איזה יופי של כתבה ב- 10

דודו טל

New member
איזה יופי של כתבה ב- 10

מדהימה ממש! שרית כל כך מתוקה, יופי של כתבה שעשתה לה רק טוב.

אני רואה שגם את הבנת מימי חחח

טוב עזבו

חן ס

New member
אוייי איזה כתבה מרגשת זאת היתה!!!!!

יאווווו לקראת הסוף כשהיא אמרה שהיא עיייפה וקר לה עוד שניה שברתי את הטלויזיה ורציתי לחבק אותההההההה אמאל'ה איזה ממיסה היא!!!! ואיזה מקסים גואטה!!! אמאל'ה אני ממש מתרגשת לראות את הכתבות האלה !! נסיכה שלי מאוהבתתתתתתתתתתתת

היה מדהים

קראו למעלה ת'תגובה שלי...במילה אחת היה מהמם והיא במילה אחת מושלמת!

חן חמי

New member
נשבעת לכם

הסתכלתי על הטלוויזיה מי היה מאמין שאני מכירה אותה? פשש הבחורה מושלמת שהיא בעטה, התחיל לכאוב לי נשבעת לכם.. מתאים לה ככה חבלז אולי הסבה מקצועית? :) חחחחחחחח אהבתי שהיא ירתה, ואחר"כ בכתה לאבי חחחח איזו מתוקה הילדה הזאת היא כ"כ "משוגעת" יש לה כוחות שלא נגמרים הלואי עלי שיהיה לי חלק מהכוחות שלה. אין עלייך שרית את פשוט נשמה אוהבת אותך :)

Music4Life

New member
מסכימה איתך במיליון אחוז חמי...

הסבה מקצועית עלק...! אהבתי ... חשבתי על זה בדיוק, כמה מתאים לה ככה להיות פייטרית! זה ממש מתאים לה. באמת אהבתי. ואיך שהיא בעטה יפה, ככה במקצועיות. אולי היא תופיע עוד בסרטי ג'יימס בונד..
שרית שרית, מה להגיד...כבר אין לי מילים איך לשבח אותה..!!

Music4Life

New member
כמו תמיד, אני בטוחה שיהיו לי עוד...

דברים לכתוב פה על הכתבה...אבל ראיתי את זה רק פעם אחת ולא הייתי מרוכזת נראה..לא יודעת למה..אני מרגישה שלא ראיתי את כמו שצריך. זה ממש היה כתבה מעולה, המון דברים להגיד/לדבר עליהם. אני יראה אותה שוב ואח"כ אני אכתוב עוד על זה... מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרא ולהגיד לי, אוקיי?
סורי, אני חייבת לפעמים להוציא דברים מהמערכת שלי, ככה אני "מתנקה" אי אי אי ...מה יהיה?

חן חמי

New member
בואנה היא יכולה לקרוע

אנשים במכות בלי עין רעה! איך נבהלתי מהיריות שאני ימות איך היא צעקה" זה לא כ"כ מפחידדדדד!" אחח היא הורגת אותי מצחוק כל פעם מחדש שרלה שרלה..

שושיתה 1

New member
נכון-שרית יכולה ליקרוע במכות כפרה!!

שרית יכולה ליקרוע אנשים במכות בלי עין רעה חמסה חמסה-טפו טפו. איך נבהלתי מהיריות - צעקתי אימלה שריתתתתתתת!!! איך היא צעקה" זה לא כ"כ מפחידדדדד!" וחחחחחח היא הרגה אותי עים הצחוק שלה כפרה עליה מדהימה!!! שרית חולה עליךךךךךךךךךךך!!!!

חחחח איזה חמודהה

איך היא קפצה ואמרה "זה לא כל כך מפחיד!" חחחחח קרועה לדעתי זאת אחת הכתבות הכי טובות שעשו עליה

נכון...זאת אחד הכתבות

הכי מדהימותתתת...מה שטוב בזה שזה לא כמו בעיתון ששם רק רואים מה היא אומרת כאן גם רואים וגם שומעים אותה חחחחח

Music4Life

New member
היא נכנסה לתפקיד הפייטירת ממש טוב!

ממש עשתה ביטה כזאת ונראתה רצינית בדבר! ממש התרשמתי!! איזה יופי!!

Music4Life

New member
הכל למראית עין אבל...../images/Emo13.gif

זה הצגה אבל אין לי ספק שיש לה כוח פיזי

למעלה