איזה יום עבר עלי

תיהי בריאה

זה באמת לא נעים לשמוע אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב אז תשמרי על עצמך ואני מקווה שתרגישי יותר טוב כבר מהיום שיהיה לך החלמה מהירה ולכם נהגים יקרים : שמרו מרחק !!!! חשוב מאוד !!!!

kisses

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום שאת בסדר ושיש לך מנוחה כמו שהרופא ציווה. תודה לאל שיש לך בוס נחמד כזה.

הילית*

New member
אם זה היה תלוי בבוס שלי הייתי באה

גם עם כאבי הגב... בזמן שאני מתלוננת על כאבים היא דאג לספר לי כמה שהוא עובד קשה ועל מכרזים שיש לו להגיש וכו´. מאחר ודיברתי בהחלטיות הוא היה מאוד אמפטי ואמר שרק אעדכן אותו.

נופר 30

New member
חזר בשעה טובה

אבל גם זה לא עבר חלק המטוס נחת בשעה 16:13 דקות והם יצאו בשעה 18:30 מסתבר שהבחור שעובד מולו שתה קצת בטיסה ונראה חשוד בעיני השוטרים אז עצרו אותם לביקורת משטרתית פירקו להם את המזוודות ואז שיחררו אותם

nikit1

New member
הילית, תרגישי טוב!

זו נשמעת חויה מפחידה למדי, אני לא מאמינה שנסעת ישר לעבודה משם... מקווה שכאבי הגב יעברו במהרה.

dorlim

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

מזל שדחו לך את המצגת של מחר תנוחי הרבה

הילית, תשמרי על עצמך !

טוב שביטלת את העבודה להיום, קחי את הזמן, תנוחי ותדאגי לעצמך ! שום דבר לא יקרה אם תקחי כמה ימי חופש... הכי הכי חשוב זה לטפל בבריאות של עצמך, כל השאר יסתדר איכשהוא... ומאוד מאוד מבינה את הלחץ שלך... יהיה בסדר, נשמה...

אתי@

New member
הילית ../images/Emo24.gif תרגישי טוב ותשמרי על

עצמך כמה ימים, עד שיתברר שהכל בסדר ואין שום נזק.
ובקשר לתחושות האי-נעימות... את צריכה להרגיש בנוח לשים את הבריאות שלך לפני העבודה בסדר העדיפויות|!

תמרה*

New member
הילה, תנוחי המון,

תנסי לנצל את השמן בקריאה או סתם צפיה בזבל הטלויזיוני (שהרי בד"כ את מגיעה אליו רק מאוחר בלילה...) ראיתי את ההודעה רק עכשיו בדרך לפגישה מאוחרת שנתנה לי עוד כמה דקות בבית. לצערי טירוף בעבודה ואני לא מצליחה להגיע לפורומים...

*מור

New member
../images/Emo24.gifהילית תרגישי טוב, אני מקווה

שאת בבית נחה ולא מתרוצצת עם המצגות שלך

הילית*

New member
תודה מתוקות !

היום אני בבית. מנסה לנוח (אולי גם קצת אעבוד מהבית כדי שלא אחזור לעומס בלתי אפשרי). היום לא אציג את המצגת הגדולה ומחר אציג מצגת אחרת (לא נעים לי להזיז עוד אחת. הרבה אנשים תלויים בזה....) אז בטח אשתעשע איתכן היום יותר מתמיד....

למעלה