. נחה בבית ומנסה להירגע... שלא נדע מכל המשוגעים שיש על הכבישים

גלי ב

New member
תרגישי טוב |../images/Emo101.gif

מקווה שכאבי הגב יעברו מהר ושהכל יהיה בסדר. מצטערת לשמוע שהאוטו נפגע אבל...מזל שזה נגמר ככה...ושלא יהיה יותר גרוע. יהיה טוב,

רחלילי

New member
הילית יקרה, תנוחי בבקשה

טוב שהלכת לרופא וטוב שלא קרה משהו רע מזה. יכולה להבין את הבהלה, שמרי על עצמך, עזבי מצגות. העולם לא יתמוטט ולא החברה שבה את עובדת. קחי לעצמך את הימים של המנוחה ודעי שהוראת רופא זה באמת הוראה ואסור לך לעשות כלום חוץ מלנוח (אולי אולי את אפילו לא מכוסה בעבודה אם את מפרה הוראת רופא). תנוחי תנוחי תנוחי ותנוחי.

ש ו ב י

New member
מאחלת החלמה מהירה(לא עולה סמיילי)

אין מה לעשות.......את חייבת לשכב בבית ולנוח........ המצגות יחכו ומקסימום תעשי אותם מהבית.

fila

New member
הילית יקירתי../images/Emo140.gif

תרגישי טוב! תנוחי אחרת זה לא יעבור. שולחת לך חיבוקים

Ronnie*

New member
תרגישי טוב...

גם לי קרה לפני כמה שנים משהו דומה (משאית נכנסה בי מאחור ברמזור). אני זוכרת כמה זה מפחיד וטראומטי... תנוחי כמה שאת יכולה...

rinutza

New member
תרגישי טוב ../images/Emo101.gif ושלא נדע מכל

הפסיכים שיש על הכבישים.

הילית*

New member
תודה מקסימות !

אני עדיין מתלבטת מה לעשות. שונאת שדוחים דברים בגללי, במיוחד כשמעורבים במצגות הרבה גורמים. לא נעים לי.... (ואני יודעת ש´לא נעים לי´ מת מזמן !) בקיצר, מה עושים ?

תרגישי טוב!!!../images/Emo42.gif

התלבטות קשה!!! אני מודה ומתוודה שבעיצות לאחרים הייתי מתעקשת שחייבים להישאר בבית כמו שהרופא אמר ולנוח כי אחרת את עלולה לשלם על זה אחר כך ולח´ברה בעבודה בטח זה לא יהיה איכפת... מה לעשות - צריך לחשוב קודם כל על עצמינו ולא להיות פולנים... מצד שני, אני כמעט בטוחה שאם הייתי במקומך לא הייתי מתאפקת והייתי הולכת לעבודה.... אבל זה שאני דפוקה לא אומר שגם את צריכה להיות כזאת!!! אז תראי לי איך מתנהג אדם חכם ואסרטיבי שיודע ש"לא נעים מת מזמן" גם בפועל ולא רק בתאוריה... ותרגישי טוב!!! (איזה פחד - אפילו לעמוד ברמזור כבר מסוכן... מעכשיו אני נוסעת באדום!)

הילית*

New member
עדונים ! דיברתי עכשיו עם הבוס שלי

ועם הלקוח וסיכמנו שדוחים את זאת של מחר לשבוע הבא ! איזו הקלה !!!

שמחה לשמוע שהוקל עלייך עכשיו בזה

שאת יודעת שבעבודה יסתדרו הדברים. הכי חשוב שתנוחי , ומזל שזה נגמר ככה...

מאי26

New member
מקווה שתרגישי טוב ותרגעי במהרה,

זה באמת לא יאמן איך שאנשים נוהגים פה, כבר נכנסו בי מאחורה לפחות שלוש פעמים! אמנם בפעמיים מתוכם לא קרה כלום, אבל זה מאוד מלחיץ...

אופה3

New member
שתהיי בריאה, ותרגישי טוב במהרה,

וטוב שהלכת לבית חולים, זה מאוד חשוב, לצערי יש הרבה מטורפים על הכבישים וחבל שהם שם בכלל. כל טוב האופה

יעלי2

New member
מאי, אם נצא מנקודת הנחה שאת

נהגת טובה וזהירה (ולא אחת שתוקעת ברקס שניה לפני שרמזור מתחלף לאדום ומסכנת את נהגים). אז כנראה שהסיבה היא נהגים חסרי אחריות באיזור הקירייה. ימודרו נהגים פורעים לאלתר. ולהילית, זה הזמן לעשות חושבים. לי ברור שכשיש כח עליון דוחים מצגות. תרגישי טוב, תראי הרבה טלוויזיה ותנוחי.

מאי26

New member
יעלי 2 - הסיבה כנראה לא נעוצה

בי. בפעמיים מתוך השלושה זה היה ברכב שלא אני נהגתי בו, אלא ארז, באחת הפעמים מתוכן (שהיתה רק לפני כמה ימים) זה קרה כשרמזור לפנינו התחלף לירוק, אבל לא יכולנו להתחיל לנסוע, כי לרכב שהיה ממש לפנינו לקח זמן, אז אנחנו לא התחלנו עוד לנסוע כדי לא להתנגש בו, אבל לרכב שבא מאחורינו זה כנראה לא הזיז כל כך... ובפעם שבה זה קרה לי אני הייתי כבר בעמידה בעצור, כמה וכמה שניות כשרכב מאחורה פשוט חלם והתנגש בי... בקריה עוד לא היו לי תאונות טפו טפו טפו, אבל עם איך שנוהגים שם אני רק יכולה להודות כל יום מחדש שיצאתי משם בשלום...

למעלה