איזה כוסית חברה של אושרי!!!!!

כה =>

חברה שלי הביאה לי לפני כמה ימים... והיא סיפרה לי שהוא סיפר לה על הלהקה עוד ליפני שהיא הוקמה...וכל זה והם התכתבו רגיל...אבל הוא לא מתחבר היא אמרה לי שהיא דיברה איתו לא מזמן ואמרה לו שיתחבר אז הוא אמר לה שהוא יתחבר אחרי כל ההופעות..

חעחח כנסו שנייהה

שמעו קטע!!.. באיסיקיו בחיפוש שכותבים אושרי חמי ?! אז פעם היו שם 3 איסיקיו ! ורק שניים מהםם אולי הם נכונים קיצר עכשיו כתבתי שום אושרי חמי פתאום יש איזה 19 !!..!! חעחעח פותחים עליו איסיקיו בקצבב רצחני !!. ויש לי 3 איסיקיו שנראה לי שזה הואא אבל אחד מהם נראה לי הכי נכון [ שזה זה עם הפרצוף המחייך !..]

ט'חח כנסו כנסו לפה

עאלק זו חברה שלו פ'חחחחחחחחחחחחח הרסתם אותי דיי כבר לחשוב שאתן יודעות הכל [ בלי להעליבב ובלי לריב או מש'ו ] !. אבל איך הגעתן לזה.?! גאדד לאושריקי אין בינתיים חברה.! רדו מי זה !!.!!.!!.!!. אל תאמינו לשמועות!. וזו לא חברה שלו

חוצמיזה

איפה ראית תמונה שלהם ביחד?! ומה ה.. ריגר הזאת קשורהה אליו!!? קיצר אין לו חבברההה..!!. יודעות מה.?! ב=> 16.1 מי שבאה לקיריון בתשאל אותו !!. הכיי טופ

אושרי...

איפה לעזאזל ראיתם תמונה שלהם ביחד?????????? איזה שטויות אתן מדברות מה שכן שהוא היה באקזיט לפני כמה חודשים הוא אמר שהוא התחיל לצאת עם מישהי...

חפני כמה חודשים כנסי שנייהה

כעע לפני כמה חודשים זה נכון !!.. אבלל הקשרר שלהם לא ה\צליח כי גםם לפני חודשיים שראיינו אותםם בשיר נולד ! מאחורי הקלעים [ ביסס..] אז הוא אמר שהוא התחיל לצאתת עם מיש'י ~\אבל כרגע אין לו חברה סימן שזה לא הצליח

איןןן לוצ חברההה..!!-->

ואני צכה לדעת אם הילה הלוי חברה שלך אדם...כי אומרים לי שהם חברים פליז תענו לייי

למעלה