איזה כיף היה!

חן123

New member
איזה כיף היה!

היה נורא נורא כיף במפגש בבריכה. הבריכה אכן מקסימה אבל העיקר החברה! אז קודם כל אני מתנצלת בפני מי שלא יצא לי לדבר איתו (למה לא ניכנסתם למים, אה?)אני לא אנסה לשחזר מי היה כי בטוח אני אשכח אנשים... בכל מקרה נמצאו מגבת צבעונית וחולצה אדומה למי שאיבד חן

באמת היה כייף....

ואפילו לא הקאנו בפנקייק
כמובן ששוב פעם שכחנו להביא מצלמה (ולכן נדרש מפגש נוסף במהרה), אבל מקווים לראות תמונות של אלה שצילמו... אוהבים אתכם ה-ר-ב-ה

../images/Emo2.gif חן , את לא מצליחה? -

אז אני אשחזר מי היה (אני "מוכנה לנסות"...
) : *** ליאור חנה ושיר - אין מי שלא מכיר (טוב , נו - היזם מפאת כבודו חייב להיכתב ראשון...
) *** שבלולה , בעלה והאלילה (איזה חרוזים , או-לה-לה...) *** סיגל , האור ו"הנאמן למקור" (הלא הוא שגיא שדומה פעם לאמא , פעם לאבא - מדהים הקטע). *** נוב פו וניב - שהגיעו מהצפון (ולא רק הם...תיכף יש עוד - חכו). *** מיכל ויריב - עם "צמד רעים" , הלא הם התאומים יובל ועומר (גם מהצפון). *** משי הנרי וגיא הגיבור שנהיה "אחלה גבר" שבעולם (צפון...צפון...). *** ליגו , הבעל (סורי , שכחתי את שמו...) ומאי הקטנטונת שינקה במרץ. *** שירלי , אילן ותומרון. *** ליט , הבעל (שאנ´לא כותבת את שמו כי אין לי מושג אם כבר עשו לו אי פעם "אאוטינג" בפורום...) ותומר . *** גאיה , בן הזוג וזיו. *** אור (שכבר לא כותבת בפורום) והתינוקת שלה (שגם את שמה אינני מציינת עקב הקו הדיסקרטי בו נקטה אור מאז ומתמיד...). *** אפונה , אפון , רותם וארז -התאומים. *** עינת ורונן עם נטע ונעם התאומים. *** שלומי ואסנת עם אייל. *** חן ונמרוד עם אור. *** יפתח ואני - שהגענו נטולי אבא , אבל הסתדרנו סבבה... שכחתי מישהו? - אם כן - אז רק מפני שאני נ-ו-ר-א עייפה , ויסלחו לי אלו שקיפחתי , למרות שיש לי תחושה שזכרתי די בסדר... היה באמת כיף. שתהיה שנה נהדרת לכולנו ושמעיין האושר מהילדים ימשיך לפכות במרץ. אמן. ענת.

חן123

New member
לצערי בכלל לא הספקנו לדבר

(כן, אני יודעת, הייתי במים, זה לא תרוץ) בגלל זה אנחנו בסוף בלי חרוזים?
כבר לא אוהבים אותנו יותר? חן

יש גבול גם למה שאני מצליחה לחרוז

כשהראש שלי נופל על המקלדת מעייפות (כמו שקרה אתמול...). חן - אני רוצה שתדעי , אם לא אספיק להתקשר מאיזושהיא סיבה (מתחילה היום לארוז בשקים את הבגדים לקראת המעבר לבית ובטח אהיה עסוקה) - שאחשוב עלייך המון מחר , שאני מאחלת לך חזרה מהנה לעבודה ולאורצ´וק אני מאחלת שיסתגל מהר לגן ושיראה לכולם שם מי התינוק הכי חמוד בסביבה , עם ההורים הכי מקסימים בסביבה...
. אני באמת מתרגשת עבורכם וגם מאוד מקווה שבקרוב גם אני אעמוד בסיטואציה דומה ואצא לעבוד (כן , אפילו עצוב לי קצת שיפתח לא ייכנס מחר לגן כפי שהיה מתוכנן מראש עקב העובדה שאני עוד לא עובדת. אני מרגישה שישנה איזושהיא אווירה של "התחלה חדשה" שפוסחת עלינו וההרגשה הזו מעציבה אותי , אבל כולי תקווה שכל זה יקרה באוקטובר...). אז משפחת ג.ש - אתם במחשבתי כל הזמן. אוהבת אתכם הרבה. ענת.

