לגבי האיים
אני חושבת שבחירת אי מאוד תלוייה באיזה בן אדם אתה ומה אתה רוצה מהאי שלך. אנחנו היינו בקו-סאמואי, קופנגן, קו-טאו, וקו-פיפי (היה לנו הרבה זמן) והכי הכי נהננו בקופנגן. קופנגן המקסים
מתאים בעיקר לצעירים, הוא בעיקר בטן-גב ומסיבות על החוף. מי שרוצה יותר שקט ישן בצד של האי שנקרא סאן-סט, מרחק שלוש דקות הליכה מהסאנרייז הרועש והבלייני יותר. היינו שם שלושה שבועות, פשוט התאהבנו במקום. מופלא. ומאוד יפה. קו-סאמואי- יותר בלגן, יותר גדול, מלונות מפוארים (וגם בונגלוס), חופים פחות יפים לטעמי, ויתר גדולים, הרבה יותר אנשים מבוגרים, זו יותר אוכלוסייה של תיירים מאשר אוכלוסייה של תרמילאים כמו בקופנגן, המון אטרקציות - ספורט מים, כל מיני אטרקציות תיירותיות, המון מועדונים, פאבים מסעדות, מלאאאאאא זונות. לא כל כך אהבנו. קו-טאו- קטנטן ויפה, שקט ומעט ללא חיי-לילה, לעניות דעתי אם אינכם מעוניינים לצלול, אין מה לחפש שם. זה אי שבמוצהר מיועד לצוללים - אתרי הלינה השווים ביותר מקבלים רק אנשים שבאים לצלול. זה קרה לנו, שום מקום לא הסכים להלין אותנו בלי שניקח דיל של צלילה, ונאלצנו לישון בבונגלו מה זה מצחין ומבאס....
קו פי פי מדהים ביופיו. אסור לפספס. הבעייה, שלטעמי אין הרבה מה לעשות בו מלבד להתפעל מהנוף ולקחת יום אחד סיור בסירה לראות את כל המקומות הבאמת מדהימים שם. יש מלונות מפוארים, ויש בונגלוס, מה שבא לכם. אני אישית הייתי בקו-פי פי קבאנה, שנחשב למלון הכי שווה באי, ולדעתי הוא היה דוחה, אבל בפורום הזה כבר הגענו למסקנה שזו אני שדפוקה ולא המלון..
בסך הכל, לדעתי אין הרבה מה לעשות שם מלבד הסיור. אבל כל אחד וטעמו עמו.. כל אחד מתאהב באי אחר. אם יש זמן עדיף לבקר בכולם ואז לבחור אבל אם אין - זה כבר משהו אחר.. אני הייתי נותנת לקופיפי יום-יומיים בשביל הנופים, ואז עוזבת רחוק רחוק לקו-סאמוי,נותנת יומיים למיצוי האטרקציות, ושאר הזמן - בגן עדן עלי אדמות בקופנגן.. דירוג שלי לגבי יופי : מקום 1-קופיפי מקום 2-קופנגן מקום שלישי-קו טאו מקום 4- קו סאמואי מקווה שעזרתי במשהו !!