איזה כייף שאתם פה....

מיכל25אב

New member
איזה כייף שאתם פה....../images/Emo53.gif

אנחנו מנסים לטוס לתאילנד באוקטובר....אך בספרים כתוב-שמזג האויר חורפי מידי...למישהו ידוע מה הולך שם מנסיון? דבר שני-מאחר ואנחנו נוסעים לשבועיים וחצי(מה לעשות זה מה שהבוסית מרשה...)אנחנו צריכים לעשות מסלול שיהיה גם מעניין וגם זולה....שננוח הרבה.. הרעיון הכללי הוא מרכז תאילנד והאיים-נשמח לשמוע המלצות.... תודה מראש.

חורפי מדי../images/Emo35.gif

אין דבר כזה.. יש רק אולי גשום מדי...
ואולי קצת קריר בהרים בלילה.. אוקטובר דווקא תקופה מצוינת, למיטב זכרוני. אין לכם הרבה זמן בשביל שתצטרכו מסלול.. מן הסתם האטרקציות המרכזיות: קנג´נבורי, צ´אנג מאי וכו´. נשאר לכם רק לבחור על איזה אי לרבוץ. וכאן זה תלוי איזו אווירה אתם מחפשים. הכי יפה: קו פי פי.

מיכל25אב

New member
תודה שוקולדה....גשום מידי????

צאנג מאי-זה בצפון-נכון??? .....מה עם בנקוק? בקופיפי -יש אוכלוסיה?תיירות?מסאגים וכו´? תודה..

trancelover

New member
מה החודשים הכי טובים לתאילנד

בלי בעיות מזג אוויר ואירועים רציניים אחרים שיש..

בקו פי פי... כן. יש תיירות.

אפילו יותר מדי, לכן נשארתי שם רק יום אחד, למרות שאני עדיין חושבת שהכי יפה שם. האווירה לא היתה לטעמי. צ´אנג מאי - כן. בצפון. בבנגקוק - יש המון לחות וזיהום אוויר. אל תתכננו להישאר שם יותר מדי. כדאי שתקראי קצת על תאילנד באתר lametayel.com וגם בדפי הפורום.. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות - נעזור בשמחה.

לגבי האיים

אני חושבת שבחירת אי מאוד תלוייה באיזה בן אדם אתה ומה אתה רוצה מהאי שלך. אנחנו היינו בקו-סאמואי, קופנגן, קו-טאו, וקו-פיפי (היה לנו הרבה זמן) והכי הכי נהננו בקופנגן. קופנגן המקסים
מתאים בעיקר לצעירים, הוא בעיקר בטן-גב ומסיבות על החוף. מי שרוצה יותר שקט ישן בצד של האי שנקרא סאן-סט, מרחק שלוש דקות הליכה מהסאנרייז הרועש והבלייני יותר. היינו שם שלושה שבועות, פשוט התאהבנו במקום. מופלא. ומאוד יפה. קו-סאמואי- יותר בלגן, יותר גדול, מלונות מפוארים (וגם בונגלוס), חופים פחות יפים לטעמי, ויתר גדולים, הרבה יותר אנשים מבוגרים, זו יותר אוכלוסייה של תיירים מאשר אוכלוסייה של תרמילאים כמו בקופנגן, המון אטרקציות - ספורט מים, כל מיני אטרקציות תיירותיות, המון מועדונים, פאבים מסעדות, מלאאאאאא זונות. לא כל כך אהבנו. קו-טאו- קטנטן ויפה, שקט ומעט ללא חיי-לילה, לעניות דעתי אם אינכם מעוניינים לצלול, אין מה לחפש שם. זה אי שבמוצהר מיועד לצוללים - אתרי הלינה השווים ביותר מקבלים רק אנשים שבאים לצלול. זה קרה לנו, שום מקום לא הסכים להלין אותנו בלי שניקח דיל של צלילה, ונאלצנו לישון בבונגלו מה זה מצחין ומבאס....
קו פי פי מדהים ביופיו. אסור לפספס. הבעייה, שלטעמי אין הרבה מה לעשות בו מלבד להתפעל מהנוף ולקחת יום אחד סיור בסירה לראות את כל המקומות הבאמת מדהימים שם. יש מלונות מפוארים, ויש בונגלוס, מה שבא לכם. אני אישית הייתי בקו-פי פי קבאנה, שנחשב למלון הכי שווה באי, ולדעתי הוא היה דוחה, אבל בפורום הזה כבר הגענו למסקנה שזו אני שדפוקה ולא המלון..
בסך הכל, לדעתי אין הרבה מה לעשות שם מלבד הסיור. אבל כל אחד וטעמו עמו.. כל אחד מתאהב באי אחר. אם יש זמן עדיף לבקר בכולם ואז לבחור אבל אם אין - זה כבר משהו אחר.. אני הייתי נותנת לקופיפי יום-יומיים בשביל הנופים, ואז עוזבת רחוק רחוק לקו-סאמוי,נותנת יומיים למיצוי האטרקציות, ושאר הזמן - בגן עדן עלי אדמות בקופנגן.. דירוג שלי לגבי יופי : מקום 1-קופיפי מקום 2-קופנגן מקום שלישי-קו טאו מקום 4- קו סאמואי מקווה שעזרתי במשהו !!

shlomi_e

New member
איך שכחת את RAYLI BEACH???

RAYLI BEACH אינו אי אלא חצי אי. ראילי נימצא ליד KRABI...והגישה היחידה אליו היא דרך הים..(מעבורת KRABI 30 דקות)...כיוון שחוץ מהים, תוחם אותו רכס הרים אדיר.....מה שבעצם יותר 3 חופים נפרדים ומהממים. מקום שקט...ופראי. אתה קורא ספר בבונגלוס...וקופים מטפסים על העץ לידך.

shlomi_e

New member
../images/Emo42.gifלא מקום לכל אחד....

מי שבקטע של מסיבות ואטרקציות כדי לו לא להגיע. ב RAILY אין אטרקציות...מלבד חוף מדהים...כדור עף חופים....והמון רוגע.

shlomi_e

New member
מפה - בכדיי מעט לסבר את העין...

KRABI נמצאת בחלק התחתון של המפה. RAILY BEACH נמצא במגף הקטן שיוצא מ KRABI .

פשוט לא היינו שם...

עברנו בקראבי בדרך מסוראטני לקו פי -פי והייתי מה-זה חולהההההה
האייקון לא מעביר כמה שהייתי חולההההה........ הייתי קרוב ל-40 מעלות, כאבים בכל הגוף, פריחה - אל תשאל - כבר היו בטוחים שיש לי דאנגי.. גססתי לי לאטי כל הדרך הארוכה והמענה - מי יכל לחשוב בכלל על קראבי.. בעלי כל כך ריחם עלי שישר כשהגענו לקו פי פי לקח אותי לפי-פי-קבנה....

מיכל25אב

New member
תודה רבה../images/Emo8.gifומה עם../images/Emo160.gif?

אנחנו כנראה טסים עם אוזבקיסטן אייר ליין....יש למישהו דעה/חוויה/ טיפ/אזהרה עליהם???

מיכל25אב

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif...

סגרנו טיסה ואנחנו בע"ה טסים ב7/10... יש לכם עוד לינקים על תחבורה פנימית ושמירת חפצים??? תודה רבה-אתם 10..

מיכל25אב

New member
קופיפי ואיזה עוד אי????

האם יש תחבורה מקצנבורי לאיים? האם יש הפקדת חפצים בקצנבורי ובתאילנד בכלל...

למעלה