איזה כיף היהה

meandmeandme

New member
על משינה אתה יכול להפסיק להצטער

גם כי זה לא שווה את זה וגם כי הם מתאחדים

rainbow demon

New member
איחוד זה לא כמו הדבר האמיתי..

חוץ מזה, הם שווים את זה בהחלט אני אפילו אוסיף ואומר שהם הלהקה היחידה שבאמת שווה את זה בארץ.

rainbow demon

New member
תאמין לי שאני מכיר מספיק

יש מעט מאד להקות ישראליות ששוות את זה....

meandmeandme

New member
אוקי...

דעתך, דעתי
מצטער אם זילזלתי.

rainbow demon

New member
זה בסדר:)

כדי ליישר את ההדורים משינה זאת לא בכלל הלהקה שאני הכי אוהב בארץ.. פשוט לדעתי היתה להם את ההשפעה הכי גדולה על הנוער בתקופתם. אני האמת יותר אוהב את זקני צפת והיהודים.

meandmeandme

New member
אני כבר שנים מחפש דיסק של ששת

מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? אני רוצה את ששת-ששת

Totrit

New member
סתם נכנסתי לפורום....ו....

בחנות טאוור רקורדס הקרובה לביתך דיסק מצויין דרך אגב!

נימרודל

New member
אל תזכיר לי

את ההופעה של מטאליקה. הם הרי עוד לא יחזרו לארץ, ואח שלי הלך. אני הייתי אז בת 10 פחות או יותר. אווף. באסה בריבוע. ולמה שמישהו יצטער שהוא לא היה חלק מדור הבריטני? חיחיחי לגבי משינה. מה זה השם הזה משינה? נו אף פעם לא שמעתי אותם אז נו שיהיה. ואוי הלאוי שהייתי ילדת פרחים. אחח. המוסיקה העצומה הזאת...

rainbow demon

New member
אף פעם לא התחברתי למוזיקה של ה60

פרט לביטלס ופינק פלויד.. משינה? את לא מכירה את משינה? תתביישי.

shlichey

New member
שמחים שנהניתם ולמי שלא הספיק....

יום חמישי הקרוב ה-29/05 בבארבי כפר סבא, הופעה נוספת, ולתושבי הצפון יום שישי 30/05, בחוות החיות, קרית טבעון!!! וזהו, שתי הופעות אחרונות לסיבוב החגיגות 30 שנה ל- DARK SIDE.... מפגש הפורום בהופעה נשמע כמו רעיון גדול!!!! תיידעו אותי אם זה קורה ונעשה לכם הקדשה מיוחד, שוב, והפעם... לפורום PINK FLOYD של תפוז!!!!!!

נימרודל

New member
אני מכירה...

אבל רק כאילו אני יודעת שהם קיימים יכול להיות שאינ מכירה שירים שלהם רק לא יודעת שזה שלהם. חוצמזה, זאת להקה עברית מלפני דייהרבה זמן, אייך אני אמורה להכיר?

למעלה