גם אני רוצה להגיד כמה מילים.... ../images/Emo13.gif
אז קודם כל, למרות המצב רוח הלא בשמיים של תומר (למרות שבשעה האחרונה הוא נזכר להפוך את עורו ונורא להנות) אנחנו נורא נהנינו. התגעגעתי בטירוף כבר לכולם (אחרי שאת חלקכן התרגלתי לפגוש כל שבוע, והרי לדברים טובים מתרגלים מהר
אני רוצה גם להגיד לכל אחד משהו באופן אישי אם אפשר, ואני מנצלת את הרשימה של ענת לצורך העניין:
ענת והטייס - מצטערת שרק הספקנו להחליף שלום. בפעם הבאה אני מבקשת לפחות לפחות לתת נשיקה לטייס (ואולי גם לקבל...
Wishfull thinking...).
לליאור וחנה - קודם כל, ליאור, כל הכבוד על הארגון. היה מקום ממש נחמד (המינוס היחיד היה היתושים...). ולשניכם, שיר ממש ילדה גדולה וסקרנית וזה כל-כך בולט איך שהיא מסתכלת ובוחנת את כל הסביבה. פשוט מקסימה
שבלולה, בעלה והאלילה - תמיד כיף לפגוש אתכם
ואלה מתבגרת לכם מתחת לאצבעות...
סיגל, האור ושגיא - אוהבת אתכם ואת הילד הכי שמח שאני מכירה
לנוב, פו וניב - שבכלל לא ידעתי שידיעו ושמחתי לראות. ניב גדל בצורה מדהימה וזה היה נפלא לראות איך הוא נהיה ממש ילד קטן. התמוגגתי ממנו 10 דקות נעמד על הכיסאות והנדנדה ונהנה מהחיים
בהצלחה במעונכם החדש
|
מיכל, יריב והקטנים (יובל ועומר)- מיכל, אני כל-כך מצטערת שלא יצא לנו יותר לדבר אבל באופן טבעי במפגש כזה גדול חלק מהאנשים אתנ מפספס
מבטיחה במפגש הבא להציק לכם יותר. הבנים מקסימים
משי הנרי וגיא - גיא גדל והוא באמת גברבר קטן
ומשי, אני מתה עלייך. את יודעת
ליגו, יובל ומאי - לכם היתה הקטנה שבחבורה, איזו מותק
כבר שכחתי מה זה הפצפונים הממיסים האלו. וליגו, חברים, נראית מדהים (לא להאמים שהיא ילדה בערך לפני 7 שבועות...). ויאללה, תעברו כבר לידי
ליט, הבעל ותומר - מה אני אגיד לכם?! שאנחנו צריכים לראות אתכם יותר
אוהבת
גאיה, בן הזוג וזיו - גאיה, שמחתי כתמיד לראות אותך (רוצה יותר
) ושמחתי לראשונה לפגשו את בן הזוג השרמניט
וזיו הלאנגר הולך להיות קוטל קנים
אור - הפספוסה פשוט מקסימה
וגם את
. לא ידעתי שתבואי והופתעתי לטובה
אפונה, אפון והמקסימים הקטנים - קודם כל, בריאות שלמה לארז
וגם אתכם אני פשוט רוצה לראות יותר. אפונה, יותר להזמנה שלך אני אל מסרבת... (אל תתפשי אותי במילה
) ואני עוקבת אחרייך באדיקות בפורום תאומים
עינת, רונן, נטע ונועם - משפחה מקסימה שכמותכם! עינת חוזת העתידות שאילן קצת נוטר לה טינה אבל זה יעבור
רק רציתי להגיד שיש לך את זה, לא יודעת מאיפה ואיך אבל זה שם אצלך! אני עושה לךך פרסומת איפה שאת רק רוצה!
שלומי, אסנת ואייל - גם אני וגם אילן הסכמנו שאיין גדל ונהיה ילד יפה יותר מרגע לרגע. ג´נג´ון קטן ומתוק להורים אחלא
. ושלומי, בריאות ם הרגל
חן, נמרוד ואור - מקסימים שלי, הפייבוריטים של תו ר ואילן אתם
אוהבת
ו
לאורצוק שבלאו הכי חירמנתי אותו לא פעם במפגש אתמול...
וזהו נכון?! אז אחרי המפגש הנהדר הלכנו לגיסתי ואכלנו כהלכה וסיימנו בכיף ערב נהדר. חזרנו הביתה עייפים, רצוצים אך מאוד מרוצים
תודה לכולם שהייתם