איזה כיף היהה

Nir of GondoliN

New member
איזה כיף היהה

בערב דארק סייד! הם גם הקדישו לנו את קומפורטבלי נאמב!! ספרו חוויות!

חיח...

מעניין אם הם הקדישו לנו את Comfortably Numb כי ביקשתי...
בכל מקרה הם עשו אותו מעולה וגם את כל השאר למרות ששוב, הייתי מוותר על on the run היה ענק הם עשו את דארק סייד וקצת החומה וקצת וויש יו וואר היר היה מגניף סך הכל
היה לי איזה קטע מצחיק כזה ששתי בנות כזה עמדו מאחורי וכזה אמרו "היי יש לו חולצת דארק סייד" ואז אני כזה הסתובבתי ואמרתי "נכון" ואז הן ברחו כי הן חשבו שאני לא אשמע כניראה
בכל מקרה היה מצחיק הקטע הזה

Nir of GondoliN

New member
ראית את הקלידן בדה גרייט גיג ?

איך הוא הגיע לטונים האלה? וגם הם עשו את אני קולור יו לייק ממש טוב.

כן...:)

היה מגניב... למרות שהקלידן הזה בחלק מהיצירה פשוט צרח מה שבא לו...אבל חפיף..

Nir of GondoliN

New member
אני לא אוהב שהביקורת על הלהקה

הא שמה שהם עשו לא תואם במאה אחוז למקור. זה לא אמור להיות תואם. זה הגרסה שלהם לשיר ואם ילמדו לקבל את זה אנשים יהנו הרבה יותר מהופעות קאבר.

Killer Queen 2

New member
LOL ../images/Emo13.gif

היי! הייתי אחת מהבנות האלה!! ופשוט התלהבנו להיות ביחד עם כל כך הרבה חובבי פינק פלויד. יש לך חולצה יפה :) ההופעה הייתה מדהימה. לא שלטתי בעצמי כשהיה את run like hell והתחלתי לשמוח ולפזז. ובכלל, כל השירים מ the wall שהם עשו היו מדהימים. איזה קול מדהים יש לסולן שלהם!! תהינו איך יעשו את הקטע הזה, וחיפשנו איזה סולנית על הבמה... ואז כשהוא שר הייתה לי צמרמורת.. מהמם... נכנסתי לכאן רק בגלל שהם הקדישו את comfortably numb לכם... לפני זה לא ידעתי בכלל על קיומו של הפורום. אז אני מקווה להיכנס לכאן הרבה מעכשיו, כי אני מאוד מאושרת שיש פה קהילת פינק פלוידים :) i'll see you on the dark side of the moon, guys!

meandmeandme

New member
ברוכה הבאה!

איזה יופי של דרך להכיר אנשים חדשים איזה באסה שלא באתי טוב פעם הבאה
יום נעים

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אבל היה הרבה יותר מגניב אם הסולן שלהם לא היה אומר "מוקדש לפורום, אה, תפוז?!" זה נישמע ממש ככה כאילו אנחנו איזה קהילה טיפשית היה עדיף שהוא יאמר "מוקדש לפורום פינק פלוייד בתפוז" בכל מקרה אני מקווה שתשתלבי פה(ובעצם, למה לא? יש פה המון חברה מגניבים
)

שכחתי עוד משהו שרציתי לכתוב...

ראיתי חולצות דמות לשלי בחנות בדיזינגוף סנטר "תומר" את שלי אישית קניתי בהולנד היו שם חולצות מרהיבות וכל כך הרבה מבחר.... רק חבל שכל חולצה עלתה 120 שקלים....
ואני בכלל השתוללתי בכל ההופעה(עד כמה שאפשר להישתולל תוך כדי ישיבה על כיסא) זה תמיד קורא לי בהופעות, גם של אביב ורוקפור וכאלה... אבל זאת היתה הראשונה שלי של שליחי הבלוז...
הם באמת לא רעים בכלל... ופורום pink floyd יקרים! אתם באים בהופעה הבאה להיפגש? באמת לקבוע זמן ומקום לפגישת הפורום במהלך ההופעה? יכול ליהיות חביב...

