מאוד מאוד נהנינו ושמחתי להכיר פנים
חדשים שלא פגשתי עד היום. מאוד התרגשתי לפגוש את משי, הנרי וגיא הגיבור שאתמול הפך להיות מוחשי. איזה תינוק מתוק והוא נראה כל כך טוב וזה לא מובן מאליו כלל וכלל!!! מקווה לראות אתכם לעיתים קרובות יותר. החיסרון במפגשים הגדולים שקשה לדבר ולהתוודע לכולם. לא דיברתי עם כמה בנות שמאוד רציתי להכיר. הפתרון הוא להפגש יותר ולהמשיך במסורת המפגשים השבועיים שלנו בתקווה שבנות חדשות יצטרפו מדי פעם למפגשים, עכשיו יותר מתמיד המפגשים יערכו אחה"צ, משום שרוב האמהות עובדות או מחפשות עבודה.... ולליאור של חנה, חן חן על האירגון והמקום היפה וכל הכבוד שהצלחת להקים לנו את הפורום הנחשק בתפוז! הרבה בהצלחה לכל האפרוחים שמתחילים מחר את יומם הראשון בגן ולאמהות שחוזרות לעבודה, מניסיון זה כיף אמיתי לחזור לאפרוחים לאחר יום עבודה של געגועים ולבלות זמן איכות אמיתי. אני נהניתי עם זיו באמת רק כשחזרתי לעבודה לפני שלושה חודשים, לפני כן היה לי די קשה לבלות בבית רוב הזמן ולהיות מנותקת מהעבודה ועשיה, זה כנראה עניין של אופי. מצטערת שאני חוזרת על עצמי ואומרת שוב ושוב שהילדים של הפורום הם הכי הכי, זה פשוט נכון ואני מגלה זאת בכל פעם מחדש כשאני רואה תינוקות חדשים.