איזה יופי, תרבות שירה בהתגלמותה!
D didush100 New member 7/6/11 #8 זה התפקיד שלה בטלנובלה../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif היא דרמה קווין לא יעזור כלום אולי המצפון שלה דיבר איתה
זה התפקיד שלה בטלנובלה../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif היא דרמה קווין לא יעזור כלום אולי המצפון שלה דיבר איתה
ב בלה קאלן New member 7/6/11 #9 בדיוק ישבתי עם נס לראות את התוכנית וראיתי את בני בחדר שואל אותה אם הכל בסדר...- ממש דואג לה אה...?
D didush100 New member 7/6/11 #23 אמרו לי שהיה ריב ין אילנה לדפנה אבל אין לי מושג אם זה נכון בכל מקרה כל הקשר בין אלבז לאילנה תמוה בעיני
אמרו לי שהיה ריב ין אילנה לדפנה אבל אין לי מושג אם זה נכון בכל מקרה כל הקשר בין אלבז לאילנה תמוה בעיני
ת תורמת מידע New member 7/6/11 #10 כי אתמול אלבז פגע בה, ואמר לה משהו שהוא ביקש ממנה היום סליחה ממנה, זה כנראה מאוד ריגש אותה והיא פרצה בבכי ועזבה את המקום.
כי אתמול אלבז פגע בה, ואמר לה משהו שהוא ביקש ממנה היום סליחה ממנה, זה כנראה מאוד ריגש אותה והיא פרצה בבכי ועזבה את המקום.
ת תורמת מידע New member 7/6/11 #11 מי זה מייקל הרפז, מאיפה הגרילו אותו? בחיים לא שמעתי עליו, איזה שירים ידועים יש לו?