איזה כייף שאתם פה....

shlomi_e

New member
עד כמה שידוע לי.....

מקנצנבורי חוזרים לבנקוק ורק אז לאיים. בבנקוק ניתן להפקיד את החפצים ב "קשר הישראלי" ברחוב "קוואסאן" שמירת חפצים עד 3 ימים חינם. אני השארתי אצלהם את התיקים....נסעתי לקנצנבורי...ואחרי 3 ימים חזרתי לקחת אותם....בחינם.

shlomi_e

New member
דרך אגב....

במידה ואת/אתם מתכוונים לישון במקום סבבה...אני ממליץ (כמו הרבה לפני) על ה D&D . חשוב לזכור להזמין מקום מראש....שלושה ימים מראש. אני ישנתי במקומות על הפנים...עד שיתפנה מקום ב D&D. טלפון : )662(62905268 עדיף להתקשר כבר מהארץ.

מיכל25אב

New member
שלומי תודה רבה...

רק בבנקוק יש שמירת חפצים??? מהאיים יש חזרה לקצנבורי או רק לבנקוק... מה זה מקומות על הפנים???? יש לך רעיון לעוד אי-חוץ מקופיפי? תודה רבה על הטלפון-נרשם!

shlomi_e

New member
אז ככה....

קודם כל...לכבוד הוא לי לעזור
. מקומות "על הפנים" הכוונה למקומות שבהם , לדוגמא : 1) חדר המקלחת והשרותים כל כך קטן...שחייבים לשבת על האסלה בכדיי להתקלח....(בדיעבד - זה חוסך לך זמן..אתה גם מחרבן וגם מתקלח
). 2)מקומות בהם המיטה (המזרן) מסריח...והמאורר רק מפזר את החום לכל לחדר. וכו.... אולי אני מעט מתפנק , אך...אני כבר זקן ובא בימים(בקרוב 27)... ולא מתאים לי "להתכלב". ולנושא "שמירת חפצים" כמדומאני...שבכול מלון (גאסט-האוס) נותנים את השירות הזה. אני אישית שמרתי את חפצי במלון בצאנג-מאי במשך 3 ימים שבהם הייתי בטיול ג´יפים.....השירות היה בתשלום. ואותו סיפור חזר על עצמו גם באיים. ולנושא "יש לך רעיון לעוד אי-חוץ מקופיפי?" אז כך...כל אי והיחוד שלו....אך אם אתם בקטע של רוגע ורומנטיקה...אין כמו (במבה??..לא!!!) אין כמו RAILY BEACH . ולפרטים נוספים עיין/ני בהודעות קודמות. בקיצור...שיהיה לכם רק טוב!

איילתי

New member
שמירת חפצים

אאאווופפפס, לא הבנתי אותך מקודם לגבי שמירת חפצים
אנחנו השארנו חפצים בפוקט בזמן שהיינו בקו פי פי. המלון בפוקט (פאטונג מרלין) הסכימו שנשאיר את התיקים בתקווה שאולי נחזור אליהם ללילה נוסף מאוחר יותר, בחזרה מקו פי פי. מה שלא קרה בסופו של דבר, למרות שהמלון הזה משגע, אבל יקר...

איילתי

New member
לפחות מה שאנחנו עשינו..

חזרנו לפני שבועיים מירח דבש בתאילנד. כן, גם לי הייתה בעיית בוסים ולכן היינו שם רק שבועיים לצערי הרב!!! (לא מספיק בגרוש) כיוון שהיינו לחוצים בזמן ורצינו לראות הרבה וגם גלל שהיינו בירח דבש לקחנו 3 טיסות פנים ולא התפשרנו על שינה למעט לילה אחד. המסלול שלנו: 3 לילות בבנקוק כשיום אחד לקחנו טיול ממש מוקדם בבוקר לקנצ´נבורי ולמפלי ארוואן שזה צפונית לקנצ´נבורי. מבנקוק לקחנו טיסת פנים לפוקט, שני לילות ואז הפלגה לקו פי פי. כיוון שהיה מזג אוויר זוועתי נשארנו רק לילה אחד וחזרנו לעוד שני לילות בפוקט, משם לקחנו עוד טיסה לסאמואי. המלצה: זה ממש היה טימטום מצידנו לבזבז כל כך הרבה זמן בפוקט. משעמם וזקן קצת לפי דעתי. ואז הגענו לסאמואי. אייייי.... היה כל כך מעולה שם. כל היום, אבל כל היום בטן גב ואננס. ממש אהבנו ועוד נחזור לשם. לקו פנגן לא הגענו כי הייתה שם בדיוק מכה עצבנית של מדוזות ארסיות. תאילנד... תאילנד...

