איזה כיף היה בחדר הצ´אט.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

שקדי

New member
לכבוד הוא לי מגי...................

יש שם איזו שגיאה או שתים שלי ומהימים האחרונים בפורום הכי נוסטלגי שיש נדמה לי שאפשר להרחיב את האבטיח ........לטובה

נתיבה

New member
הזמן-הוא לרופא הוא רק מביא מחלה..

זה מאתר אבטיח משיר של אסף אמדורסקי..משו[במקום הקלה]..חברה יש לכם תור לרופא השבוע..או משו.

magy

New member
לפני חצי שעה בטריוויה של מירק

שאלו אותי......אם אני מכירה את אבטיח..... ונתנו דוגמא.... כשאמא באה הנה...יפה וצעירה אז אבא על גבעה נעל הבית..... נכון????????????

Poogysh

New member
שלום לכולם

אני וזוגתי מנהלים את "אבטיח" ושמחנו עד למאוד למצוא שגם אתם התייחסתם אליו ואהבתם אותו. שאלה קטנה לי: בטריוויה של מירק שאלו על אבטיח ? באיזה ערוץ ? זה היה כחלק מהשאלות או שמישהו פנה אליך באופן פרטי ? סתם תהייה.. (אגב, הציטוט הנכון הוא : כשאמא באה הנה יפה וצעירה, אז אבא על גבעה בנעל בית
) המון תודה, ובואו עוד.

magy

New member
הי פוגיש....

תוך כדי תחרות בטריוויה, מישהו זרק מילה....אתה יודע שאין שם זמן. כל שניה קובעת..... מירק - נון סטופ (סרוור) - חדר - רוטר טריוויה - זה לא היה כחלק משאלות......וגם לא פרטי....יש חדר כללי.....וכלא יודעים תשובה.....והמצב מביך ....זורקים בדיחות קטנות..... נבוא עוד........תבואו גם..........
)))))))))))))))

נתיבה

New member
זה לא הראש שלך. היו אז מספר קטעים

ששרו ודקלמו בהופעות יחיד. את המכתב לאמא שמעתי מלפחות שלוש שחקניות כמו חינה רוזובסקה, וגם מרודנסקי. אז ואולי גם היום החלטורות היו של שניים או שלשה שחקנים בתיאטרון שהיו באים בלילות ששי לקיבוצים. ישנים ואוכלים טוב וחוזרים הביתה. אגב שליימל´ה בר-שביט אתמול בלילה דיבר בתכנית של מושיק טימור[הצנון]על חנה רובינא..שהיום היתה בת 115 לו חיה. על אילנה שהזכרנו כאן שנולדה כשחנה רובינא היתה בת 46. וגם היא כבר לא צעירה. תכנית שלא מגיעה לרמה של נתיבה אבל בהחלט מענינת כל ששי בלילה החל מחצות. התכנית נקראת ´מועדון חברים´ ואתמול היה יום הולדת 80 לקיבוץ תל-יוסף.מזל טוב..שקדי..מה אתה אומר קרוב..!?

magy

New member
מקשיבה לתכנית כל יום שישי....

ואגב, מצאתי את הרדיו שהיה לנו בבית........פיליפס הולנדס....... למה לא שמרנו.....אותו............?????????

שקדי

New member
כמה מטובי ידיד וידידותי............

היו ועודם מהקיבוץ הנ´´ל עליו אמר וינגייט בשעתו תל יוסף משק חמור אחרי ששומר הלילה ירה עליו וכמעט הרגו ומאז המקומיים סובלים עד היום מאמירה זאת

magy

New member
טימן - תימן?????

היה שחקן.....והיה לו ז....בשם.......אני זוכרת....

נתיבה

New member
יעקב טימן מפ"ת..אולי גם הוא..

המערכון הזה של שותפות ביחד היה נפוץ..אבל בעיקר ידוע אלכסנדר יהלומי..בביצוע.

magy

New member
איך קראו לגבר שנהרג בראס בורקה

גם הוא היה בן של שופט, היה עורך בעצמו.....

magy

New member
גדולללללללללללללללללללללללל

לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל נשיקה .........על הראש........הזוכר שלך...... אמרתי שם עברי?????? אמרתי. אמרתי ז........בשם............פאק שלי......... גדוללללללללללללללללל

magy

New member
ממשיכה לשוטט באתר הרדיו הישן

אתר ספרדי????? גמרתי את פיליפס......... ויש עוד המון.......ממש חוויה........

נתיבה

New member
היהלום שבכתר..

מוכרח לשתף אתכם בחוויה כמעט על[או אל]-חושית ןהבנות משוחררות.! היום היה גול של בקהאם[אם יש כאן עדיין בנות החתיך הבלונדיני שעכשיו קירח] ומתי ? .בדקה ה-92 מבעיטת עונשין. בין יוון לאנגליה גול שהעלה את אנגליה למונדיאל הבא. והוכיח מה הוא הכדורגל ולמה הוא כזה פופולרי.. אגב יוון שהוליכה 2:1 נלחצה 70 דקות אל שערה..ולמרות זה הוצחאה תוצאה שישראל רק יכולה לחלום עליו- ועוד במנצ´סטר.

למעלה