זה באמת לא נעים לשמוע אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב אז תשמרי על עצמך ואני מקווה שתרגישי יותר טוב כבר מהיום שיהיה לך החלמה מהירה ולכם נהגים יקרים : שמרו מרחק !!!! חשוב מאוד !!!!
גם עם כאבי הגב... בזמן שאני מתלוננת על כאבים היא דאג לספר לי כמה שהוא עובד קשה ועל מכרזים שיש לו להגיש וכו´. מאחר ודיברתי בהחלטיות הוא היה מאוד אמפטי ואמר שרק אעדכן אותו.
אבל גם זה לא עבר חלק המטוס נחת בשעה 16:13 דקות והם יצאו בשעה 18:30 מסתבר שהבחור שעובד מולו שתה קצת בטיסה ונראה חשוד בעיני השוטרים אז עצרו אותם לביקורת משטרתית פירקו להם את המזוודות ואז שיחררו אותם
טוב שביטלת את העבודה להיום, קחי את הזמן, תנוחי ותדאגי לעצמך ! שום דבר לא יקרה אם תקחי כמה ימי חופש... הכי הכי חשוב זה לטפל בבריאות של עצמך, כל השאר יסתדר איכשהוא... ומאוד מאוד מבינה את הלחץ שלך... יהיה בסדר, נשמה...
תנסי לנצל את השמן בקריאה או סתם צפיה בזבל הטלויזיוני (שהרי בד"כ את מגיעה אליו רק מאוחר בלילה...) ראיתי את ההודעה רק עכשיו בדרך לפגישה מאוחרת שנתנה לי עוד כמה דקות בבית. לצערי טירוף בעבודה ואני לא מצליחה להגיע לפורומים...
היום אני בבית. מנסה לנוח (אולי גם קצת אעבוד מהבית כדי שלא אחזור לעומס בלתי אפשרי). היום לא אציג את המצגת הגדולה ומחר אציג מצגת אחרת (לא נעים לי להזיז עוד אחת. הרבה אנשים תלויים בזה....) אז בטח אשתעשע איתכן היום יותר מתמיד....