איזה יופי שנפתח פורום ללימודי משפטים, כי יש ל

tigris12

New member
תגובה

הקשר הוא שחלק מהשם שיצא לבינתחומי זה בזכות המרצים שלו - שמשלמים להם הרבה כסף שמכללה פרטית יכולה להרשות לעצמה. זכותך להביע את דעתך. אני באופן אישי אכן חושב שהביתחומי הוא מוסד מכובד ללמוד בו אבל עדיין לא יותר מאוניברסיטה. שיהיה בהצלחה.

Kiru

New member
שיווק מצוין.

שהרבה מוסדות לימוד צריכים ללמוד ממנו. זה ממש לא אומר שזאת לא מכללה טובה, ממה ששמעתי (לגבי משפטים) ההפך הוא הנכון. אבל מה שעושה את ההייפ הוא שיווק.

dasoona1

New member
אז זהו ש

אני ממש לא רבה. שכל אחד ילמד איפה שבא לו ושיבושם לו! לא אכפת לי! אני פשוט שונאת שמתחילים להתווכח איתי ולהביא הצהרות חסרות כל בסיס ושמץ של אמת או קשר. בעעעע.

Kiru

New member
ממש לא.

אף פעם לא נכנסתי לוויכוחים כאלה ואין לי כוונה להתחיל. אני לא יודע גם איך הבנת את זה ממחמאה (אמיתית) שנתתי לבינתחומי על השיווק האיכותי שלו.

Margarita22

New member
זה עניין של מיתוג נכון

כשהייתי אצל המשרדים הגדולים בתוכנית אופק של קודקס - הם הזמינו רק אתא, עברית ובינתחומי כשהייתי במועדון הדיבייטינג - אז זה היה עברית מול בינתחומי כשמדובר בתחרות בהאג העולמית - גם הבינתחומי שם. הכל ענין של מיתוג נכון. וכשכולם "תופסים" את הבינתחומי כמוביל - אז אחוז הקבלה למשרדים השווים ממנו - תיהיה יותר גבוהה - ואז יש לסטודנטים משם יותר סיכוי לבלוט - ומספיק שכמה אכן יבלטו ויממשו את הפוטניצאל - כדי להגיד - הנה "זה מהבינתחומי.. בינתחומי זה טוב" והמעגל מתחיל שוב.

למעלה