איזה כיף לנגן פינק פלויד!!

Marmaduke

New member
איזה כיף לנגן פינק פלויד!!

הגעתי למסקנה שהכי כיף לנגן זה פינק פלויד...ולשיר...עזבו סולואים מהירים וכאלה לנגן את הקטעים המדהימים האלה פשוט עושים לי טוב...החלטתי להקליט את אקוס ככה לעשות לו איזה קאבר קטן..תגידו מה אתם חושבים..ואל תדאגו זה ממש לא כל ה 23 דקות..(פשוט כי אני לא מסוגל) זה רק הקטעים עם השירה.. http://www.geocities.com/itaigdj/echoes.mp3 תגיבו חברה..יצא נחמד לדעתי..

נימרודל

New member
ההי!

נשמע אחלה!!! אני לא מנגנת על שומדבר אבל אני השנה מתחילה ללמוד. וכשאני מנסה לשיר פינק פלויד. זה לא נשמע טוב. שיין און בקול של בחורה??? בעעע... ואני יכולה לשיר... באמת אני במקהלת ביצפר, ואנחנו שרים שם מוסיקה קלאסית וכאלה... אבל פשוט זה נשמע ממש ממש ממש גרוע, אפילו ברית'... בקיצור נחזור אלייך... בהצלחה!!! זה באמת נשמע טוב.

Marmaduke

New member
אני לא באמת זמר..

וגם לא באמת גיטריסט.. אני בסיסט מדופרס...היי אני ווטרס!!! גדול!!..חיחי..

חמוד! ../images/Emo140.gif

נשמע לא רע בכלל! בוודאי יותר נעים לאוזן מהדמואים של ווטרס! ונימרודל - מה הבעיה לשיר את Shine On? מה את חושבת עושות זמרות הרקע של הפלויד ושל ווטרס? בדיוק - הן שרות את Shine On...

Marmaduke

New member
היה לאקוס..

דמו?..כאילו ברור שהוא היה אבל הוא איפשהו שם באינטרנט?!?

לא בדיוק...

שמעתי דמואים של Time ושל Money - הם נכללים כמדומני ב-DVD של DSOTM שיצא לאחרונה. קשה להאמין שאלו השירים המוכרים לנו: הנגינה נשמעת חובבנית וקולו נשמע כשל קרפד בגיר.

Marmaduke

New member
אממ...

שמעתי המון דמואיים שלהם..טיים עוד לא..אבל את breath ומאני שמעתי..דווקא מצחיק לשמוע...קרפד בגיר!! תיאור מדויק!!! יש לי דיסק שנקרא bulding the wall זה כל החומה בגירסא קצת שונה של פינק פלויד..הכל זה דמו אחד גדול..דווקא נחמד..במיוחד קומפרטבלי נאמב ממש שונה (גירסת גילמור הראשונית)..

vera lynn 23

New member
דווקא זה לא רע..

אני שרה את פינק פלויד וזה נשמע פצצה..אבל אולי כי יש לי קול פולק רוק מחוספס במקצת....

erezsh

New member
נחמד

אבל לא נשמע פינק-פלוידי
יש לך עוד עבודה לעשות. נסה להחליק את המעברים, לעדן את הכל...

Marmaduke

New member
המטרה...

זה לא שישמע כמו פינק פלויד...זה סתם לנגן בשביל הכיף ומה שיוצא יוצא..

erezsh

New member
אה. זה משהו אחר

אבל עדיין כדאי לך לעדן את הכל. אפילו לד זפלין לא הרחיקו לכת עד כדי כך

Marmaduke

New member
כשאני..

יוציא דיסק קאברים לפינק פלויד אני מבטיח לך שאני מעדן הכל! :)

N a V e

New member
יצא מעניין

חבל שהפריטות יוצאות לעיתים מהקצב,ויותר חבל שהשירה לא בטון אחיד. אבל לא נורא,עבודת הבאס ועצם הרעיון מחפה

*מזדהה*

אכן, לנגן פינק פלויד זה אחד מהחוויות הכי כיפיות שיש. במיוחד את הסולו הראשון של comfortably
. ולעניין השיר: אכן, לא מגובש, אבל נשמע כיפי. מה הציוד שלך? ורעיון לפרוייקט - אם יהיו מספיק אנשים שמנגנים פה, נוכל להקליט שיר פלויידי משלנו
. מי יודע לשיר הכי טוב?

Marmaduke

New member
אמממ...

התשובה גם ל NAVE בשיר הזה אין באס בכלל...איפה שמעת באס?.. והציוד הוא גיטרה קלאסית מסקוקה ביותר זה הכל.. וזה שיש דיליי לפעמים בין קטע לקטע זה בגלל שאין לי רכטיס קול תותח..אז המחשב שלי מתחיל להתעייף..שימו לב שבהתחלה אין את העניין הזה.. אבל טונים..אני בטונים בדיוק..אולי לא באוקטבה אבל בטונים זה בטוח שכן! וזהו חברים!! העיקר שהיה לי כיף!!

נימרודל

New member
אההה...

אני יכולה לשיר... אבל אני בת, כך שאם אתה רוצה את דה גרייט גיג אז סבבה... אבל כל השאר זה פשוט לא ישמע טוב... ציףציף... אין לי בעיה לשיר את זה פשוט זהב לא נשמע טוב... צריך את הקול הדכאוני המחוספס הזה של ווטרס... ובכלל קול נמוך הרבה יותר משלי...

אז אולי נקליט משו ביחד?

אחד יעשה אקורדים, שני יוסיף סולו ושלישית תשיר. עוד מישו יודע לנגן פה? לא משנה איזה רמה... צריך בסיסט, אורגן ותופים.

למעלה