איזה כיף היה בחדר הצ´אט.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
איזה כיף היה בחדר הצ´אט.....

נשים .........מקשקשות.........מתוך הלב........והרחם.......... א-מעחייע........

magy

New member
הבעיה היחידה......היא שכמעט זרקו

אותי משם בגלל גסויות.... אמרו שיגידו אותי למנהלת............ לא קולגיאלי.........
)))))))))

אטיוד5

Active member
יא עיניים שלי

מכל המלל שיצא מהמוסיקה של המכונת כתיבה, אולי לא שמת לב שעניתי לך שם. והייתי כמדומני יחיד שיודע. לא מגיעות לי איזה שתי נקודות? ואוסיף שהיצירה הזאת נכתבה ב 1950. ואיפה הצ´אט הזה שלכם/ן ?

אני לא עיניים - רק חונה לרגע ../images/Emo73.gif

אבל עד שעיניים תגיע ... אז הצ´ט שח נוסטלגיה נמצא בסרגל האפור מעל לשם הפורום. קליק עכברי - ואתה בסלון של נוסטלגיה... ה-
והצחוקים - חינם. חג שמייח
לכולם.

נתיבה

New member
נכון שזה כמו להגיע לנחיתה...עם

מחיאות כפיים. ותגידי תודה למי למי למי ? שנכנסת לצ´אט..רק שכולם שם ילדים אני חושב..!

magy

New member
טרה, הצ´אט היה של נוסטלגיה...

כמה נשים שכותבות בפורום הזה......שלנו....... נפגשנו שם לתה של חמש.........בלי סרוויסים....... ובקשר לרודנסקי..........זו פעם ראשונה שתפסתי אותך ללא הידע המתאים. זה לא רודנסקי......אני מדברת על זמר ששמו זרח מפירחוני.....ולא שחקן....... זמררררררררררררררררררררר תליתי בך תקוות רבות........
))))))))))))))))))))) שתדע....... השם יחזור אליי........יום אחד........כשלא אהיה מוכנה.......

magy

New member
ואל פרדי דורה......

יש בשם שלו ......ז.......... זהב..... הולכת לחפש ממיין מסוג טוב....שיימיין לי את החומר בראש.... ייתייק.....ימדר.....ויישמור........

magy

New member
תיקון

לא פרדי דורה... אני חושבת ששר גם את השיר........ "שלום לך ילדי.....שלום מאמא את מכתבך קיבלתי בני הטוב.... ולו ידעתי מה שמחה בו אמא היית קצת מרבה יותר לכתוב ושוב אני חובשת משקפיים"............. וגומר......... "פסים לך שולחת אמא""" אוףףףףףףףףףףףףף איזה שיר יפהההההההההההההההההההההה

magy

New member
על שירים רוסיים ששרנו בתנועה

ובבית ספר, דיברנו כבר???????? על טהרת הרוסית.....במילים עבריות.......... לפני ליושינקה....... על גדות הוולגה , דוהרים סוסים.... בואי אמא הגבעתרון שרים שיר......שרבקה מיכאלי וטוביה צפיר....חיקו את כל חברי הכנסת של אותה תקופה.....אולי בניקוי ראש....אולי במקום אחר..... שיר רוסי....... אחלה של שיר.......קיצבי.......... שאומר.......מה שהיה היה .....היה כל כך יפה...... למי איכפת בכלל, מה שיהיה.......... שקדי.....זה התחום שלך.............

עיניים

New member
צר לי, מגי

בעיר שלי לא שרו מאומה על הוולגה... אצלינו זה היה: "על גדות דנייפר, דוהרים סוסים-סים-סים-סים"...

magy

New member
חיילים קוזאקים

מגדודי שיריונים - יונים דוהרים לקרב........... ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שקדי

New member
מגדודי בודיוני יוני.............

בודיוני היה כנראה שם גנרל הקוזקים הנ´´ל ממתי לקוזקים היו שריונים יונים???????????? היו להם סוסים לא?????

magy

New member
מה לעשות????

ככה שרו לנו המדריכים......במחנות העולים.......

שקדי

New member
על אבטיח שמעת??????

זהו אתר שמרכז בתוכו שגיאות ששרנו במשך שנים כל אחד יכול לכתוב אליו את שגיאותיו ורגע הגילוי נחמד ומשעשע................

עיניים

New member
אפרופו לשיר ב"שגיאות"

זוכרים את השיר - "צאנה צאנה הבנות, וראינה"??? שנים שרתי את זה - "צנע צנע צנע הבנות וראינה" (ולא הבנתי את הקשר....) (זה היה בתקופת הצנע)
)

שקדי

New member
לפנטזיה הכי נשית שיש........... ../images/Emo9.gif

לבקשתך הנה הלינק לאבטיח ולשאלתך שמעל מאתמול לא הסתייע..... אז הנה האבטיח.........בתיאבון

למעלה