איזה כיף שתמיד מספרים לנו רק את האמת

לא מסוגלים לנחש.

יכול להיות שהיה מסלול מסומן שהיה ארוך יותר (אבל אז היינו רואים זוגות מסתבכים בפניות :)) אגב בבירור פונים שמאלה בתחילת המסלול לפי הדגל על הגשר.
יכול להיות שנקודת ההתחלה לא הייתה ליד הירידה מהמעבורת
ויכול להיות ששינו את הטקסט של רון בדיעבד
&nbsp
יש אולי over the shoulder של הרמז? לפעמים אפשר לעשות pause ולראות מה כתוב בו.

אגב טכניקה בחתירה,

הפליא אותי שכמעט כל הזוגות- ממה שראיתי- לא הבינו שכל חותר צריך לחתור בצד אחד, ובקצב מתואם, ורק בסיבובים הראשון חותר. ואז או ששניהם חתרו באותו צד- בסיבובים- או שכל אחד החליף צדדים באופן מעייף...
&nbsp
אבל אולי הם עלו על זה אחכ ולא הראו לנו- עריכה, הפקה וכיו"ב

גםצופה

Member
מנהל
אני מניחה שלא מראים

לנו את כל אורך המשימה - ולכן זה נראה קצר יותר...

פרארי1

New member
יש עריכה???

הרסת לי את כל ההנאה מהתכנית

&nbsp
איפה בדיוק ראית בהודעה שלי שהתייחסתי לעריכה?
הדבר היחיד שאיכשהו קשור לעריכה זה שכתבתי שהשמיטו את החזרה במעבורת מהאי לעיר (וטוב שכך).
זה בערך הדבר הכי שולי בהודעה והעריכה היא בשום צורה לא הנושא.
&nbsp
ברור שיש טיסות והפלגות בכל המירוצים בעולם, אבל שם יש להם חלק מאד משמעותי במירוץ - הזוגות צריכים להזמין לבד את הטיסות ולבדוק בעצמם קונקשנים אם צריך ועל ידי כך יכולים להרוויח או להפסיד זמן יקר, במירוץ הישראלי הטיסות משמשות עילה להראות בקלוז אפ את גיהוץ כרטיסי הלאומי קארד ש"משלמים" על כרטיסי טיסה שהוזמנו ותואמו מראש (מן הסתם מטעמי אבטחה, חייבים לוודא בדיוק על איזה טיסות הזוגות עולים ולא יכולים לתת להם להתברבר על טיסות אחרות).
&nbsp
במירוצים בחו"ל הזוגות גם ישנים הרבה פעמים בחוץ בשקי שינה, אם בשדות תעופה, בכניסה לאתרים שנפתחים רק בבוקר או באוהלים שהם מקימים באיוזר הפיט סטופ שממנו מתבצעת ההזנקה למחרת.
הישראלים מקבלים לינה במלונות (ייתכן שגם כאן יש עניין של אבטחה), אבל נראה שבמקרים מסויימים חוסכים את העלויות, שבמדינות כמו הסקנדינביות יכולות להיות מאד גבוהות ושולחים את הזוגות לנוח בקטעי טיסה / שיט / נסיעה.
זה מתחבר גם לחסכנות / קמצנות עליה דיברו אנשים בקשר למתנות שהזוגות חילקו לאנשים.
אפשר היה להביא משהו סימלי מהארץ, שלא יעלה הרבה אבל לא יהיה עלוב כמו מחזיק מפתחות בלירה או אגוזי מתוצרת מקומית.
&nbsp

ny22

New member
מנהל
מעניין מה שהבאת...

אגב, מה זאת אומרת ברגל 9 דקות?? זה ים...
&nbsp
ולגבי המעבורת - אכן יש מצב שזה היה ביום ובשעה שיש תדירות כפולה

פרארי1

New member
הערכת הזמן לא רלוונטית

גוגל מפות מחשב זמנים עבור הליכה, אופניים, רכב או תחבורה ציבורית, מכיוון שכאן אף אופציה לא הייתה רלוונטית, המערכת בחרה בעצמה הליכה ברגל ונתנה הערכת זמן מוזרה קצת, אבל העיקר כמובן, היא הערכת המרחק.

אז מה????

מה ניסית להראות בניסוי הקטן שלך? שאתה יודע לקרוא מפות של גוגל? כל הכבוד לך. לי באופן אישי זה לא משנה אם הם חתרו 200 מטר, שלוש ק"מ או מטר אחד.
הקטנוניות של לחפש את ההפקה בכל צעד ושעל די מרגיז אותי.
ההפקה הישראלית עושה יופי של עבודת הכנה. הכל מוכן לבואם של המתמודדים. העצים חיכו להם. האנשים בכל התחנות היו שם. המשימות פשוט נהדרות.
אתמול מאוד נהניתי מהפרק. צחקתי במשימות. נהניתי מהעדויות.
מה זה כל-כך משנה כמה זמן הם חתרו? למי זה אכפת? זאת תוכנית ריאלטי שמטרתה זה לבדר את הצופים. ופה היא מצליחה ובענק.
וכולם יודעים שריאלטי זה לא תוכנית מציאות, אלא תוכנית מבוימת וערוכה. זה לא חדש. (גם בחו"ל אגב)

פרארי1

New member
אז כלום

שמח שאת נהנית מהתכנית

&nbsp
גם אני נהנה, אבל הייתי נהנה יותר אם לא היו מתייחסים אלי כמו אל ילד מפגר שצריך להסביר לו כל משימה עשרים פעם וללעוס לו הכל לדייסה קלה לעיכול.
היה יכול להיות הרבה יותר טוב וחבל שמשתמשים בטריקים עלובים, כולל עיוות של עובדות כדי ליצור את המתח והדרמה.
&nbsp
מוזמנת לצפות בעונה של המירוץ האמריקאי ולראות שאפשר אחרת ולדעתי טוב יותר.

אבל פה בדיוק הקטע

זה הדרך שבה הם מסבירים. כל זוג והעולם שלו. ואף הסבר לא דומה לשני.
ואין מה להשוות בין זה שבאמריקה לבין זה שבארץ. כמו שלא תשווה בין זה שבאוסטרליה לזה שבקנדה. למשל הקנדים לא יוצאים מהמדינה שלהם. כל מדינה עם המנטליות שלה והדרך שבה היא מציגה את הזוגות ואת המירוץ.
אני נהנית שזה לא מתוקתק לי. שיש לי זמן להנות מהאנשים ולשמוע את העדויות. למרות שגם בארץ מקצרים משימות. אחרי שהראו משימה אחת מההתחלה ועד הסוף. שאר המשימות מראים רגע וזהו. במיוחד שמדובר בזוגות האחרונים.
זה מה שמתאים להפקה הישראלית ולפי הרייטינג, גם הקהל אוהב את הדרך הזו.

למעלה