איזה כיף לנגן פינק פלויד!!

GingerBread Man

New member
תופים תופים תופים!

למדתי במשך שנתיים תופים אבל לאחרונה יש לי חשק אדיר לנגן ואני עוד זוכר המון וגם לנגן ובמיוחד לתופף את דה גרייט גיג נראה לי חוויה שאין כמוהה.

GingerBread Man

New member
והפעם שתבינו

לפני כמה שנים למדתי לנגן על תופים. למדתי במשך שנתים. אני לומד עכשיו על גיטרה אך אני עדיין זוכר איך לתופף. אני יכול לנגן אם תרצו וזו נראה לי תהיה ממש חוויה משמימה לנגן את דה גרייט גיג או אני קולור יו לייק!

אתה מתכוון...

לחוויה "שמיימית", לא "משמימה", נכון?
("משמימה" - מייבשת, מלשון "שממה").

Marmaduke

New member
אני בסיסט..

אבל זה ממש בעיה להקליט ביחד...קודם כל אנחנו כולם צריכים לבחור איזה שיר שכולם יודעים לנגן..אני יודע את הרוב של פינק פלויד..בעצם את הכל..כי הבס בפינק פלויד לא ממש קשה אז לא בעיה ללמוד את מה שאני לא יודע..אני בעד שיין און..קודם שהגיטריסט יקליט..ותופים זה עוד בעיה להקליט אפשר מוכנה אבל זה לא יוצא כזה יפה.. בכל אופן לי יש הרכב שמנגן פינק פלויד. אנחנו יכולים בכיף להכנס להקלטות מתישהו.! יאללה ביי חבובים..

N a V e

New member
ככה ח'ברס...

קודם כל לא אמרתי שיש גיטרה באס,אמרתי "עבודת הבאס" כלומר צליל הבאס. עזוב לא משנה. דבר שני אני מנגן על קלידים וגיטרה.אין לי כרגע חשמלית.אבל יש לי סינטיסייזר שאני נוהג לנגן עליו מבחר משירי פינק פלויד ולהכניס את עצמי לפסיכדליה. מה רוצים להקליט?

Marmaduke

New member
חברים חברים!!

הקלטה של שיר אינה דבר פשוט..אם בא לכם באמת להשקיע ממש אז נעשה את זה.. וזה גם יקח הרבה זמן. אבל אפשר להקליט משהו יותר פשוט (בית פזמון בית) וגם נעשה אותו יפה.מה אומרים?!?

N a V e

New member
חברים חברים!!

אתם יודעים שגם אם כל אחד יקליט את החלק שלו הסיכויים שזה יצא טוב הם אפסיים משום שאין בינינו תאום מינימלי בקצב.

Miss CB

New member
לווא דווקא...

ברור שזה יצא קצת מעפן, והיה יוצא הרבה יותר טוב בהקלטות משותפות (כל אחד בסשן אחר כמובן אבל באותו אולפון, להכיר את האנשים, להיתאמן ביחד וכל זה...) אבל אם יוקלט הליווי קודם, אז המתופף או הבסיסט יכול לשמוע את הקטע, להתאים עצמו לקצב באימון ולהקליט את חלקו, וכך הלאה - כל פעם עוד כלי מצטרף...

נימרודל

New member
המממ

נשמע מתוסבך ובעל פיצול אישיות... ונגיד הרקע... אז על מה להקליט???

Miss CB

New member
פרקטית או מוסיקלית?

על מה להקליט במובן של איזו מדיה? שאלה טובה, אל תשכח שצריך מדיה שהיא גם איכותית ושומעים בה טוב ולא מעוות את הסאונד, וגם שקלה להעבירה על גבי הרשת...

נימרודל

New member
לצערי הרב...

ממש אין לי ציוד להקליט באיכות טובה... וזה נשמע מסובך משני הכיוונים... אם למישהי/מישהו יש ציוד אז שישיר במקומי. כי הייתי מ-ת-ה לשיר אבל פשוט אין לי ציוד או תוכנות מתאימים...

למעלה