Hermioneta

New member
לניב, לגבי הקטע המצחיק\:

שלום ניב. חברה שלי קראה את ההודעה שלך והתקשרה אליי להקריא לי. well אני וחברתי הן שתי הבנות שהצחיקו אותך, מסתבר
אני אמרתי :"היי, יש לו חולצה של דרק סייד" ואז הסתובבת והתפדחנו. אז הלכנו\:

electricGirl

New member
אני דווקא העדפתי ללכת לערב הדורס

מה שאולי היה טעות כי היה לא משהו והסתלקנו בארבע (למה הם ממחזרים שירים?? יש לדורס יותר משני אלבומים....) טוב נו אבל זה ג'ים מוריסון אז היה שווה אחרי הכל... ויש לי בעיה לראות קאברים של להקות שאני אוהבת יותר מדי(כמו פינק פלויד)- בשבילי זה קדוש ולעשות קאבר לדבר כזה פשוט מיותר וחילול הקודש.

וואלה כמה שאת צודקת

הייתי באותו ערב דווקא היה סבבה לגמרי אבל למה למה למה מיחזרו שירים.? היה להם כמה איזה 8-9 שעות של שירים מתחלפים מילא למחזר אחד שתיים בשביל ההופעות חיות אבל 700 פעם אותו שיר.???. גם אני שונאת קאברים רק אם הם מאוד מאוד דומים למקור וזה קורה לעיתים רחוקות מידי!

shlichey

New member
תנסו, תחוו ואז תשפטו - מופע קאוורים

בואו תנו לעצמכם צ'אנס להנות מהדבר הכי קרוב שיש להופעה של פינק פלויד בארץ!!!! כי לצערינו הפינק פלויד המקוריים לא יופיעו בפארק הירקון בקרוב! אנחנו מציעים תחליף שאמנם אינו המקור, אך בהחלט משרת את המטרה ולא נופל לרגע! בואו, תחוו, ותשפטו!

נימרודל

New member
בוהוהו!

למה לא הלכתי? טוב ההורים שלי בחיים לא היו נותנים לי כי אף "חברה" שלי לא הייתה באה, והם לא היו נותנים לי ללכת לבד כי אני עדיין "ילדה קטנה" כולם קוראים לי ככה במיוחד אח שלי ובא לי להרוג אותו רק הסיכויים שאני אצליח לא ממש טובים. חוץ מזה שלא ידעתי על זה עד שקראתי את ההודעה. למה הייתי חייבת להיוולד כל כך מאוחר? מה היה קורה אילו הייתי נולדת שלוש שנים קודם? מה? הכל אבל ה-כ-ל! היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב. איזה עולם ארור. טבע ששונא אותי. אוף...

rainbow demon

New member
דונט וורי...

בעוד 3 שנים תמצאי דברים אחרים להעביר איתם את הזמן, בלי בעסות...

חיחי...

זה כמו שאני מרגיש החמצה שאני לא דור של שנות ה90 עם רוקסן אביב גפן מופםע הארנבות של ד"ר כספר בלי סאב וכל זה אבל נו...אין הרבה ברירות אלה להשלים עם המצב..

electricGirl

New member
אני עדיין בוכה שגדלתי לתוך ה2000

למה אני לא ילדת פרחים למה???????

rainbow demon

New member
איכשהו העבר תמיד יפה ואפוף נוסטלגיה

אני מצטער שלא יצא לי להיות בהופעות בערד לפני האסון, אני מצטער שלא יצא לי לראות את משינה מופיעים ביחד, אני מצטער על זה שלא הייתי בהופעה של מטאליקה בפארק הירקון ועל עוד הרבה דברים אחרים... תמיד כמה שנים אחורה נראים לנו יפים ומלאי נוסטלגיה... אני מתאר לעצמי שעוד 5 שנים הנוער של אז יצטער שהוא לא היה חלק מדור הבריטני או משהו... חחח

למעלה