איזה כיף!

TAMNUNA1

New member
חמוד אתה עוד שואל?../images/Emo110.gif

ודאי ודאי ואם תרצה תשתף אותנו גם ביצירותיך. אם שמת לב יש לנו עוד ציירת בפורום שאנו נהנים מיצירותיה. ותשתף אותנו גם ביצירותיך

תמנוניטשקע../images/Emo110.gif

ס´איז נישט געקומען די צייט, צו זאגן עפעס א יידיש ווארט ?

וואס ביסטו ר´ קאַטאָוועס ?

איר אדוואקאט ? אין פורום 50 שרייבט זי אידיש, פארטייטשט או פארבעסערט אנדערע!
תמנון
תמנון
תמנון|תמנון

TAMNUNA1

New member
קאטאוועס חג שמח../images/Emo110.gif

אני בהחלט מוכנה למנות אותך כעורך דין שלי....לא תאמין, אבל כאן בפורום לעיתים אני זקוקה לו. אמת ויציב אין לי עדיין בטחון לכתוב והדבר נובע מהסיבה הכל כך פשוטה, כותבת עדיין בהמון שגיאות......... להבין אני מבינה 90% מהכתוב ומאד נהנית...קוראת ומחייכת לעצמי כי מוזר לי לקרוא ביידיש, גם לדבר אני מדברת די טוב. ללמדך, בכתה שאני לומדת בבית שלום עליכם יידיש, התלמידים שאלו את המורה מדוע היידיש שפה כה מצחיקה...... לחלק מכם בודאי אמירה כזו נשמעת מוזרה אולם עובדה, אפילו כרגע כשאני כותבת לך בעברית וחושבת יידיש חיוך מסויים נסוך על פני.... אמור לי מה פשר הניק שלך...לא מכירה את המילה. חג אורים שמח!!!!

לא נורא. בהתחלה תכתבי עם שגיאות

ותוך כדי תלמדי. אני מכיר את זה שפוחדים לכתוב בשפה שלא מורגלים בה. גם אני לא ממש רגיל לכתוב ביידיש ולכן אני בודק במילון מדי פעם. קאַטאָוועס זה דברי ליצנות. דער עיקר איז אַז וועסטו זייַן מיט אונדז און האָב הנאה

TAMNUNA1

New member
בן בן אני כולי תקווה שאכתוב../images/Emo110.gif

בעתיד, אינשאללה. מאחר ובדרך כלל אני שואפת למצויינות מתביישת לכתוב לא נכון. אילו חשבתי שיש לי מעט הייתי מתגברת וכותבת. כשאני אתכם כאן, ממש חושבת משפטים ביידיש אולם, עדיין כותבת כמו עברית, במלאן תאלפים שגיאות. אתם בשבילי כאן ממש כמו אוניברסיטה..........והאמת כיף לי. חג שמח לך נונה

למעלה