גם אני רוצה להגיד כמה מילים.... ../images/Emo13.gif

אז קודם כל, למרות המצב רוח הלא בשמיים של תומר (למרות שבשעה האחרונה הוא נזכר להפוך את עורו ונורא להנות) אנחנו נורא נהנינו. התגעגעתי בטירוף כבר לכולם (אחרי שאת חלקכן התרגלתי לפגוש כל שבוע, והרי לדברים טובים מתרגלים מהר
אני רוצה גם להגיד לכל אחד משהו באופן אישי אם אפשר, ואני מנצלת את הרשימה של ענת לצורך העניין:
ענת והטייס - מצטערת שרק הספקנו להחליף שלום. בפעם הבאה אני מבקשת לפחות לפחות לתת נשיקה לטייס (ואולי גם לקבל...
Wishfull thinking...).
לליאור וחנה - קודם כל, ליאור, כל הכבוד על הארגון. היה מקום ממש נחמד (המינוס היחיד היה היתושים...). ולשניכם, שיר ממש ילדה גדולה וסקרנית וזה כל-כך בולט איך שהיא מסתכלת ובוחנת את כל הסביבה. פשוט מקסימה
שבלולה, בעלה והאלילה - תמיד כיף לפגוש אתכם
ואלה מתבגרת לכם מתחת לאצבעות...
סיגל, האור ושגיא - אוהבת אתכם ואת הילד הכי שמח שאני מכירה
לנוב, פו וניב - שבכלל לא ידעתי שידיעו ושמחתי לראות. ניב גדל בצורה מדהימה וזה היה נפלא לראות איך הוא נהיה ממש ילד קטן. התמוגגתי ממנו 10 דקות נעמד על הכיסאות והנדנדה ונהנה מהחיים
בהצלחה במעונכם החדש
|
מיכל, יריב והקטנים (יובל ועומר)- מיכל, אני כל-כך מצטערת שלא יצא לנו יותר לדבר אבל באופן טבעי במפגש כזה גדול חלק מהאנשים אתנ מפספס
מבטיחה במפגש הבא להציק לכם יותר. הבנים מקסימים
משי הנרי וגיא - גיא גדל והוא באמת גברבר קטן
ומשי, אני מתה עלייך. את יודעת
ליגו, יובל ומאי - לכם היתה הקטנה שבחבורה, איזו מותק
כבר שכחתי מה זה הפצפונים הממיסים האלו. וליגו, חברים, נראית מדהים (לא להאמים שהיא ילדה בערך לפני 7 שבועות...). ויאללה, תעברו כבר לידי
ליט, הבעל ותומר - מה אני אגיד לכם?! שאנחנו צריכים לראות אתכם יותר
אוהבת
גאיה, בן הזוג וזיו - גאיה, שמחתי כתמיד לראות אותך (רוצה יותר
) ושמחתי לראשונה לפגשו את בן הזוג השרמניט
וזיו הלאנגר הולך להיות קוטל קנים
אור - הפספוסה פשוט מקסימה
וגם את
. לא ידעתי שתבואי והופתעתי לטובה
אפונה, אפון והמקסימים הקטנים - קודם כל, בריאות שלמה לארז
וגם אתכם אני פשוט רוצה לראות יותר. אפונה, יותר להזמנה שלך אני אל מסרבת... (אל תתפשי אותי במילה
) ואני עוקבת אחרייך באדיקות בפורום תאומים
עינת, רונן, נטע ונועם - משפחה מקסימה שכמותכם! עינת חוזת העתידות שאילן קצת נוטר לה טינה אבל זה יעבור
רק רציתי להגיד שיש לך את זה, לא יודעת מאיפה ואיך אבל זה שם אצלך! אני עושה לךך פרסומת איפה שאת רק רוצה!
שלומי, אסנת ואייל - גם אני וגם אילן הסכמנו שאיין גדל ונהיה ילד יפה יותר מרגע לרגע. ג´נג´ון קטן ומתוק להורים אחלא
. ושלומי, בריאות ם הרגל
חן, נמרוד ואור - מקסימים שלי, הפייבוריטים של תו ר ואילן אתם
אוהבת
ו
לאורצוק שבלאו הכי חירמנתי אותו לא פעם במפגש אתמול...
וזהו נכון?! אז אחרי המפגש הנהדר הלכנו לגיסתי ואכלנו כהלכה וסיימנו בכיף ערב נהדר. חזרנו הביתה עייפים, רצוצים אך מאוד מרוצים
תודה לכולם שהייתם

היה כיף! כיף! כיף!

שיר כל כך נהנתה! ממש ראו שהיא מאושרת! צריך לעשות את זה לעיתים קרובות! אז צילמתי רק.... 70 תמונות. אני אקטין את התמונות ואז נראה מה לעשות איתן. מי שרוצה תמונות פה שתודיע לי במסר. מי שרוצה תמונות במייל שתשלח לי את הכתובת (ונא לא לסמוך על זה שלליאור יש את הכתובת כי זה בעבודה שלו) כדי לתת לכם תאבון - הנה שיר ביציאה מהמים.

חן123

New member
אנחנו רוצים

מאוד מאוד. את מכירה את העניין-תמונות רק של אור אפשר בפורום ואם אנחנו (במקרה הזה נמרוד) אז אם אפשר למייל תודה רבה חן

חן123

New member
תודה!

אפשר לשכור אותך על תקן "צלם הבית"? בהצלחה לשיר מחר! חן

נמרוד123

New member
הפרטיטם האובדים דרך אגב הכתמים

נובעים מאיכות תאורה צילום , הפריטים תקינים

ligo

New member
איזה זריזים אתם עם התמונות!

המגבת שלנו זכתה לתמונת סולו, איזו התרגשות... אז המוצא הנאמן יביא לנו אותה במפגש הבא שיבוא עלינו במהרה. אכן היה נורא כיף וגם אנחנו מהצפון (רוצים לקבל את הכבוד המגיע לנו...)

ליגו , נשמה - שכחתי להזכיר את

עובדת היותכם צפוניים ומשקיענים (משום שהגעתם משם...). נשיקות. ענת.

../images/Emo24.gif אדרבא ואדרבא !!!

משקיענים בריבוע... ואני - הכי משקיענית !!! 20 דקות שלמות נסעתי לבריכה..

בהחלט היה כיף! תודה לליאור שארגן

ודחף והפיץ מפות במיילים ובמסרים. היה ממש נחמד לפגוש את כולם וקצר מדי!!! חייבים בהקדם מפגש נוסף (אולי באיזה גימבורי/משחקיה ביום שבת בבוקר? צריך לברר אם מוכנים לפתוח בשבילנו וכמה זה יעלה לאדם). לילה טוב לכולם (מקווים ללילה ארוךךךךך ושקט בעקבות החוויות שעברו על הילדים).

למעלה