את אביבה תמיד אהבתי,אבל לא שפטתי לחומרה את בני במקרה שהיה. למרות שאין ספק כי נכשל בלשונו ואף הודה בכך. מצחיק לראות את רוחמה עם ביטר. אבל את השיר חלומות של אתמול אני אוהבת יותר בביצוע אייל גולן מאשר אילנה. חמודים אמא ואבא שלך
גם אני מעדיפה את חלומות בביצוע של אייל גולן אני לא משתגעת עליה בתור זמרת אבל היא הורסת אותי יש לה קטעים שחבל על הזמן האמת שהליהוק מעולה חבל רק שמראים לנו כ"כ מעט את הבית כי הולכים שם קטעים רציניים
היא נחמדה,אבל לפעמים נראית קצת מרחפת כזו,לא שייכת.. הליהוק מעולה ולערוץ אמצעים דלים יחסית ולכן הם לא יכולים לתרגם את זה לדברים טובים יותר. הצחיק אותי שאבי זרעיה כשאמר שהם לא מחפשים את האקשן שמסביב ומתרכזים בעיקר במוזיקה.זה שטויות כי מה שידבר בסופו של יום זה רייטינג-זו מלת המפתח.
בהתחלה אהבתי את בני אבל מה שקרה עם אביבה השבוע הביא אותי לרדת ממנו ממש. ואבי אבי ביטר הוא טיפוס, אין מה לעשות.... הוא מצחיק אותי למוות. מצחיק אותי איך בקלות הוא מתחיל לבכות בכי של ממש עם דמעות ועניינים. זה פשוט הזוי לראות כזה אדם גדול שמתחיל לבכות בשניה ולפרוץ את כל השכרים.
אפרופו חבובות את זוכרת שבערב המפץ הגדול בין אביבה לבני וביטר אז כשבני היה אצל שאבי ושאבי דיבור איתו על ההתנהגות הלא ראויה שלו כלפי אביבה אז בני אמר לו בתגובה - אבל למה רק אני וביטר שמשון ויובב? רצה להראות למה אתה מחליק דברים של אחרים ורק אני וביטריקו שמשון ויובב. וכמו ילדים אשכרה. חחחחחחחחחח