מיכל25אב

New member
תודה איילת ומזל טוב לזוג הטרי..../images/Emo140.gif

מה זה מזג אויר זוועתי? כמה עלתה הטיסה לפוקט? אשמח לקבל עוד פרטים טכניים,האם השתמשת בהפקדת חפצים?האם יש שם אפשרות כזו? אני כבר לא יכולה לחכות...

מיכל25אב

New member
שיחקת אותה ברי...../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

שיהיה גם לך שבת שלום וחג שמח... תגיד-אתה ככה לכולם או שמא אני זוכה ביחס מיוחד?? בכל אופן תודה-גם עזרת,גם הצחקת,וגם הראת שאתה יודע את כל הא-ב.

ממ.... מה זה כאן אפלייה??

לא ולא מיכל אחי אותו היחס לכולם דת צבע מן גזע ולאום לכולם אותו היחס ולא צריך תודה הכל בכיףףףף אנחנו פה תמיד יש עוד משהו שרצית לשאול אבל התביישת? חג"ש

איילתי

New member
תודה רבה...

מזג אוויר זוועתי בקו פי פי זה שיש לך מבול היסטרי בערך 5 שעות, שמש לשעה ושוב פעם מבול מטורף. תאמיני או לא, אבל לא נכנסנו אפילו למים. רק צילמנו בלי הפסקה ועלינו עד ל VIEW POINT -שווה את המאמץ. אני לא כל כך זוכרת כמה עלתה הטיסה מבנקוק לפוקט כי הזמנו אותה כבר מהארץ. אם אני לא טועה משהו בסביבות ה 50$ לאדם. טסנו בתאי. לא השתמשנו בכלל בהפקדת חפצים. אנחנו היינו במלונות אז חשש הגניבות לא רבץ עלינו, לרוב הייתה לנו כספת בחדר או בקבלה. למען האמת, כולם מסתדרים. מה שבטוח, בפעם הבאה אני טסה רק באל על
אנחנו טסנו בטורקיש וזה היה די ג´יפה. מטוס אירבאס מצ´וקמק למדי, לא היה אפילו סרט אחד בטיסה, שלא לדבר על חוסר במסכים אישיים, כנראה שאצלם עדיין לא יודעים מה זה, האוכל דוחה והכי גרוע זה שהייתה לנו חניית ביניים באיסטנבול של 5 (!) שעות!!!! טוב, ככה זה שנזכרים להזמין טיסה חודש לפני...(ורוצים לחסוך כמה דולרים...) חג שמח, תעדכני מה קורה איתך

מיכל25אב

New member
תודה רבה איילת.

אנחנו טסים שבוע הבא אלעל בע"ה.. מאחר ואני מבינה שהייתם במלונות-אם אפשר לשאול כמה כסף בערך נצטרך לשבועיים..? צריך להביא מעיל?

איילתי

New member
אז ככה...

בחישוב די מדוייק הטיול עלה לנו 15,000 ש"ח. ישנו במלונות בסכומים של 2800 בהאט כמו כלום, אכלנו מלא מלא במסעדות, קנינו, לקחנו 3 טיסות פנים והמחיר כולל כמובן את הטיסה מהארץ ובחזרה. אני לא יודעת מה המדד, אבל אנחנו היינו בירח דבש אז לא התחשבנו. מעיל... צריך מעיל גשם לא דובון. זה רחוק מלהיות שם קר חג שמח

למעלה