איזה יופי של כתבה ב- 10

יו איך היא בעטה באיש..

אמל'ה בקלות היא תכאסח אנשים... אזהרה:עיתונאים יקרים,פעם הבאה אתם אומרים משהו רע עליה ושרית תכסאח אותכם! חחחחח אבל רציני,היא נראתה מזה מאיימת עם הרובה

Music4Life

New member
מאיימת מאד..תפור עליה הפייטרית!

נראה שהיא התחברה לזה, אהבה את זה כי היא עשתה את זה ממש ממש טוב הבעות הפנים, החזקת הנשק והגוף, ממש לוחמת אמיתית! יו איזה קליפ פ33ה זה יהיה...משהו משהו דליקטס!!!

כן...מתאים לה גם הלבוש חחחחח

אהבתי בטירוףףף...ואני אחת שמזה לא אוהבת את כל האקשן והיריות האלה..

סליחה שאני מגיב רק עכשיו

ואתם מצחיקים אותי מה שכתבה אחת עושה לכם אבל בצדק גם אני היתי מגיב בכזאת התלהבות אם היה לי כוח לכתוב חחחחחחחחחח סתם סתם ברצינות באמת מתאים לה להיות לוחמת רק שתצבע לשחור והיא בול לראה קופרוט או איך שכותבים את זה היא דווקא צולפת לא רע בכללל שהיא אמרה שהיא רוצה לישון גם אני נהיתי פתאום עיף איך שנאישה הזאת משפיעה עלי חחחחחחחחחחוהיא גם לא רעה בכלל בללכת מכות הינו צריכים לשלוח אותה לאתונה הינו בטוח מבאים מדליה אולי נביא גם בילעדה אולי......... הרגה אותי עם התנועות ידיים היא לדקה נראתה כמו הבובה שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ודרך אגב אנילא מבין איך היא יכלה לסחוב את הטיפ הזה זה נראה כמו קיטבג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני היתי נטפל בשניה טוב האמת שאני זה לא חוכמה כי אני גם אם תתנו לי להחזיק בקבוק קולה אני אפול וכבר קרו מקרים .... עזבו אני מתחיל לדבר שטויות מרוב אהבה לשרה
אז בקיצר היתה כתבה מעלפת חולה עליך שרית

Music4Life

New member
כן , הרדיו הענק הזה, מזה???

היא כזה מנסה להחזיק את זה...זה נראה מזה כבד... איך היא התחילה להשתולל שם ולרקוד....כמו ילדה קטנה כזאת! מתוקה סוף הדרך, עובר מילים כבר!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן הרגה אותי איך היא החזיקה ת'טייפ...חזקה השרה הזאת אחחח ולא שלא תצבע לשחור עד שאני מכירה בן אדם שהשיער שלו זה לא שחור חחחחח

הכתבה הייתה מדהימה

כתבה מדהימה עשו עליה איזה חמודה יאו וגם אני לא ממש הייתי מרוכזת שראיתי את זה כי חשבתי שנגמרת לי הקלטת אז הייתי מוכנה עם קלטת ביד למקרה שיגמר בסוף עזבו שיש עוד קלטת כמעט שלמה לא חשוב אני יראה את זה או בלילה יותר מאוחר או מחר שוב הקליפ יהיה מדהים ומיוחד מחכה לראות אותו כבר איזה מצחיקה היא וכן יש לה כוחות... אין עליה כזאתי מתוקה והלבוש באמת מתאים לה ככה טוב לא יודעת מה לכתוב יותר אז שיהיה לכולם לילה טוב ולא הייתי מ10 וחצי בבית כל הפורום מוצף אני שונאת לקרוא אבל אין בררה אז שיהיה לכולם לילה טוב

למעלה